VIDEO. Asta da, „denazificare”: rușii își evacuează turiștii de pe plajele din Crimeea anexată! „Am primit ordin de la un militar să facem asta”

0
4260
Evacuaaaaa...rea!

Haos în Crimeea, peninsula ucraineană anexată de Rusia. Turiștii sunt evacuați de pe plaje la ordinul autorităților de ocupație. Este un semn clar că regiunea aflată din 2014 sub controlul Moscovei a ajuns să fie nesigură. Asta, mai ales după ce ucrainenii au bombardat, în ultimele săptămâni, teritorii din mai multe districte autonome din Crimeea, cum ar fi Djankoi, Kranogvardiisk, Kirovski sau Simferopol.

Raportarea a fost făcută de localnici pe rețelele de socializare. Informațiile au apărut ulterior pe site-ul Censor.net. Mai multe ambarcațiuni „de salvare” au descins la fața locului.

Luat la întrebări de un băștinaș, unul dintre marinari i-a răspuns: „Nu vă voi spune multe. Am primit ordin de la un militar din «operațiunea specială» să fac asta. Mi-a transmis că plajele trebuie închise”.

Apoi, la insistențele cetățeanului din Crimeea, același marinar i-a zis că tuturor camarazilor săi li s-a cerut de la Comandament să evacueze oamenii de pe plaje fără prea multe explicații.

Censor.net: „Cel mai probabil, evacuarea a fost cauzată de o dronă de suprafață, care a fost descoperită de ruși în zona mării din Sevastopol. Potrivit canalului local de Telegram «CP Sevastopol», plaja din Balaclava a fost închisă din cauza unei amenințări de securitate”.

Balaclava este centrul administrativ al districtului cu același nume din Crimeea, având circa 30.000 de locuitori. Este situat la doar câțiva kilometri de Sevastopol, cel mai mare oraș și port al peninsulei ocupate de regimul criminal de la Kremlin.

Invadatorii ruși au intrat în panică și pentru că, de o perioadă bună, infrastructura militară a Crimeei este bombardată constant de ucraineni prin intermediul dronelor kamikaze. Pe 22 iulie, de pildă, în satul Oktiabrske din districtul Kranogvardiisk, au fost lovite în plin un depozit de petrol, un depozit de muniție, dar și aerodromul aviației locale – considerat a fi aproape cel mai mare din structura Flotei Mării Negre a Federației Ruse.

Mai mult, ucrainenii au aruncat în aer și poligonul putinist din districtul Kirovski, unde se antrenau ocupanții. Aceștia au rămas fără echipamente și depozite de muniție. Din cauza incendiului, autostrada „Tavrida” a fost efectiv blocată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* CCR apără cu dinții scandaloasele pensii speciale ale magistraților. Pierdem miliarde de euro și din intern, și din extern

* Raport EFOR: Banii partidelor, primiți ca subvenție de la stat, sunt înghițiți de televiziunile tot mai nesătule. În 6 luni, 12 din cele 25 de milioane de euro primite de partide au ajuns la presă

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat mii de infractori, este ilegală!

* EDITORIAL CARTIANU. Inginerul Ursu n-a murit. Polițistul Gigină n-a murit. La Colectiv, nimeni n-a murit. Nici la Revoluție, nici la mineriade…

* RTV insinuează că Firea și Pandele au încercat să-l omoare pe fostul senator SRI-ist Daniel Savu (PSD), prietenul fugarului Sebastian Ghiță, patronul televiziunii

* Principalul vinovat instituțional pentru „azilele groazei”, secretarul de stat impus de Lia Olguța Vasilescu, a rămas în funcție. Jurnalistul Vanghele: „Ăsta e creatoru’ sistemului ăstuia nemernic, lumpenu’ ăsta patibular”

* Domnule președinte Manolescu, când o dați afară pe poeta Firea din Uniunea Scriitorilor?

* Teribilul caz al agresorului sexual de 50 de ani care a ademenit fetița de 11 ani, dar a pozat în salvatorul ei. Inițial, Poliția i-a mulțumit că a răspuns la mesajul Ro-Alert!

* 7 zile tonice pentru fotbalul românesc în Europa: 6 victorii și un egal în 8 meciuri, golaveraj 17-8. Din 4 echipe, 3 s-au calificat în turul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here