sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăLumeaAmericaDivorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani!...

Divorțul deceniului: Bill Gates se desparte de Melinda, după 27 de ani! Își împart o avere de 146 de miliarde de dolari

-

Multi-miliardarul Bill Gates și soția sa, Melinda, au anunțat luni, aproape de miezul nopții (ora României), că divorțează, după un mariaj de 27 de ani. Cei doi controlează Bill & Melinda Gates Foundation, uriașul vehicul caritabil al fondatorului Microsoft, implicat masiv și în combaterea pandemiei de Covid-19.

Bill Gates (65 de ani) și Melinda Gates (56 de ani) au menționat în mesaj că, deși nu vor mai forma un cuplu, vor continua să se ocupe de fundație, însă nu a precizat în ce fel.

„După o îndelungată meditație și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, au transmis cei doi pe Twitter, într-un mesaj semnat „Melinda Gates și Bill Gates”.

- Advertisement -

Radu Moraru a promis că-l bate

Cei doi s-au cunoscut în anii 1980, când Melinda a început să lucreze la Microsoft. Ei s-au căsătorit în Hawaii, în 1994, şi au împreună trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (21) şi Phoebe (18).

Din anii 2000, conduc împreună Bill & Melinda Gates Foundation, a cărei implicare în lupta împotriva pandemiei de Covid-19 a fost și este impresionantă. ceastă implicare l-a adus pe Bill Gates în centrul unor teorii conspiraționiste cu răspândire planetară, dar de domeniul balamucului. În România, cel mai aprig inamic al miliardarului este jurnalistul Radu Moraru, care i-a promis și o mamă de bătaie.

Locul 4 între miliardarii planetei

Bill Gates este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere netă estimată la 146 de miliarde de dolari, potrivit Indexului Miliardarilor realizat de Bloomberg.

- Advertisement -

Bill și Melinda locuiesc în statul american Washington, unde toate bunurile obținute în timpul căsătoriei sunt partajate 50%–50%, dacă nu este prevăzut altfel printr-un contract prenupțial. Un purtător de cuvânt al lui Bill Gates a refuzat să comenteze dacă soții Gates au avut o asemenea înțelegere.

Într-un alt caz de divorț mediatizat al unui cuplu ce locuia în statul Washington, cel al fondatorului Amazon, Jeff Bezos, soția acestuia, MacKenzie, a obținut 25% din acțiunile Amazon (în valoare de 38 de miliarde de dolari la momentul respectiv) deținute împreună de cei doi.

Indiferent cum își vor împărți Bill și Melinda Gates averea, cei doi vor rămâne, cel mai probabil, doi dintre cei mai bogați oameni din lume.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* 10 minciuni șocante ale lui Gigi Becali în ziua a doua de Paște. A fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate, pe un drum național, dar susține că rula regulamentar „pe autobandă”!

* Consiliera deputatului Tudorache-Diamant are locuință socială lângă Guvern. A primit-o când era consiliera primarului Tudorache-Diamant

* „M-am cutremurat auzindu-i că vaccinul cel mai bun este Sfânta Împărtășanie”. ÎPS Teodosie, ridiculizat de la vârful Bisericii

* CTP l-a „dat în primire” pe șeful SIE, în direct, la TV. Ce minunății franțuzești conținea cutia-cadou trimisă jurnalistului

* FOTO-VIDEO: 7 poze cu agentul GRU expulzat pentru că încerca să racoleze oficiali români

Revolta unui medic, după coșmarul din India: „Mai are tupeu Adina Alberts să spună ceva despre Covid, India, ivermectină, tratamente inventate? Se ia în continuare de vaccinuri?”

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

* Nistorescu despre ex-amicul Dan Voiculescu: „Participa la negocieri pentru că punea la dispoziție trustul de presă – «Vin și eu cu Antena 3». Iar acum face considerații grețoase”

* Senzațional! Dan Diaconescu revine cu serialul „Pandemia” – 10 sezoane a câte 6 episoade. Ca să-l vezi pe DD, trebuie să te abonezi

* A murit actorul spaniol Juan Joya Borja („El Risitas”), al cărui râs contagios a amuzat milioane de români. Avea 65 de ani

- Advertisement -

5 COMENTARII

  1. În atenția „VIGILENȚILOR” – Sic! – (adepți ai… teoriilor-conspiraționiste!): trebuie atent-urmărit dacă-și împart șiii… controlul CIPURILOR (!!!!!) pe care le-au implantat bieților pensionari români-DACI, la intrarea în super-market și, la cei care s-au lăsat atrași în capcană, la vaccinări, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!

    • Dacă rămâne monitorizarea „cipaților” româno-DACI (Sic!) la „Gheiț”…, o să ne tot citească ăla gândurile și planurile și o să furnizeze prețioasele informații ungurilor și „Ocultei-Mondiale”, daaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

      • Aoleooo…, pe mâinile cui vor încăpea… gândurile Marghioliței-din-Binținți când intră la „Lidl” să cumpere borș-cu-leuștean, panseuri pe care i le citește acum „Gheițu'”???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -