duminică, aprilie 21, 2024
AcasăAlegeri 2019VIDEO. Dăncilă, grosolană la adresa românilor din diaspora: "Iohannis nu s-a întâlnit...

VIDEO. Dăncilă, grosolană la adresa românilor din diaspora: „Iohannis nu s-a întâlnit cu ĂȘTIA”

-

Printre multele gafe și minciuni pe care le-a bifat la întâlnirea cu ziariștii de la Palatul Parlamentului, inclusiv redefinirea ariei cercului („aria la pătrat”), Viorica Vasilica Dăncilă a scăpat și o expresie jignitoare la adresa românilor din diaspora.

Candidata PSD a vorbit despre ceea ce a făcut partidul său pentru românii din afara granițelor, susținând că guvernul condus de ea „a facilitat votul pentru românii din diaspora”.

Evident că a fost o nouă minciună. În realitate, votul prin corespondență și votul de trei zile în diaspora au fost votate de Parlament la inițiativa Opoziției.

- Advertisement -

Și a venit nenorocirea!

V. V. Dăncilă: „Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din țară, nu s-a întâlnit cu ăștia, nu a vorbit despre venirea lor în România și ce face în calitate de președinte ca românii să se întoarcă acasă”.

VIDEO: Stupidul moment cu „ăștia”

- Advertisement -

Scăparea grosolană a Vioricăi Dăncilă ar putea avea legătură cu rezultatul pe care aceasta l-a obținut la voturl din diaspora, pe 10 noiembrie, în primul tur al alegerilor prezidențiale: 2,68%.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. Dăncilă a facut… „RAHATU’-PRAF” (Sic !), cu a sa conferinta-de-presa, ASA CUM… ERA DE ASTEPTAT, de altfel !!!
  (CE PRETENTII sa ai de la aceasta CREATURA – Sic ! –, nuuuuuuuuuuuuuu ?!!!)

  NENOROCIREA este ca al său CONTRAcandidat aaaa… RATAT (!) momentul in care s-ar fi… ARATAT-POPORULUI caun OM-DEMN-și-BRAV, CONFRUNTÂNDU-SE (!!!!), înnn… RING (!!!!!!!), cu acest adversar… ATÂÂÂÂÂT-de-INFERIOR (!), preferand, în-schimb,… „CALDURICA” unui SIMULACRU deee… „dezbatere” (Sic !), in care sfetinicul său PENIBIL, BUFONUL de Rareș Bogdan, a avut grija sa leee… PROMITĂ câte-ceva, probabil, până siii… reprezentanților „Latrinei3” si ai lu’ „GuițăTV”, de până șiii… PANARAMELE de Tudor și, respectiv, Șincai au pus întrebări… mai mult decât „soft” (!!!), în timp ce ceilalti, cu exceptia lu’ Guran și Ioniță (DOAR-PARȚIAL… și aceia !)… au pus întrebări… (CLAAAAR !!!!) „TELEFONATE” (Sic !)

  • Șiii…, apropooo…, pentru că tot este vorba despreee… ROMÂNII-de-DINCOLO-de-GRANIȚE(LE-ACTUALE !!!!!), NICI (!) la această ÎNTÂLNIRE-cu-ziariști (cuuu… un singur „i”, NU cuuu… ZIARIȘTII, la-PLURAL, daaaaaaaaaaaaa ?!!!), președintele-candidat Klaus Iohannis… NU (!!!) a simțit NEVOIA să aducă-vorba, DIN-PROPRIE-INIȚIATIVĂ (dacăăă… tot NU-l întreba… NICIUNUL dintre jurnaliștii-prezenți !), despreee… SUBIECTUL-NOSTRU-NAȚIONAL-„DE-SUFLET”, adică despreee… BASARABIA-ROMÂNEASCĂ (!!!!!!), așa-zisa „Republica-MOLDOVA”, și despreee… LOCUITORII săi, FRAȚII-NOȘTRI (!), ROMÂNII-BASARABENI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 2. Termenul ‘ăștia’ exprimă atât disprețul pe care tuta analfabetă și gaszka de lichele din care face parte îl au pentru românii din diaspora, cât și ura viscerală pe care aceste subspecii abjecte de grotă o au față de concetățenii open-minde ! 😤😲

 3. „Scăparea grosolană a Vioricăi Dăncilă ar putea avea legătură cu rezultatul pe care aceasta ………………… ” Nu, domnii mei, nu. Nu e o scăpare, este vorba de slaba, proasta educație, de care a avut parte și nu în ultimul rând de un IQ înfiorător de scăzut. Limbajul de piețară confirmă calitatea scăzută a personajului, de acum, de tristă amintire. Știți domniile voastre, prin anumite zone ale Transilvaniei se poate auzi expresia „mai bine să te ardă o zamă bună”. Veurica de la Videle este apă chioară, nu zamă bună. Gafele prostălăilor cocoțați acolo sus la putere produc daune uriașe pentru țară, daune plătite de către românii onești, plătitori de taxe, până la ultimul cent. Votați oameni de calitate, nu imbecili, dacă vă doriți să vă fie mai bine domniilor voastre, copiilor și nepoților domniilor voastre. Votați „zamă bună” nu apă chioară. Votați patrioți, nu PATRIHOȚI.

 4. ……………. Veurica de la Videle nu e grosolană, e TOANTĂĂĂĂĂ, nu poate, nu știe mai mult, nu are de unde. Personajul nesemnificativ, de calitate înfiorător, înspăimântător de slabă, nu știe mai mult. Dacă ar fi avut calitatea umană a unei florărese din Piața Obor, tot respectul pentru respectiva categorie, ar fi plecat in neantul din care a apărut, mai mult, nu am fi aflat niciodată că există. Prezența unor repetenți, HOȚI, corupți în politica mioritică post decembristă, face posibilă apariția unor astfel de personaje în locuri, situații, pentru care nu sunt pregătite.

 5. Parca ar fi ceva nou sub soare ca psd-eii urasc de moarte diasporenii!!!!! Ii trag si eu una cu sete tutei: „astia ” o sa-ti faca parastasul duminica seara, si nu numai, vaca inculta!!!!

 6. Siktir mai javra ordinara.
  Mi-am sacrificat mai mult de jumatate din viata, traind printre straini, numai sa pot sa-mi cresc copii asa cum cred eu ca este bine.
  Bai Veorico, eu am avut un salariu cam cat al tau la Ieuropa Poate mult mai mare in ultimii 30 de ani, dar sotia mea nu poarta ceasuri si brose de zeci de mii de euro.
  Asta este, poate sunt eu mai prostovan.
  Vorbim luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -