luni, aprilie 15, 2024
AcasăMainDan Puric, trompeta Rusiei: "Este un atac decisiv asupra poporului român! Suntem...

Dan Puric, trompeta Rusiei: „Este un atac decisiv asupra poporului român! Suntem în război viruso-ideologic. România este o țară condusă de pirați!”

-

Actorul Dan Puric își continuă lucrarea de sorginte rusească, anti-occidentală. El lansează noi teorii ale conspirației, de data asta în legătură cu pandemia de coronavirus. Puric vede forțe oculte care caută „să distrugă România, ultimul bastion ortodox puternic”.

Duminică seara, la Antena 3, într-o emisiune moderată de Răzvan Dumitrescu, Dan Puric și-a vomitat din nou teoriile râncede, anti-occidentale, grefându-le cu oarece talent pe pandemia de Covid-19.

Aflat pe celebra „listă a lui Dughin”, cea a agenților de influență ai Moscovei în România, Dan Puric nici nu mai face eforturi să mascheze evidența. Mesajele ventilate de el se suprapun perfect peste cele promovate insistent de propaganda Rusiei.

Delirul conspiraționist al lui Dan Puric

„România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să-l distrugă”

 • „Ne aflăm în cea mai cruntă situație din istoria acestui popor. Suntem în război virusologico-ideologic.”
 • „Cel mai mare efort care se face astăzi esta ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească.”
 • „România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să-l distrugă.”
 • „Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu, și unul mult mai periculos, care va ucide o lume și o umanitate. Este virusul ideologic, care merge paralel cu acesta.”

„L-au îngropat pe bietul Pimen ca la carnavalul de la Veneția, cu scopul de a speria lumea”

 • „Sunt copil de medici. În familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu. Problema epidemiologică, virusologică trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate, și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen, ca la carnavalul de la Veneția, cu scopul de a speria lumea.”
 • „Măsurile trebuie să fie severe, dar proporționale cu pericolul! În caz contrar, acești flăcăi au creat o stare de neliniște care distruge sistemul nervos al omului.”

„Este un atac decisiv asupra poporului român!”

 • „Nimeni nu are nimic împotriva faptului că, din punct de vedere medical, trebuie să respecți niște măsuri de restricție. Dar ei au profitat, pe dedesubt băieții continuă liniștiți o politică de subminare a identității morale a poporului român! Aici este problema! Este un atac decisiv asupra poporului român! Ușor, ușor, ni s-a luat libertatea.”

„România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați!”

 • „România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! Ei taie axul moral al țării. Este o strategie veche de când lumea.”
 • „Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă.”
 • „Eminescu a fost un paznic al conștiinței. Un mare artist trebuie să stea de pază. Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi.”
 • „Corpul nu se apără cu antibiotic, ci cu imunitate. S-a făcut ceva de care tu să nu te mai poți apăra – imunitatea biologică e terminată. Normal că tu te sperii ca om.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Primul interviu dat de Liviu Dragnea din pușcărie. Minciuni enorme și o amenințare: „Este doar începutul!”

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Încă o dată
  BRAVO,
  DAN PURIC
  !!!!!
  Trebuie să nu ai toate țiglele la locul lor ca să crezi că inocularea unui ser care dezvoltă o proteină ce coagulează sângele și care s-a dovedit mortal în multe cazuri și nociv în foarte multe, ducând la infarcturi și miocardite, adică la debilitarea sistemului cardiovascular, este ceva bun când studii serioase au arătat că este doar în proporție de 91% eficient, iar noi știm că sistemul nostru imunitar este 99,97% eficient, având în vedere că doar 0,03% dintre oamenii atinși de virusul clonat prin acest ser mor.
  Oare de ce medicii nu-și iau timp să cerceteze și să… gândească????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -