miercuri, februarie 28, 2024
AcasăMainFiul unui primar PSD i-a tăiat degetul, cu toporul, unui orfan ținut...

Fiul unui primar PSD i-a tăiat degetul, cu toporul, unui orfan ținut sclav la stână și l-a aruncat la câini. Tatăl său e trimis în judecată de DNA pentru fraude cu fonduri UE

-

Nu există zi fără să se reconfirme că Mafia, ajunsă la putere, nu poate genera decât și mai multă ticăloșie și oroare. Fiul primarului PSD din comuna Crizbav, județul Brașov, i-a tăiat degetul unui orfan de 16 ani pe care-l ținea sclav la o stână.

Tatăl ticălosului, primarul Sorin Balași, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fraude cu fonduri UE.

PSD, 2020: Tatăl primar fură fonduri UE, fiul sclavagește oameni și îi mutilează când încearcă să fugă

Fiul primarului din Crizbav l-a prins pe orfanul ținut sclav la stână când adolescentul încerca să fugă, să scape de sclavie. Ca să-l pedepsească, i-a tăiat un deget cu toporul și l-a aruncat unui câine, ca să-l mănânce. Rana provocată băiatului a sângerat puternic, iar copilul a ajuns la spital, relatează Monitorul Expres.

Medicii, îngroziți de ce au văzut și auzit de la victimă, au chemat poliția. Băiatul mutilat a fost preluat de autoritățile de la Direcția pentru Protecția Copilului, iar fiul primarului PSD a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Tatăl nemernicului, Sorin Balași, a băgat mâna în fondurile UE, conform procurorilor DNA. Aceștia l-au trimis anul trecut în judecată, sub acuzația de folosire și prezentare cu rea-credință de documente și declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Balași senior a folosit acte false, în perioada 2009-2014, în baza cărora a primit subvenții agricole de la UE în valoare de 800.140 de lei.

„A depus cu rea-credinţă la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) mai multe documente false în scopul de a obţine în mod injust sume de bani în cadrul schemelor de sprijin direct pe suprafaţă, pentru suprafeţe de păşune pe care nu le-a utilizat potrivit scopului declarat în realitate (anii 2009 şi 2010 – 19,10 ha, în anul 2011 – 15,86 ha, în anii 2012 şi 2013 – 30,62 ha, şi în anul 2014 – 21,05 ha)”, scrie în rechizitoriul DNA.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

A murit criminalul în serie care i-a dat foc fetei de 17 ani! S-a spânzurat cu tricoul în pușcărie, a decedat la spital

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Chestia asta cu „folosire și prezentare cu rea-credință de documente și declarații false, inexacte sau incomplete” este o practica curenta. Chiar institutii ale statului o practica. Chiar guvernul Dancila a procedat la fel, furnizand date fals institutiilor Eu.. Asa ca… e o practica curenta. Doar ca, pana acum, nu a fost nimeni pedepsit. O vedeti pe Dancila si chiparosul ei luati la intrebari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -