Tată și fiu, două rușini politice: Ion Dolănescu a fost deputat PRM, Ionuț Dolănescu s-a înscris în PSD

5
14118
Doi PSD-iști: deputatul Corneliu Ștefan și rapsodul Ionuț Dolănescu

Ionuț Dolănescu, unul dintre cei doi fii ai celebrului rapsod Ion Dolănescu (decedat în 2009), își urmează tatăl nu doar în cariera muzicală, ci și în politică. Tatăl a fost deputat PRM, fiul tocmai s-a înscris în PSD. Amândoi – cu „ciuma roșie”!

Anunţul înscrierii lui Ionuț Dolănescu (48 de ani) în PSD a fost făcut de președintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.

„Ionuț Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă”, a scris Corneliu Ștefan pe profilul său de Facebook.

Apoi, liderul PSD Dâmbovița a declarat: „Ionuț Dolănescu a fost întotdeauna un om de stânga. Este dâmbovițean și s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru județul Dâmbovița”.

Întrebat dacă Ionuț Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, deputatul Ștefan a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultură. Cred ca Ionuț Dolănescu este un brand național”.

Asocierea lui Ionuț Dolănescu cu un partid compromis, cum e PSD, îi va dăuna artistului foarte mult la imagine și credibilitate. Dar nu-i pasă: la fel a făcut și tatăl său, mult mai celebrul Ion Dolănescu.

Acesta s-a asociat cu partidul-hazna din urmă cu două decenii, Partidul România Mare (PRM). A fost chiar deputat în legislatura 2000-2004, în județul Ilfov, încolonat în partidul extremist al bardului ceaușist Corneliu Vadim Tudor.

Familia Dolănescu – Ion și Ionuț – este încă un exemplu că talentul artistic nu are nicio legătură cu caracterul sau cu cu spiritul civic.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Pai peremeul a fost o aripioara mai dura a feseneului ,infiintat de sluga lui Ceausescu ,Vadim, cu acordul lui Iliescu-ilici,zis si Criminalul,adica cum e tatal,e si fiul,nu?🤨 A fost pus la dispozitia lui ilici sa-l ajute sa scape de partidele istorice ,ce re-deveneau o amenintare reala pentru bolsevici ,caci imediat dupa 89 ,se inscriau tinerii in ele draci ! Asa ca,cine se aseamana,se aduna si aschia nu sare departe …doua proverbe romanesti mereu actuale!!!😬😬😬

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here