Se anunță o înfrângere zdrobitoare a PSD și a Vioricăi Dăncilă: sub 35%! Dacă ne mobilizăm, îi băgăm sub 30%!

4
10816
Klaus Iohannis, Viorica Dancila, alegeri prezidentiale
Un lider PSD vine cu o teorie a conspirației de toată jena: Ioahnnis a convins-o pe Dăncilă să candideze la președinție

Au început să răsufle informații din cercul celor care realizează exit poll-uri. O astfel de cercetare (în principiu, relativă, dar care poate da niște indicii) confirmă așteptările: Klaus Iohannis are de două ori mai multe voturi decât viorica Dăncilă!

Potrivit unor surse din PNL, citate de Newsweek România și confirmate de alte surse politice pentru Ziaristii.com, datele preliminare ale unui exit poll arată că, până la ora 15.00, circa 67% din alegători votaseră cu Klaus Iohannis și 33% cu Viorica Dăncilă.

Această cercetare, făcută la ieșirea de la urne, nu acoperă și votul din diaspora, unde ponderea este mai mare ca oricând (cel puțin 9% din totalul voturilor). Iar diaspora vine, prin tradiție, cu un vot de peste 90% în favoarea candidatului anti-PSD.

Luând în calcul ambele bazine electorale – cel din țară și cel din diaspora -, e posibil ca Viorica Dăncilă să nu obțină nici măcar 30%!

Importantă este mobilizarea din ultimele ore ale zilei, înainte de închiderea urnelor (care va avea loc la ora 21.00 în fiecare țară, pe fusul ei orar).

Așadar, dacă n-ați votat încă, o puteți face acum! Și trebuie s-o faceți, pentru ca exorcizarea să fie totală, completă și vindecătoare!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Eu votez cu şoferiţa de TIR!

* Tudor Chirilă: „Votez Iohannis. Că doar nu m-am tâmpit, după ce am stat doi ani în stradă la proteste!”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here