Un tânăr s-a cățărat zilnic două etaje, până la fereastra mamei sale, internată cu Covid. Femeia n-a murit singură

1
21738

Un tânăr a vrut să fie alături de mama sa, infectată cu coronavirus și internată în spital, dar medicii i-au interzis din cauza protocoalelor de siguranță. Ca să nu-și lase mama singură în cele mai cumplite momentul, bărbatul de 30 de ani a decis să se cațere în fiecare seară două etaje, până în dreptul secției de Terapie Intensivă unde se afla mama sa. Scena s-a repetat aproape o săptămână, până când femeia a murit.

Această poveste, atât de emoționantă, provine din Palestina, fiind relatată de presa locală și citată de publicația italiană Il Messaggero. Personajul central este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care și-a dorit cu orice preț să fie alături de mama sa, internată într-un spital din Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea și de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje și să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după 5 zile de terapie intensivă.

Am fost cu ea în ultimele ei momente de viață și chiar înainte s-o văd murind am înțeles că nu mai există nicio speranță”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoționat toată comunitatea și nu numai. Un diplomat ONU, Mohamad Safa, a postat pe pe Twitter un mesaj în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU-EVENIMENT. Andreea Esca, în lacrimi: „Am fost infectați eu, soțul meu și fiul nostru. Mi-am pierdut complet gustul și mirosul, nu mai simțeam usturoiul și parfumurile tari”

 

“Minți cu nerușinare! Ai luat bani să spui că ai fost bolnavă! Te închini la Bahomet! Te-a plătit OMS!”. Andreea Esca, linșată de postaci după interviul în care a povestit cum s-a îmbolnăvit de Covid

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here