Un pensionar rus din Smolensk vede fasciști la conducerea Rusiei, nu a Ucrainei! „Noi trăim mai prost decât ucrainenii. Ei n-au atacat pe nimeni”

0
6263

Un pensionar rus din Smolensk, oraș situat în apropierea frontierei cu Belarus și la aproape 400 de kilometri de Moscova, a avut îndrăzneala să dea de pământ cu întreaga “operațiune specială” a dictatorului criminal Vladimir Putin.

Bătrânul a declarat că nu înțelege de ce țara sa a invadat Ucraina, în contextul în care nimeni n-a atacat Federația Rusă prin mijloace militare și nici n-a intenționat s-o facă.

Chestionat de postul de televiziune “Timpul prezent”, care emite din Cehia, dar are corespondenți în aproape toate republicile ex-sovietice, el a făcut o comparație ironică între nivelul de trai al ucrainenilor și cel al rușilor: “Ucrainenii trăiesc mai bine decât noi. Ei n-au toalete de lemn în sate”.

Informația a fost preluată de site-ul Obozrevatel.com. Ziaristii.com vă prezintă transcrierea dialogului dintre reporterul canalului “Timpul prezent” și pensionarul rus.

“Ucraina n-a atacat pe nimeni și nici n-a intenționat. Întrebați-vă întotdeauna: «De ce?»”

Reporter: Aveți rude în Ucraina?

Pensionar: Nu.

Reporter: Cunoscuți?

Pensionar: Da.

Reporter: Și unde locuiesc?

Pensionar: La Mariupol.

Reporter: Și ce spun ei, legat de ceea ce se întâmplă?

Pensionar: Nu spun nimic. Ei nu mai sunt. Cred că ei nu mai sunt în general printre cei vii.

Reporter: Când ați discutat cu ei ultima oară?

Pensionar: Pe 28 februarie. Ucraina n-a atacat pe nimeni și nici n-a intenționat. Întrebați-vă întotdeauna: „De ce?”. Scuze, dar ei trăiesc mai bine decât noi. În comparație cu ei, noi trăim rău.

Reporter: De ce gândiți așa?

Pensionar: Imaginați-vă, ei n-au toalete de lemn în sate. Iar noi trăim la sate și acolo mulți au toalete șubrezite. Ce-i atât de bine?

Reporter: Credeți că acolo sunt fasciști, despre care vorbesc canalele federale?

Pensionar (ironic): Desigur, sunt. Mai ales Zelenski. Este un fascist tipic, evreu. Fascist, dar cum altfel? Iar dumneavoastră puneți-vă problema: la noi sunt fasciști?

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Armata lui Zelenski i-a lichidat pe militarii ucraineni care au trădat în 2014, predând Crimeea și trecând în tabăra lui Putin pentru a întări flota rusă din Marea Neagră

* Răspuns unei „savante” îndrăgostite de Putin

* VIDEO. Rusia a interzis un desen animat sovietic din 1973, în care „Z” e considerat simbol fascist

* VIDEO. Primele imagini cu nava-amiral a flotei ruse după ce a fost lovită de rachetele ucrainene. Supraviețuitorii de pe crucișătorul “Moscova” au fost salvați de turci

* Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

* Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

* CTP despre Putin și Al Treilea Război Mondial: „Cimpanzeul sângeros e capabil de orice”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

* Ciolacu și Ciucă au mințit cu nerușinare: România n-are niciun acord cu UE pentru finanțarea voucherelor de 50 de euro! Analist financiar: banii nu există

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

* Ambasadorul României în SUA despre standul horror din New York: „E scandalos și rușinos! Nu am văzut nicio demisie și nicio asumare”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here