Ne apropiem de scenariul groazei: la Brașov, mama unei tinere infectate cu Covid-19 acuză că fiica sa nu poate fi internată pentru că nu mai sunt paturi libere în spitale!

1
70923

Emanuela Mare, o mamă din Brașov a cărei fiică a fost găsită pozitiv la testul pentru coronavirus, a povestit la Europa FM că ambulanța sosită la domiciliu nu poate prelua pacienta pentru că n-are unde s-o ducă, toate spitalele din oraș fiind pline.

Ne apropiem, astfel, de scenariul groazei pe care toți epidemiologii și oficialii guvernamentali s-au temut să-l vadă în România: numărul pacienților bolnavi depășește deja capacitatea unităților medicale.

Bolnava se simte foarte rău, acuză dureri în piept, dar ambulanța n-o poate lua de acasă pentru că nu mai are unde s-o interneze

Situația de la Brașov este gravă. Emanuela Mare a relatat că fata a făcut testul sâmbătă, iar duminică i-a venit rezultatul pozitiv. Bolnava se simte foarte rău, acuză dureri mari în piept, dar ambulanța n-are unde s-o mai ducă.

Brașov e, în acest moment, unul din marile focare de infecție din România. Numai joi au fost confirmate 113 cazuri noi, adică 10% din totalul infectărilor pe cuprinsul întregii țări în ultimele 24 de ore (1.112). Județul Brașov a ocupat joi locul 1 la număr de cazuri noi, chiar peste București (101).

La număr total de cazuri active, Brașov (1.494) e acum pe locul 3 pe țară, după București (2.786) și Argeș (1.682).

Eforturile PSD din ultimele 4 luni au dus la situația de acum

Despre situația limită în care n-ar mai fi loc în spitale pentru bolnavii de coronavirus s-a tot avertizat în ultimele luni, dar comunicarea oficială a autorităților și a medicilor a fost contracarată de PSD și propaganda rusă cu o foarte agresivă campanie de dezinformare.

De la cel mai înalt nivel (liderii partidului, în frunte cu președintele Marcel Ciolacu) și până la rețelele de postaci anonimi ascunși în rândurile administrației locale, PSD a propagat mesajul că epidemia nu există, virusul nu e periculos, totul este o cacealma a Ocultei Mondiale care s-a înțeles cu Iohannis și Guvernul ca să asuprească românii și să-i vaccineze.

În ultima lună, numărul de cazuri din România a crescut de la puțin peste 100 la peste 1.100, adică de 11 ori.

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

1 COMENTARIU

  1. Grupul de Comunicare Strategică anunță că, la această oră, la nivelul spitalelor din România sunt 2.653 de paturi ATI și de 1.361 ventilatoare mecanice. 300 paturi ocupate la ATI si nu mai sint locuri 🙂 Cit mai merge minciuna asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here