Vremea borfașilor. Un celebru interlop PSD-ist îi face plângere penală Codruței Kovesi pentru „represiune nedreaptă”!

0
2716
Dorin Lazăr Maior

Cazul Dorin Lazăr Maior confirmă: au prins curaj infractorii patriei! Asta e singura „realizare” a guvernării PSD-ALDE: le-a creat condiții corupților, tâlharilor, violatorilor și ucigașilor să iasă din pușcărie și să-i terorizeze pe magistrații care luptă cinstit pentru aplicarea legii. Ținta lor favorită: fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Dorin Lazăr Maior, fost deputat PSD, aflat în prezent în pușcărie, și soția sa, Florina Maior, i-au făcut plângere penală Laurei Codruța Kovesi, la Secția Specială (SS) condusă de cuplul odios Gheorghe Stan – Adina Florea.

Soții Maior o acuză pe Kovesi de represiune nedreaptă, cercetare abuzivă, favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu.

Nevasta penală era revoluționară la 10 ani. Are și certificat!

Florina Maior. Impostoare. Penală

Maior este un apropiat al lui Codrin Ștefănescu. În trecut, el a deținut funcția de secretar executiv al partidului pe problemele revoluționarilor.

Soții Maior sunt și mari impostori ai Revoluției. Amândoi și-au tras certificate de revoluționari, chiar dacă ea nu împlinise încă 10 ani în decembrie 1989! Acum o vedeți pe la televiziunile infractorilor (RTV, Antena 3) cum îi înjură pe procurori și judecători, apărându-și soțul „imaculat”. Are și ea în palmares câteva condamnări, a stat o vreme și pe la pușcărie.

Cu certificatele de revoluționar, soții Maior și-au asigurat numeroase privilegii nerușinate: rente lunare, terenuri gratuite, spații comerciale, transport gratuit, scutire de impozite, locuri de veci gratuite etc.

Dorin Lazăr Maior a făcut din Revoluție o mega-afacere de tip interlop, transformând Blocul Național al Revoluționarilor într-o „fabrică de certificate”. A fost condamnat de Judecătoria Târgu Mureș la 7 ani de închisoare (cu executare, evident), pentru șantaj, într-o altă afacere interlopă: dosarul „Romexterra”. În același dosar a fost condamnat și „omul de afaceri” Ovidiu Tition (interlop și el), la 5 ani de închisoare.

Șantaj la patroni de firme
Dorin Lazăr Maior și „revoluționarii” săi au fost folosiți de guvernările PSD ca element de presiune împotriva adversarilor politici

Dorin Lazăr Maior este un personaj extrem de toxic, corupt, violent, format la Școala de infractori a PSD. Numele său este legat de numeroase dosare penale pentru șantaj, scandaluri și agresiuni cu mână armată. Printre victimele sale s-au numărat și jurnaliști, scrie Aktual24.ro.

Pe 28 decembrie 2006, Dorin Lazăr Maior a fost reținut de DNA sub acuzația de șantaj. Alături de Maior, a fost încătușat și asociatul său, Ovidiu Tition, care abia ieșise din pușcărie cu două luni înainte, fiind un recidivist cu șase condamnări penale la activ.

Potrivit rechizitoriului DNA, „din probele administrate până în prezent a rezultat că inculpatul Maior Lazăr Dorin, împreună cu inculpatul Tition Ovidiu, au exercitat în cursul lunilor noiembrie–decembrie 2006 mai multe acțiuni de intimidare fizică și psihică asupra a doi administratori de societăți comerciale și a unui director de bancă, în scopul obținerii unui fals material injust”. Tition și Maior ar fi solicitat celor șantajați 20 de miliarde de lei vechi (două milioane de lei noi, peste 600.000 de dolari la vremea aceea).

Certificate de revoluționar pentru proxeneți, cămătari, pedofili și securiști

Numeroși interlopi din Brașov au devenit posesori de certificat de revoluționar prin intermediul asociației conduse de Dorin Lazăr Maior. Potrivit unui documentar realizat în 2011 de PRO TV, printre revoluționarii cu certificat ai lui Maior se numără traficanți de droguri, hoți de mașini, proxeneți, valutiști și cămătari.

Chiar și cei care se aflau la pușcărie în timpul evenimentelor din 1989, precum Costică Grancea, condamnat atunci pentru furt de benzină, au certificate de luptători remarcați ăn Revoluție.

Alți revoluționari celebri din asociația lui Maior sunt un fost maior de Securitate, Nicolae Paraschiv (posesor al unui certificat de poliție politică din partea CNSAS), și pedofilul Marian Ambrozi, condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a abuzat de o fetiță de 12 ani.

Bătaia este ruptă din Revoluție

Codrin Ștefănescu (PSD) e vechi tovarăș cu interlopii

De-a lungul anilor, „revoluționarul” Dorin Lazăr Maior a ieșit în evidență prin numeroasele scandaluri și reglări de conturi, toate cu violență.

Mai 1999. Dorin Lazăr Maior și alte 12 persoane au năvălit noaptea în casa altor revoluționari, Mathe și Huba Laszlo, pe care i-au snopit în bătaie. Victimele au depus plângere pentru tâlharie, povestind că au fost amenințate de Lazăr Maior cu pistolul.

Decembrie 2000. Dorin Lazăr Maior le-a aplicat o corecție dură, cu bâta de baseball, unor clienți care au refuzat să-și plătească nota în clubul President din Scheii Brașovului. Clubul era deținut de Maior împreună cu un alt impostor cu certificat de revoluționar, Codrin Ștefănesc (actualul secretar genearl al PSD).

Septembrie 2002. Dorin Lazăr Maior a recuperat cu bâta o datorie pe care o avea de încasat fiul său, Lăzărică. Potrivit ziarului „Adevarul”, una dintre victimele sale s-a aruncat de la etajul 4, de frică.

Noiembrie 2002. Dorin Lazăr Maior l-a snopit în bătaie pe un bodyguard al discotecii Hacienda, deoarece nu i-a permis fiului său, Lăzărică, accesul la distracție. Maior s-a folosit de pistol pentru a-i împiedica pe ceilalți oameni de pază să intervină.

Dorin Lazăr Maior nu a fost pedepsit în urma acestor acțiuni violente, întrucat a beneficiat de imunitate parlamentară, el fiind deputat PSD până în 2004, iar justiția nu mișca sub papucul tandemului Ion Iliescu – Adrian Năstase.

Ziariști bătuți. Plus o moarte suspectă

Dorin Lazăr Maior s-a remarcat și prin agresiuni asupra jurnaliștilor. În 1999, un ziarist din Sibiu a depus plângere împotriva lui Maior, întrucât a fost bătut și tâlhărit de acesta.

Pe 22 decembrie 2011, în Cimitirul Eroilor din Brașov, unul dintre apropiații lui Maior, Demeter Bella, a lovit-o puternic peste față pe jurnalista Maria Petrașcu, autoarea unor articole critice la adresa revoluționarului-șef al PSD în Brașov. Ziarista fusese amenințată de Maior, care i-a promis că „se va ocupa personal” de ea. Maria Petrașcu a murit la două săptămâni după incident, pe 10 ianuarie 2012.

Aceștia sunt Dorin Lazăr Maior și Florina Maior! Asemenea scursuri o hărțuiesc cu plângeri penale pe Laura Codruța Kovesi, în dictatura borfașilor.

CITIȚI ȘI:

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here