VIDEO. „Șeherezada”, yachtul de 700 de milioane de dolari al lui Putin, a fost găsit în Italia. E păzit de securiștii ruși din FSO

0
11240

Yachtul criminalului de război Vladimir Putin, în valoare de 700 de milioane de dolari, a fost găsit ancorat în portul Marina di Carrara din Italia, informează Obozrevatel.com. Anunțul a fost făcut de echipa liderului opoziției ruse, deținutul politic Aleksei Navalnîi, principalul inamic intern al sceleratului de la Kremlin. Nvalnîi se află acum încarcerat în colonia de muncă Vladimir.

Siguranța „Șeherezadei”, yachtului lui Putin, este asigurată de Serviciul Federal de Securitate de la Moscova (FSO). Toți angajații de la bord sunt cetățeni ruși.

Studiind datele din pașapoartele acestora, dar și informațiile despre călătoriile lor aeriene, anchetatorii din echipa lui Navalnîi constată: „Mai este ceva care unește aproape toți oamenii-cheie de pe această listă: ei lucrează în FSO – Serviciul Federal de Securitate, departamentul care-l protejează pe Putin și îi organizează viața”.

VIDEO: Dezvăluirile investigatorilor lui Navalnîi

Securiștii nu și-au trecut numele reale în agendele telefonice

Site-ul ucrainean Obozrevatel.com dezvăluie:

  • „Asistentul superior al căpitanului este Serghei Grișin, a doua persoană ca însemnătate de pe navă. Are rangul de ofițer-șef. În agendele telefonice este trecut ca «Serghei G FSO».”
  • „Comandantul Anatoli Furtel, potrivit bazelor de date scurse din sistem, este înregistrat la adresa: Soci, strada Furmanova, numărul 10. Acolo se află Serviciul de securitate din Caucaz din cadrul Serviciului Federal de Securitate al Federației Ruse. Aceasta este o divizie a FSO, care-i oferă protecție lui Putin la reședința Bocharov Ruchey.”
  • „Aleksandr Peciurkin lucrează ca asistent al șefului de echipaj. Această persoană este înregistrată în cărți ca «Sania FSB», «Protecție Bocharov Ruchey», «Aleksandr FSO» și «Aleksandr Graceful Purchase».”
  • „«Graceful» este yachtul anterior al lui Putin, cumpărat pentru 10 miliarde de ruble (peste 110 milioane de dolari, preț raportat la valoarea rublei din 2021, înainte de prăbușirea ei totală). După achiziționare, «Graceful» a fost transferat către prietenul dictatorului, Ghenadi Timcenko.”

La bordul yachtului figurează 23 de persoane pe primele două foi ale listei echipajului. Jumătate sunt legate de FSO!

În total, pe iahtul lui Putin figurează 23 de persoane pe primele două foi ale listei echipajului, dintre care aproape jumătate sunt legate de FSO!

Mulți sunt enumerați în cărțile de telefon ca oameni care lucrează în Serviciul Federal de Securitate Caucazian, care deservesc reședința din Bocharov Ruchey, mai remarcă echipa de investigatori a lui Aleksei Navalnîi. Pentru unii, postscriptul „Bocharka” sau „Bocharov Ruchey” este trecut chiar lângă nume.

Lungimea yachtului este de 140 de metri, are 6 punți, două heliporturi, o piscină, un complex spa, un salon de înfrumusețare, camere de zi imense și apartamente regale.

Multă vreme, proprietarul său a fost necunoscut, deși multe publicații au scris că este asociat cu Putin.

Judecând după traseul de mișcare a „Șeherazadei” (traficul maritim), scrie Obozrevatel.com, proprietarul său călătorește numai în țările prietenoase cu Federația Rusă. Astfel, „yachtul lui Putin” s-a oprit pe coastele Muntenegrului, Croației și la Soci, port rusesc la Marea Neagră. Acum se află în portul Marina Di Carrara, în Italia.

Marina Di Carrara este un orășel-stațiune din regiunea Toscana, pe coasta de nord-vest a Italiei, la Marea Ligurică, între Genova (nord-vest) și Pisa / Livorno (sud). Are 15.400 de locuitori și un port turistic magnific.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* „Măcelarii lui Kadîrov” au fugit din Ucraina în Cecenia, după ce au pierdut sute de luptători. „Toți kadîroviții uciși vor fi cusuți și îngropați în piele de porc”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Jurnalista Tetiana Ceornovol, fostă deputată, distruge tancuri rusești la Kiev. Mamă a doi copii, Tetiana mânuiește un AK-47 și sisteme antitanc

* Barbarii putiniste: cetățenii din Mariupol sunt deportați forțat în Rusia, cei din Donbass sunt obligați să lupte contra Ucrainei!

* AUDIO. O bunicuță din Ucraina a lichidat 8 invadatori ruși. „I-a hrănit cu plăcinte cu otravă. Au zburat acasă în sicrie zincate”

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

* VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Femeia care a vrut să-l dea afară pe Vladimir Putin! De ce a fost acuzat liderul de la Kremlin

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here