Tragedie națională: Vulpița are covid! Are și Vulpoiul. Cei doi caraghioși au anulat o emisiune de la Antena 1

0
12372
Vulpoiul și Vulpița

Nu știu cine este Vulpița, dar toată lumea vorbește despre Vulpița.

Nu știu cine este Vulpoiul ei, dar dezbateri aprige prin piețe sau prin saloane de coafură îl vizează și pe dânsul.

Știu însă că vedetele de carton ale Antenei 1 au băgat în carantină emisiunea pe care o frecventau contracost! Nu i-am urmărit niciun minut, nu mă interesează cu cât sunt plătiți (mii de euro pe lună, că doar sunt „vedete”), dar mi s-a spus că ei întrețin o telenovelă de tip OTV, o mizerie sub-umană. Și mi s-a mai spus că sunt celebri.

Vulpița și Vulpoiul sunt soți și soție. Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești, județul Vaslui. Nici ei nu știu cum au ajuns vedete, dar au ajuns. Vedetele vulgului carpatin, la emisiunea „Acces Direct” de pe Antena 1, realizată de o domniță aprigă pe nume Mirela Vaida.

Televiziunea lui Dan Voiculescu a anunțat joi trei cazuri pozitive coronavirus, toate legate de emisiunea tabloido-telenovelistă. Concret, e vorba de doi invitați și de un membru al echipei, dar nu au fost făcute publice numele acestora. S-a aflat însă repede că era vorba de soții Stegaru din Vaslui.

Se pare că Vulpița s-a infectat la Blăgești, satul ei de baștină, unde a stat aproximativ o săptămână. Ulterior, s-a infectat și soțul ei, Vulpoiul.

Urmare a celor trei cazuri de infectare, joi a fost difuzată, în reluare, o ediție mai veche a emisiunii.

În ultimele 5-6 luni, dintre invitații la „Acces Direct”, cei mai prezenți în emisiune au fost Vulpița și Vulpoiul ei – ridicolul cuplu din Blegești.

Platoul a fost dezinfectat, anunță spune Antena 1. În același platou se filmează emisiunea matinală cu Răzvan și Dani. Emisiunea nu a fost afectată, urmând să fie difuzată normal inclusiv mâine. Tot mâine va fi reluată și „Acces Direct”.

Anunțul Antenei 1

„Doi invitați și un membru al echipei «Acces Direct» au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare, urmând ca de mâine emisia să-și urmeze cursul firesc. Echipa «Acces Direct» a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului Covid-19 și pentru siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție – atât în platou, cât și în redacție – și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți.”

Explicațiile Mirelei Vaida

Realizatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a vorbit la „Observatorul” Antenei 1 despre întâmplările unei zile furtunoase.

  • „Eram îmbrăcată, machiată și urma să intru în «pasa» cu «Observatorul orei 16». Veronica s-a întors de la Blăgești, după ce a vrut să evadeze, mă rog, ce a vrut să facă. E bine că am fost prevăzătoare. A venit luni, a spus că are ceva probleme cu bila. Nu a venit ieri în emisiune, pentru că spunea că nu se simte bine. Dar nu avea febră.”
  • „Noi avem o echipă medicală care în fiecare zi ne ia temperatura, toată lumea poartă mască, regulile sunt păstrate cu sfințenie.”
  • „Când ea a acuzat stări de rău, ne-am gândit că cel mai bine e să facem acest test. Dacă i l-am făcut ei, i l-am făcut și soțului, chiar dacă el nu a avut vreun simptom.”
  • „Azi au venit rezultatele și cei doi soţi sunt pozitivi la noul coronavirus, așa că decizia înțeleaptă a fost ca toată lumea să meargă acasă.”
  • „Am chemat firme de specialitate, care fac dezinfecție.”
  • „Pe ea nu am mai chemat-o în emisiune, am lăsat-o acasă. Toată echipa a rămas azi acasă, iar emisiunea nu s-a ţinut.”
  • „DSP a luat legătura cu cei doi soţi şi au stabilit toate persoanele cu care au fost în contact.”
  • „Eu nu am intrat în contact direct cu ei. Noi nu ne vedem decât în emisiune, atât și nimic altceva. Nu am altă legătură cu aceste personaje.”
  • „Am făcut și eu testul rapid, a ieșit negativ. Aștept și testul PCR, să văd mâine ce spune.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here