10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

5
2964
Harta arată clar: comuna Drăganu se află între Pitești și Râmnicu Vâlcea, pe un drum național, nu pe "autobanda" București - Pitești

Gigi Becali a rămas fără permisul de conducere, luni, în a doua zi de Paște. El a fost oprit de polițiști când conducea cu 106 km/h în localitatea Drăganu, din județul Argeș, pe DN7, unde limita de viteză era de 50 km/h. Patronul FCSB pretinde că circula regulamentar, „pe autobandă”, deși autostrada era departe, la 20 de kilometri!

Din cauza vitezei, Gigi Becali s-a ales cu permisul suspendat 90 de zile și a și încasat o amendă în valoare de 1.305 de lei.

Comunicatul Poliției: „În ziua de 3 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”.

Când a fost oprit de polițiști, Gigi Becali se îndrepta către Râmnicu Vâlcea, pentru a participa la înmormântarea preotului Daniil de la Mănăstirea Frăsinei, decedat înainte de Înviere.

9+1 minciuni

La scurt timp de la momentul în care a fost oprit în trafic, Gigi Becali a anunțat la România TV că va contesta sancțiunile și că, de fapt, ar fi avut o viteză de 100 km/h, nu 106, așa cum a fost consemnat în raportul polițiștilor.

Gigi Becali: „Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță. Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. «Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător!». Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”.

Există 9 minciuni flagrante ale lui Gigi Becali în această declarație.

1. „Eram pe autobandă”. Fals! Becali ieșise de mult de pe autostrada București – Pitești, la Drăganu e un amărât de drum național.

2. „Era 100 km/h viteză”. Fals! Radarul a înregistrat 106 km/h.

3. „El a zis că aveam 103”. Nu, el – dică polițistul – a consemnat în procesul-verbal viteza de 106 km/h, nu 103!

4. Minciuna prin omisiune: Becali nu spune că se afla în localitate, unde limita de viteză este de 50 km/h. Așadar, chiar și în varianta lui (100 km/h) – oricum mincinoasă -, tot avea viteză dublă față de cea legală!

5. „N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge”. Ba da, a rămas fără permis, dovadă că două săptămâni nu va circula pe baza permisului, ci a dovezii înlocuitoare!

6. „Ei au stat la șmecherie”. Fals! Polițiștii au stat perfect legal și au aplicat legea, pe care Becali o încălca flagrant, fiind un pericol pentru circulație.

7. „Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea”. Minciună prin diversiune: polițistul nici nu avea obligația să-i arate filmarea!

8. „Eu nu cred că are filmarea”. O supoziție aberantă.

9. „Voi câștiga în instanță”. O dorință, nu o realitate, nicidecum un adevăr (în acest moment).

Dincolo de cele 9 minciuni legate de suspendarea permisulului, mega-ultra-super-creștinul Gigi Becali a lansat și o a 10-a gogomănie, într-un interviu înregistrat la Palatul său și difuzat de Paște. El a declarat, șocant: „Au spus clar că trebuie să moară 15-20% din populația lumii, că suntem prea mulți”. Se referea în pincipal la Bill Gates, în contextul pandemiei de Covid-19.

Epilog

Duminică seara, Becali a primit o pedeapsă cruntă: echipa sa, FCSB, a primit gol în minutul 3 de prelungiri (din 4), fiind egalată de CFR Cluj și rămânând pe locul 2, cu două puncte în urma ardelenilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Consiliera deputatului Tudorache-Diamant are locuință socială lângă Guvern. A primit-o când era consiliera primarului Tudorache-Diamant

* „M-am cutremurat auzindu-i că vaccinul cel mai bun este Sfânta Împărtășanie”. ÎPS Teodosie, ridiculizat de la vârful Bisericii

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* FOTO-VIDEO: 7 poze cu agentul GRU expulzat pentru că încerca să racoleze oficiali români

Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

* Nistorescu despre ex-amicul Dan Voiculescu: „Participa la negocieri pentru că punea la dispoziție trustul de presă – «Vin și eu cu Antena 3». Iar acum face considerații grețoase”

* Senzațional! Dan Diaconescu revine cu serialul „Pandemia” – 10 sezoane a câte 6 episoade. Ca să-l vezi pe DD, trebuie să te abonezi

* A murit actorul spaniol Juan Joya Borja („El Risitas”), al cărui râs contagios a amuzat milioane de români. Avea 65 de ani

5 COMENTARII

  1. Rămâne cum am stabilit: banditii bolșevici sunt neîntrecuți la furat și la mâncat c’at. Dacă împart ce-au furat cu preoții li se iartă păcatele, așa cred banditii bolșevici, de asta se îngrămădesc toți în biserici.

  2. Ultra-creștinu’ Becaaaali… MINTE-de-RUPE (!), chiar… de Sfintele-Paști (!!!), doar ca să-și salveze un… prăpădit de carnet-de-conducere (tocmai el…, care are bănet cât să-și angajeze mii-de-șoferi!!!): IPOCRIT, FARISEU, GUNOI-UMAN!

    • Aici te contrazic ! La comuniști nu exista furt sau minciuni, comuniștii „se descurca”, „se învârt”, „se orientează” într-un cuvânt „sunt smecheri”. Si apoi a minți în Sfânta Zi De Paști e vax, amintește-ți ca bolșevicii și-au ucis Conducătorul Iubit și pe Savanta de Renume Mondial în Sfânta Zi De Crăciun ! Dar bineînțeles acum toți sunt mari creștini ortodocși !

  3. Apropo…, DE CE sunt… „șocante” (Sic!) minciunile-lui-Becaaaali: ăstaaa…, OM-de-GROTĂ, MINTE…-CUM-RESPIRĂ (!!!), de când îl știm în spațiul-public!!!!!!!

  4. E, a mai spus el si multe alte minciuni. De exemplu ca s-a luat la tranta cu Covidul, dar ca nu a facut Covid. Si, minune dumnezeiasca, are anticorpi de Covid, fara sa fi facut boala. P-asta nu stiu cine o mai crede, cu toate ca s-ar putea sa fiu surprinsa de multitudinea celor creduli.
    In fine, eu chiar nu stiu de ce i se da atata importanta unui mincinos. Pentru ca asta este Becali. UN MINCINOS. Asa a fost si inainte de inchisoare si asa a ramas si dupa inchisoare. Isi mai spala pacatele prin faptele bune pe care le face, cu toate ca trambitarea faptelor bune seamana cu fariseism. Dar ce stiu eu? Nimic. Stiu insa ca nu i-as mai acorda atentie unui mincinos patentat, care urla toata ziua despre Dumnezeu si care uita sa respecte una dintre cele 10 porunci. „Sa nu minti” este cea mai grea porunca pentru acest Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here