Flavia Groșan, doctorița șoșocară din pandemie, e putinistă pe față. Ne trimite în Rusia, unde a avut ea revelații Covidioate

4
6136
Flavia Groșan

Flavia Groșan, doctorița de la Oradea care a ventilat teorii conspiraționiste, anti-medicale, în pandemia de Covid-19, își continuă prestația rusofilă și în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina. De data asta, e pe față de partea Moscovei, nutrind o ură grosieră față de Ucraina. Zice că i-a plăcut la Sankt Petersburg și ne trimite și pe noi în Rusia, să ne lămurim cum stă treaba. Gândire putinistă 100%. Cel puțin agent de influență.

Flavia Groșan sare în apărarea Rusiei și le recomandă susținătorilor Ucrainei să viziteze Rusia înainte de a critica regimul de la Kremlin.

Miercuri, 13 aprilie, doctorița anti-medicină și-a externalizat gândurile pro-Putin. Pagina sa de Facebook i-a găzduit astfel un panseu cu care s-ar mândri și cei mai aprigi propagandiști ai Kremlinului.

„Ce-mi plac mie ăștia care judeca Rusia, dar nu au fost niciodată pe acolo. Eu am avut șansa sa văd parte din ea, adică fix Sankt Petesburg, fosta capitală imperială. Știu, e o problemă de limbă. Dar Rusia nu este doar o limbă. Rusia este despre Ermitage, despre catedrale poleite în aur, despre hoteluri de un lux desăvârșit. În care mănânci icre de toate culorile, cu tacâmuri de argint, din cel mai rafinat porțelan și bei din cel mai bun cristal. Este vorba de femei de o frumusețe și eleganță pictorială. Rusia este despre opulență și aroganță.

P. S. Acolo mi-a picat fisa despre claritromicină. Acolo am învățat despre macrolide.

P. S. 2 Vizitați Rusia și apoi mai vorbim. Amin.”

Așadar, îndemnuri directe nu de a izola Rusia și a o pedepsi astfel pentru atrocitățile comise în Ucraina, ci de a ovizita și a-i băga astfel niște bani în buzunar, ca să nu se sufoce după sancțiunile occidentale.

Flavia Groșan laudă Rusia inclusiv pentru „opulența și aroganța” observate de ea la Sankt Petersburg, și pentru „icrele de toate culorile” pe care le mănânci cu „tacâmuri de argint”. O fi argint din Tezaurul României, pe care rușii refuză de mai bine de un secol să ni-l înapoieze… Cât despre „opulență” și „icre de toate culorile”, ar fi de întrebat măcar vreo 120 de milioane de ruși (din 144) care trăiesc într-o sărăcie cruntă.

Dar e bine că doamna Groșan confirmă originea teoriilor sale anarhiste, anti-medicale, în pandemia de Covid-19: Sankt Petersburg, adică Rusia! Acolo i-au explodat în cap macrolidele și claritromicina. Revelații și influențe rusești…

Explicabilă, în context, și admirația față de senatoarea Iovanovici-Șoșoacă, tovarășa ambasadorului Valei Kuzmin la București, precum și față de deputatul Simion, măscăriciul Rusiei în parlamentul României.

Jurnal putinist al doctoriței din Oradea

Postarea din 13 aprilie nu este însă una izolată. Flavia Groșan a scris de mai multe ori pe această linie putinistă, rusofilă. Am aflat care-i este crezul politic, zidit haotic în patrulaterul Traian Băsescu – Dan Diaconescu – Liviu Dragnea – George Simion, dar și cât de mare-i este ura față de nesupușii ucraineni.

27 martie. „George Simion, lider absolut AUR.” (Jubilează.) „Pentru cei care mor de grija popularității mele, vreau să le transmit că nu mi-am câștigat-o prin faptul că l-am adorat pe Băse, nici că l-am susținut pe DD (Dan Diaconescu – n. red.) sau Dragnea, iar acum pe George Simion. Nu, nu. Am câștigat-o prin mii și mii de ore de învățat, prin concursuri date, unele luate, altele picate. Iar toate astea m-au făcut să fiu ce sunt astăzi. Bună, rea, asta sunt. P. S. Apropo de popularitate. Astăzi la 9 am dat drumul la 44 de consulturi online pentru aprilie. În trei ore s-au ocupat toate. Și eu ce fac? O să ma acuzați de vedetism…” (Crezul politic al Flaviei Groșan.)

3 aprilie. „Orban – peste 60%. O, ho, ho!” (Distribuie bucuroasă o postare a Danei Budeanu, ilustrată cu steagul Ungariei.)

4 aprilie. „Ce-a căutat Jelinski (Volodimir Zelinski, președintele Ucrainei – n. red.) în Parlamentul țării mele? A vrut să bage bățul prin gard și în partea asta de lume?”

