Tristețe mare la sediul PSD. Mulți lideri se ascund. Nici brânza lui Daea nu poate alunga atmosfera de înmormântare!

3
5238

Atmosfera din sediul PSD, situat în centrul Capitalei, e una de tristețe și resemnare din cauza sondajelor care arată un rezultat foarte slab pentru Viorica Dăncilă la prezidențiale, spun surse din partid, citate de G4Media.ro.

Singurul care a încercat să le ridice moralul PSD-iștilor a fost ex-ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a venit la prânz cu mâncare tradițională – roșii, brânză și pâine.

Liderii PSD încearcă să se îmbărbăteze cu vești venite din teritoriu (cum ar fi precum o mobilizare mai slabă decât de obicei a liberalilor în unele fiefuri tradiționale), dar până și ei recunosc în fața ziariștilor că scorurile din exit-poll-uri pentru Viorica Dăncilă încep cu 4 sau chiar cu 3.

La sediul PSD din Șoseaua Kisellef, alături de Viorica Dăncilă se află Eugen Orlando Teodorovici (președintele executiv al partidului), Mihai Fifor (secretarul general), Lia Olguța Vasilescu (șefa de campanie) și Valeriu Steriu (purtătorul de cuvânt).

Toți liderii stau cu ochii pe cifrele care arată prezența la vot, actualizate la fiecare minut de Biroul Electoral Central (BEC). PSD-iștii sunt interesați mai ales de votul în mediul rural, de unde așteaptă o echilibrare a situației.

Deși în mod tradițional electoratul PSD se mobilizează în prima parte a zilei, liderii partidului se încurajează că cifrele din mediul rural ar fi „pe un trend ascendent”.

În schimb, prezența masivă din diaspora (unde la ora 17.43 se depășise pragul psihologic de 800.000 de voturi) e o veste devastatoare pentru PSD-iști, care știu că acolo vor pierde masiv.

Pentru scurt timp, la sediu a fost și fiul lui Dăncilă, angajat la Curtea de Conturi, dar el a plecat, informează G4Media.ro

Din sediu lipsesc câțiva „grei” ai partidului – Marcel Ciolacu (președintele Camerei Deputaților), Gabriela Firea (primarul Capitalei) sau Paul Stănescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

3 COMENTARII

  1. Era mai bine 26.11.2018 cu Dumnezeu mort și PSD ucigând lumea toată. Din 2008 mănânc de 100 lei și fumez de 150 lei. Lunar. Cum ar fi ajutor social de 300 lei. Banii lui Gigel Buligan de bere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here