D. C. Popescu i-a dat în judecată pe Voiculescu & Năsui pentru expresia „PSD-ist mascat”, apoi a devenit PSD-ist pe față! Evident, a pierdut ambele procese

4
2164

Tupeistul Dan Cristian Popescu, fost viceprimar al Sectorului 2 care, anul trecut, l-a dat în judecată pe Vlad Voiculescu atunci când acest l-a acuzat că e PSD-ist mascat, a pierdut procesul. Un deznodământ similar a avut și procesul intentat de același D. C. Popescu unui alt membru USR-PLUS, Claudiu Năsui.

Anul trecut, Dan Cristian Popescu încă mai mima opoziția în calitate de viceprimar al Sectorului 2 din partea PNL. În realitate, se știa de multă vreme că era mână-n mână cu administrația PSD și tot ce presupunea aceasta.

De la ce-a plecat procesul: Vlad Voiculescu și Năsui au refuzat să-l sprijine pe Dan Cristian Popescu la Primăria Sectorului 2, acuzându-l că e „PSD-ist mascat”

Popescu trăgea sfori în PNL să fie desemnat candidat al opoziției unite pentru postul de primar la Sectorul 2.

Însă USR-PLUS s-a opus cu înverșunare, argumentând că “nu acceptăm PSD-iști mascați”. Conducerea PNL, care știa ce se întâmplă la Sectorul 2, s-a debarasat de Popescu și l-a acceptat ca unic candidat al coaliției pe Radu Mihaiu, șeful organizației USR-PLUS Sectorul 2.

Dan Cristian Popescu s-a arătat indignat de acuzațiile formulate de Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui, hotărând să-și repereze în instanță onoarea pătată.

La scurt timp după ce dezmințise vehement că ar avea legături cu PSD, viceprimarul și-a dat însă demisia din PNL și s-a înscris în PSD, din partea căruia a și candidat la postul de primar!

Alegerile au fost câștigate însă de Radu Mihaiu (USR-PLUS, susținut și de PNL), deși acesta nu avea notorietate, fusese hăituit de grupuri de ultrași care erau de partea lui D. C. Popescu și n-avusese nici resursele financiare ale edilului.

Acum, Dan Cristian Popescu a pierdut și procesul intentat lui Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui.

Cum a comentat Vlad Voiculescu sentința instanței

„Poate vi-l mai amintiți pe domnul Dan Cristian Popescu, de facto primarul Sectorului 2 până anul trecut. Tocmai a pierdut un proces.

Domnul Popescu a fost membru PNL și viceprimar al S2 până de curând. Primarul PSD, în virtutea prieteniei dintre persoane și partide, îi delegase tot ce era de delegat așa încât în S2 nu mișca nimic fără dânsul.

În campanie, Claudiu Nasui și cu mine am spus public că nu acceptăm PSD-iști mascați drept candidați comuni, iar PNL a avut înțelepciunea să-l lase din brațe pe domnul Popescu și să-l susțină pe Radu Mihaiu.

Domnul D. C. Popescu s-a simțit profund nedreptățit de acuzația că ar fi fost #pesedist, așa încât ne-a dat în judecată și pe Claudiu Năsui, și pe mine. A pierdut ambele procese.

Epilog: Domnul D. C. Popescu este astăzi deputat în parlamentul țărișoarei din partea PSD. Nu știm dacă nedreptatea de a fi fost numit #pesedist a simțit-o înainte sau după ce s-a înscris în PSD.

Acum probabil că va da în judecată pe oricine spune public că a fost vreodată #penelist.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o lovitură aplicată de ministrul Drulă baronului Rădoi: cotizațiile nu mai pot fi reținute direct din salariile sindicaliștilor! Reacție violentă a „mafiei de la metrou”

* ÎPS Teodosie: „Femeia a început păcatul! Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri! Are condiţia slăbiciunilor sale“

* De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

* Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* Uciderea mișelească a celui mai mare urs din România. Beneficiar: un prinț austriac, după „o partidă de braconaj”. Aprobarea era pentru o ursoaică

* Pușcăriașul Adrian Severin îi scrie lui Putin, „turnându-i” pe conducătorii României, care „execută obedient ordine venite de la rivalii Rusiei”

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Au vrut să vâneze iepuri și fazani, dar s-au împușcat între ei! Vânătoarea era ilegală. Unul dintre braconieri are capul zdrobit

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* Divorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani! Își împart o avere de 146 de miliarde de dolari

4 COMENTARII

  1. Se vdee de departe o necesara revizuire a codului parlamentar, a alegerilor…cine in timpul campaniei sau mandatului schimba „taberele”, ar trebui scos din Parlament, pentru ca nu mai intruneste credinta acolocata de votanti in acest „politruc”, deci el nu mai reprezinta interesele poporului car l-a votat, foarte simplu def apt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here