4 aprilie (recidivă). „Maestre Jelinschi, trage aer în piept de 3 ori, relaxeazăte (horror!!! – n. red.) și treci la negocieri dacă chiar vrei pace. Dar oare chiar vrei? Sau să tragi după tine o lume care să-ți susțină ideile cam ipocrite… Vrei pace, fii înțelept și fă pace! Nu îți distruge complet țara!”

5 aprilie. „Ce mi-a atras atenția la discursul actorașului comic din Parlamentul țării mele. După câteva bla, bla, bla, a trecut la ce interesează pe toți. Reconstrucția Ucrainei. Și dacă suntem cuminți, vom fi și noi pe acolo. Reacția televiziunilor a fost superbă, la unison. O, da. Reconstruim Ucraina, reconstruim Ucraina cu firme românești. Bani de unde? De la UE, de la buget? Vreau să mă ancorez în realitate cât mă lasă mintea. Nu de alta, dar cu bani de la buget vreau și eu să reconstruiesc Ucraina. Amin.”

6 aprilie. „Atâția eroi am văzut care au sfârșit în penibil, încât unul în plus sau în minus nu mai contează în economia situației! P. S. Gata, s-a sfârșit cu euforia reconstrucției țării vecine din bani publici? Amin.”

10 aprilie. „Ia să vedem noi ce fac ai noștri, până să murim noi de grija Ucrainei.” (Distribuie o postare a Danei Budeanu despre porțiile mici de mâncare din spitalele românești.)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul ucrainean al Apărării râde de ruși, după scufundarea crucișătorului Moscova: „Mai avem un loc pentru scuba diving în Marea Neagră”

* Rusia amenință Finlanda și Suedia cu arme nucleare dacă nu renunță la NATO! “Trebuie să restabilim echilibrul. Să sperăm că bunul-simț al vecinilor noștri nordici va învinge”

* Cum a fost capturat finul ucrainean al lui Putin. Voia să traverseze râul Nistru cu o barcă și să ajungă în Transnistria, cu ajutorul unor interlopi și polițiști corupți. Agenți FSB l-ar fi preluat și transportat la Moscova

Joc periculos: Zelenski l-a respins pe președintele german Steinmeier pentru îngăduința față de Putin, iar acum e refuzat de cancelarul Scholz, care se declară „iritat”

* „După ocuparea Ucrainei, Rusia va da o bucată din ea Ungariei, la schimb cu ieșirea din UE și din NATO, apoi va «elibera» România, Polonia și țările baltice”

Discurs scelerat al Moscovei: se cere exterminarea poporului ucrainean! Ria Novosti: „Naziștii trebuie uciși în număr cât mai mare. Nu doar elitele! Cei mai mulți oameni sunt vinovați, sunt naziști pasivi”

„Dezgustător! Această Șoșoacă, sluga lui Putin, reprezintă cea mai hidoasă expresie a unui politician vândut. Act de trădare națională”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* Beizadelele Kremlinului, crescute în Occidentul blamat de părinți. Ipocrizia liderilor de la Moscova

* Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB după ce Gigi Becali a făcut declarații bezmetice, pro-ruse: „Pe Zelenski l-a pus un miliardar care a făcut batalionul Azov. Ăia sunt naziști, știu eu!”

Finala Macron – Le Pen începe de la +4,5% pentru actualul președinte francez. În 2017, diferența a fost mai mică (2,7%), dar Macron a spulberat-o în turul 2 pe candidata extremei drepte

Raportul SUA despre România: corupție generalizată, presă controlată de politicieni, jurnaliști hărțuiți și antisemitism în Parlament

4 COMENTARII

  1. Rusia si China au sperat sa infecteze intreaga planeta cu SARS-COV-II, pentru ca apoi sa poata invada usor zonele de interes.

    Nu e „teoria” conspiratiei ci o conspiratie in toata regula. Tradata de actiunile agentilor de influenta rusi. Tot dobitocul din antivaccinist s-a facut peste noapte pro-putinist. Fara rezerve. Cum vine asta?

    E o problema mare nu cu ciufulita din fotografie. Ci cu oamenii care iau de bune prostiile debitate de individa.

  2. Daca pentru un medic vietile ucrainienilor distruse de ororile rusilor nu inseamna nimic sa se duca singura in Rusia si ii doresc din tot sufletul sa aiba numai revelatii despre claritomicina. Si sa ramana acolo din moment ce viseaza si acum la stomacul plin cu 7 feluri de icre (de toate culorile) la gura hranita cu tacamuti de argint si la portelanuri fine. Ca sa realizeze si domnia sa rusofila cat de satul este stomacul orcului rus de rand cu cele 7 feluri de icre multicolorate si hranit cu tacamuri de argint. O scroafa ordinara asta este madam Grosan. De pomana a invatat atata carte daca n-a invatat sa deosebeasca binele de rau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.