vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsDe la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la...

De la videochat la Voluntari TV. Oana Lovin a primit emisiune la televiziunea lui Pandele, finanțată din bani publici

-

Activista PSD și filorusa Oana Lovin va modera o emisiune la Metropola TV, postul de televiziune făcut din bani publici de Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari.

Remarcată în ultimul an prin insistența cu care a participat la toate scandalurile și mitingurile împotriva măsurilor sanitare, Oana Lovin – fata unor activiști PSD – este o copie a propagandei social-democrate la protestatarii autentici împotriva corupției.

Fostă protagonistă de videochat, Lovin a fost reciclată de PSD în așa-zisă protestatară împotriva pandemiei, iar acum – promovată pe postul TV al preacuviosului primar Pandele

Alături de încă două-trei personaje de acest fel, Oana Lovin a apărut brusc în peisaj, fiind prezentă la toate provocările și acțiunile care, într-un fel sau altul, contestau Guvernele venite la putere din toamna lui 2019.

În scurt timp s-a descoperit că Lovin fusese luată de la videochat, unde se masturba contracost, la comanda clienților.

- Advertisement -

Mutată în spațiul public, videochatista a fost preluată de televiziunile oligarhilor, care au promovat-o intens, aproape zi de zi, și transformată într-un fel de lider al așa-zisei mișcări de contestare a pandemiei și a restricțiilor.

Acum, Lovin primește spațiu și la Metropola TV, un post făcut de primarul PSD din Voluntari, Florentin Pandele, cu bani de la bugetul localității. Interesant este că acum fosta vedetă porno prestează pentru preacuviosul Florentin Pandele și soția sa, Gabriela Firea, cei doi făcând mare caz de credința lor și de pioșenie.

Primul link de la Metropola TV distribuit de Oana Lovin: un „interviu bombă” cu ambasadorul Rusiei

“Practic, acest live va fi pe TV”, a explicat Lovin, într-una din filmările sale pe Facebook, despre ce va fi vorba, solicitându-le fanilor să participe cu sugestii pentru titluri de emisiune.

- Advertisement -

Primul link distribuit de Oana Lovin de la Metropola TV pe contul său de Facebook a fost, deloc surprinzător, un “interviu bombă, adevăr nu propagandă” cu ambasadorul Rusiei la București.

Clanul Pandele-Firea are planuri mari. A fost pus pe picioare, din banii locuitorilor, un trust de presă gândit să-l transforme pe primarul din Voluntari, în viitor, într-un personaj influent nu doar în culise, ci și public, după modelul lui Dan Voiculescu. Vehiculul mediatic (de curând, Pandele a achiziționat și postul de radio Sport Total FM) va fi util și în perspectiva alegerilor prezidențiale din 2024, la care Gabriela Firea vrea să participe din partea PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

* Uciderea mișelească a celui mai mare urs din România. Beneficiar: un prinț austriac, după „o partidă de braconaj”. Aprobarea era pentru o ursoaică

* Pușcăriașul Adrian Severin îi scrie lui Putin, „turnându-i” pe conducătorii României, care „execută obedient ordine venite de la rivalii Rusiei”

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Două surori de 6 și 10 au fost violate de familia asistentei maternale. Fetele și fratele lor erau torturați cu urzici în chiloți

* „M-am cutremurat auzindu-i că vaccinul cel mai bun este Sfânta Împărtășanie”. ÎPS Teodosie, ridiculizat de la vârful Bisericii

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* FOTO-VIDEO: 7 poze cu agentul GRU expulzat pentru că încerca să racoleze oficiali români

* Divorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani! Își împart o avere de 146 de miliarde de dolari

* Clujul mai dă o lecție Bucureștiului: din această vară va găzdui un turneu de tenis feminin din circuitul mondial

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Uraaa! Bravos! Minuuuunat! In sfârșit au loc fericite schimbări!

    Obișnuită să își câștige numerarul din videochat, masturbanta Oana Lovin gazda emisiunii Trai pe bani cu cioloveci , devine Onania Loving, iar televiziunea Metropola TV va purta, se înțelege, numele Metropula TV.

    Ambasadorul Rusiei se potrivește mănușă în combinația asta.

  2. Pe când și emisiunile… ambasadorului Kuzmin (!), pe la televiziunile astea DE-TOT-RAHATU’?!!!!!!!!

    Ce vă tooooot învârtiți pe-după-cireș, cuuu… Lovin, Cerva, Șoșoacă și ceilalți… TRĂDĂTORI-de-ȚARĂ: făceți-i (DIN BANII CU CARE VĂĂĂ… FINANȚEAZĂ-GRAS!) direeect… Kuzminunului emisiune, daaaaaaaaaaaa?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -