sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Rusia a interzis un desen animat sovietic din 1973, în care...

VIDEO. Rusia a interzis un desen animat sovietic din 1973, în care „Z” e considerat simbol fascist

-

Rusia a interzis un desen animat sovietic din 1973, în care niște copii descoperă o navă scufundată, cu litera „Z” pe ea, și concluzionează că e una fascistă. Litera “Z” a devenit simbolul armatei de invazie a Rusiei în Ucraina, fiind inscripționată pe toate vehiculele.

Cenzura desenului animat vine la câteva zile după scufundarea navei-amiral a Rusiei în Marea Neagră, distrugătorul „Moscova”. Vasul, a cărui valoare era estimată la 750 de milioane de dolari, a fost aruncat în aer de două rachete ucrainene „Neptun”.

După toate probabilitățile, numărul victimelor, în rândurile echipajului, a fost de ordinul sutelor. Până acum, se știe că au fost salvați cu siguranță doar 57 din cei 512 marinari.

Printre morți s-ar afla și căpitanul crucișătorului „Moscova”.

- Advertisement -

Rușii n-au recunoscut nici că nava a fost lovită de rachete ucrainene, nici că au murit oameni. Versiunea oficială e că s-a produs un accident care a detonat sala munițiilor și că echipajul a fost evacuat în întregime.

După această întâmplare, Soyuzmultfilm a șters desenul animat „Comorile navei scufundate” de pe canalul de YouTube al studioului rusesc. Coincidențele dintre scenariul filmului făcut în 1973 și evenimentele din aprilie 2022 sunt năucitoare. În desenul animat, copiii plecați într-un submarin numit „Neptune” (rachetele ucrainene care au lovit “Moscova” se cheamă tot „Neptun”) descoperă o navă scufundată.

Întâi, copiii cred că este vorba de un vas al piraților, dar apoi găsesc inscripționată pe chilă litera „Z” (simbolul armatei de invazie a Rusiei în Ucraina) și concluzionează: „E clar, este un distrugător fascist! Am citit despre asta”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Alt 8-lea general rus lichidat în Ucraina era fiul unui ofițer sovietic care a participat la masacrul de la Katyn, din 1940, împotriva ofițerilor polonezi

* VIDEO. Secretele rachetei Neptun, care a scufundat crucișătorul Moscova. „E imposibil s-o detectezi. Zboară foarte jos, la 5-7 metri deasupra mării”

* Primul deputat rus care-l înfruntă pe Putin: „Toți susținătorii așa-zisei «operațiuni militare speciale» vor regreta amarnic”

VIDEO. Cecenul Kadîrov, „luptătorul de pe Tik-Tok”, îi cere lui Putin să dea cu arma nucleară în ucraineni, „ca să nu mai glumească pe seama noastră”

* Fost maior KGB, mesaj pentru ruși: „A încerca să intri în Harkov înseamnă că ești un cadavru, din tine vor rămâne doar pantofii” / „25 de kilometri – sute de tancuri distruse. Au numărat 800 de cadavre”

* CTP despre Putin și Al Treilea Război Mondial: „Cimpanzeul sângeros e capabil de orice”

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

* Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

* Ciolacu și Ciucă au mințit cu nerușinare: România n-are niciun acord cu UE pentru finanțarea voucherelor de 50 de euro! Analist financiar: banii nu există

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -