Orban: „PSD – un partid de păgâni! Toată ciuma roșie a chefuit în zi de post. Marii apărători ai familiei tradiționale au făcut nuntă în Postul Paștelui!”

4
1647
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a descins duminică la Cluj-Napoca, unde a ținut un discurs în fața activului județeajn al PNL și a simpatizanților.

Orban a taxat sever decizia cuplului PSD-ist Lia Olguța Vasilescu – Ludovic Orban de a face nuntă în Postul Paștelui, nuntă la care a chefuit „toată ciuma roșie”, în dispreț față de tradiția creștină a poporului român.

Liderul PNL a remarcat și noua modă a graangurilor PSD: aceea de a angaja interlopi ca să-i păzească.

Principalele teme abordate de Ludovic Orban

1. „Nunta tradițională” în Postul Paștelui

 • „Am deschis dimineață televizorul și nu mi-a venit să cred ce am văzut. Suntem în Postul Paștelui. Orice român credincios, orice român care respectă tradițiile, orice român care își respectă semenii știe că în Postul Paștelui nu se fac nunți.”
 • „Ce credeți că am văzut la televizor? Toată ciuma roșie, toți cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-și ca niște farisei credința – dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care nu au voie să se închine -, s-au dus și au sărbătorit la nuntă, sfidându-i pe toți românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiția Bisericii și care țin în această perioadă Postul Paștelui.”
 • „Nici atei nu sunt ăștia, mai degrabă sunt păgâni. Și nu mai au voie să conducă România!”

2. Telenovela lingourilor de aur

 • „De vreo două săptămâni am văzut că au mai inventat o telenovelă: aurul României. Sigur că Vâlcov, Dragnea, Orlando – guvernatorul fostei bănci a CAER-ului, controlată de Moscova – visează noaptea lingouri de aur, pentru că ei sunt urmașii celor care au fost aduși pe tancuri de cei care ne-au furat aurul României!”
 • „Dar vreau să le spun un lucru: că aurul României nu sunt lingourile la care tânjesc ei, adevăratul aur al României sunt românii, sunt oamenii care trăiesc în România, oamenii care pot să dea valoare, oamenii care pot să dea strălucire acestei țări, oamenii care cu adevărat pot să aducă România acolo unde îi este locul, și anume în primul rând în Europa!”

3. „Sunt păziți de interlopi”

Summit-ul liberal de la Cluj-Napoca
 • „În alegerile pentru Parlamentul European și, în general, în tot ce se întâmplă în România de 30 de ani, nu este o luptă între forțe democratice care respectă democrația, libertatea, drepturile și libertățile fundamentale, care respectă principiile fundamentale care stau la baza societăților moderne, cum sunt libertatea, proprietatea privată, autonomia locală, respectul față de individ. Nu, de fapt, noi ne luptăm cu o ciumă care își are rădăcinile în trecutul comunist.”
 • „Oamenii aceștia nu au nicio legătură cu democrația. Nu o să-i vedeți niciodată cum ne vedeți pe noi, cum îl vedeți pe Emil Boc, cum se plimbă singur pe stradă și vorbește cu orice cetățean, cum îl văd orădenii pe Ilie Bolojan, plimbându-se singur, fără Poliție Locală, fără bodyguarzi, fără niciun fel de interlop, cum l-am văzut pe băiatul lui Dragnea, tot astăzi la televizor. Adică nu le ajunge Jandarmeria, nu le ajunge Poliția Locală, mai angajează și interlopi să-i păzească.”
 • „De cine să-i păzească, de ce cetățenii români? Le este frică de români? Vă dau răspunsul: da, le este frică de români! Pentru că au călcat în picioare tot ceea ce reprezintă interesul fiecăruia dintre români, pentru că și-au bătut joc de fiecare român, pentru că au alungat din România milioane de români și pentru că au împiedicat milioane de români să trăiască așa cum ar fi meritat. Pentru că ei nu-și doresc o Românie puternică, ei nu-și doresc o Românie dezvoltată, ei își doresc ca românii să fie dependenți, săraci, neinformați, needucați și să fie duși ca oile la vot.”
 • „Noi, liberalii, ne dorim o Românie puternică, iar o Românie puternică nu se poate construi decât de români puternici, care stau pe propriile lor picioare, care sunt educați, care au credință și care au cu adevărat forța, hărnicia și determinarea să construiască un paradis pe pământ din această țară.”

  4. „România în Europa și Europa în România”

 • „Revin la partid și vă spun: vremea îndoielilor a trecut! Vremea cârpelilor, vremea bârfelor și vremea neîncrederii a trecut, vremea statului de o parte a trecut. Vine vremea în care începe lupta, în care avem nevoie de fiecare dintre voi, avem nevoie de fiecare liberal care să intre cu adevărat în bătălia epică care va urma, în campania de zi cu zi, de ceas cu ceas, pe care o vom duce pentru a-i convinge pe români să voteze nu pentru noi, ci să voteze în interesul lor și să voteze pentru România.”
 • „Din 1848, generația pașoptistă a făcut tot ce a putut, sacrificii pentru a aduce România în Uniunea Europeană. Înaintașii noștri, liberalii, Brătienii și toți cei care au urmat după, pas cu pas, cu constanță si determinare, au dus România în Europa și au adus Europa în România.”
 • „Asta este misiunea pe care trebuie să o ducem la bun sfârșit: din România să facem Europa și din Europa să facem România. Să aducem România în primul rând în Europa!”
 • „Închei prin cel mai scurt îndemn la luptă care a fost rostit în istorie, pentru că suntem astăzi, aici, la Cluj, pentru că Țara Moților există în Cluj, vă adresez îndemnul pe care l-a rostit Avram Iancu și care a dus la o revoluție de emancipare fără precedent: «No, hai!»”

CITIȚI ȘI:

Ministrul Orlando îl amenință pe senatorul Cîțu (PNL) cu metode rusești, gen dispariția fizică: „Nu are ce să caute pe lumea asta!”. Plus un potop de jigniri: „Un imbecil, e plecat, are probleme mintale”

Seara în care Tudor Chirilă a fost trădat de fratele său, Ionuț Chirilă

Dancă (PNL): „O manipulare tipică Antenei 3”. Gâdea, isteric: „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

4 COMENTARII

 1. Ca rabin şi om al Bibliei pot spune doar că postul la evrei e sacru, unde nu ai voie la consum de carne, ouă sau vin roşu, deci Manda şi Lia Olguța Vasilescu puteau ține un post mai lung de la cele lumești, în timp ce ziariştii de la The Sun au dreptul la invective. Poți judeca o familie nouă numai dacă nu eşti Isus Christos. Sigur Mântuirea e forma unui scris alegoric.

 2. Discurs inflacarat si foarte apropiat de sperantele noastre. Sa speram ca PNL se va curati de oameni dubiosi si va actiona prin oameni integri si dornici sa instareasca populatia tarii si nu s-o tina in perpetua saracie. Nu putem decat spera. Succes PNL! Succes opozitia adevarata la PSD!!!

 3. Ce sa învețe juniorul Dragnea de la taica-su? Este incalificabil sa-ți parchezi mașina pe locul rezervat persoanelor cu dizabilități ? In disprețul legii msi puștane , plătiți-va datoriile de la stat inainte sa sponsorizezi o echipa de fotbal cu bani murdari!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here