marți, martie 5, 2024
AcasăMainSoția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să...

Soția lui Nelu Ploieșteanu să nu-i mai acuze pe medici, ci să se acuze pe ea însăși, pentru că nu l-a vaccinat! În schimb, l-a lăsat să cânte prin restaurante, condamnându-l la moarte

-

Acuzații mizerabile sunt făcute în aceste zile, cu cadență de mitralieră, de soția și de una dintre fiicele celebrului lăutar Nelu Ploieșteanu, decedat pe 2 aprilie din cauza infecției cu Covid-19. Ținta atacurilor: personalul medical de la Spitalul de Urgență Floreasca din București, unde a fost tratat artistul de 70 de ani.

Cele două ar trebui să se acuze pe ele însele, pentru că au greșit grav de trei ori față de ilustrul lor soț și tată.

1. L-au lăsat să cânte, pentru bani, într-un restaurant din Slănic Moldova în plină pandemie, într-un spațiu închis, fără a purta mască nici măcar când se îmbrățișa cu fanii săi ori când dădea autografe. Ultima dată a cântat pe 8 martie, înainte de a fi internat în spital cu o tuse agresivă.

2. Nu l-au convins să se vaccineze în ianuarie-februarie, când se califica pentru imunizare, date fiind vârsta și bolile sale. Dacă s-ar fi vaccinat, Nelu Ploieșteanu ar fi fost acum în viață (a se vedea cazul Alexandru Arșinel, trecut ușor prin Covid, la 81 de ani, după ce s-a vaccinat).

3. Nu l-au convins să se interneze de prima dată când medicii au insistat în acest sens, fiind pierdute zile importante în bătălia cu boala.

Culmea e că, și pentru această ultimă nesăbuință, soția lui Nelu Ploieșteanu îi găsește vinovați tot pe medici! În mai puțin de 48 de ore cât a stat acasă în loc să stea în spital, starea sănătății artistului – oricum precară – s-a înrăutățit galopant, ajungând într-o zonă ireversibilă.

Culmea aberațiilor este atinsă de soția lui Nelu Ploieșteanu atunci când decretează: „Nu a murit de Covid!”. Doamna s-a calificat subit în super-medic, știind mai bine decât medicii de ce a murit artistul.

Acuzațiile soției lui Nelu Ploieșteanu

„El nu a murit de Covid!”

Elena Dumitrache, soția lui Ion Dumitrache (așa cum îl chema în realitate pe Nelu Ploieșteanu), a apărut la mai multe televiziuni cu acuzații grave, dar nedovedite, aduse personalului medical de la Spitalul Floreasca.

- Advertisement -

* „Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic (Slănic Moldova – n. red.), eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor.”

* „Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare.”

* „O infirmieră țipa la el: «Nu ai primit pachet de dimineață?! Nu mai bei ceai de acasă, că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!». De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el.”

- Advertisement -

* „L-am văzut cu oxigenul la gură. Cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat la stomac, a și început infirmiera să țipe la el. Am văzut pe camera de la telefon.”

* „Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament.”

* „Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul.”

* „El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator… El nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul. De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?!”

Elena Dumitrache, soția lui Nelu Ploieșteanu

„O să cer mai mult decât pot ei să-mi dea, pentru că tatăl meu n-a avut preț”

Soția lui Nelu Ploieșteanu le mai reproșează medicilor că nu i-au îmbunătățit starea de sănătate artistului, în cele trei săptămâni în care acesta a stat în spital. Dar nici medicii nu sunt Dumnezei, să vindece orice boală, în orice stadiu, și să repare toate erorile făcute de pacient și de familia sa!

În plus, Elena Dumitrache este supărată și pentru că artistul a ajuns într-un sac biodegradabil, nu îmbrăcat în haine frumoase și elegante. Dar nici aici nu e problema medicilor, pentru că procedura respectivă era obligatorie prin lege în acea perioadă.

Și Aneta Gavrilă, una dintre fiicele artistului, s-a dat în spectacol pe televiziuni. Ea a spus că va da în judecată conducerea spitalului și că va solicita despăgubiri uriașe. „O să cer mai mult decât pot ei să-mi dea, pentru că tatăl meu n-a avut preț, este de neînlocuit”, a declarat Aneta Gavrilă la Antena 3.

„Am avut foarte mare încredere în medici, dar m-au dezamăgit! N-au făcut nimic pentru a-mi salva tatăl de la moarte!”, a mai spus fiica lui Nelu Ploieșteanu.

Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Uciderea mișelească a celui mai mare urs din România. Beneficiar: un prinț austriac, după „o partidă de braconaj”. Aprobarea era pentru o ursoaică

* Pușcăriașul Adrian Severin îi scrie lui Putin, „turnându-i” pe conducătorii României, care „execută obedient ordine venite de la rivalii Rusiei”

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Două surori de 6 și 10 au fost violate de familia asistentei maternale. Fetele și fratele lor erau torturați cu urzici în chiloți

* „M-am cutremurat auzindu-i că vaccinul cel mai bun este Sfânta Împărtășanie”. ÎPS Teodosie, ridiculizat de la vârful Bisericii

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* FOTO-VIDEO: 7 poze cu agentul GRU expulzat pentru că încerca să racoleze oficiali români

* Divorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani! Își împart o avere de 146 de miliarde de dolari

* Clujul mai dă o lecție Bucureștiului: din această vară va găzdui un turneu de tenis feminin din circuitul mondial

* A început declinul Simonei Halep? La aproape 30 de ani, nu prea se mai apropie de finale. Eliminată în „optimi” pe zgura din Madrid

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. Sotia lui Nelu Ploiesteanu greseste.Dar, sa te fereasca Domnul sa ajungi in spital! Esti jupuit de bani de asistente si infirmiere. Doctorii si in special cei tineri nu accepta bani.Asa se intampla cand faci reforma salariala fara sa iei masuri de eradicare a coruptiei.

  2. Are dreptate sotia, nu l-a omorat covid-ul , l-a omorat prostia. Nelu Ploiesteanu nu suferea de vreo boala mintala care sa ii afecteza capacitatea de gandire, daca el a decis sa asculte de nevasta si negationisti asta e!

  3. Negationisti sadea, familie ridicola pana la capat, pentru care faima printre manelisti, banii, si publicitatea cu orice pret la haznaua 3 (unde altundeva??) se dovedesc a fi cele mai importante repere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -