Acasă Main Fiul unui primar PSD i-a tăiat degetul, cu toporul, unui orfan ținut...

Fiul unui primar PSD i-a tăiat degetul, cu toporul, unui orfan ținut sclav la stână și l-a aruncat la câini. Tatăl său e trimis în judecată de DNA pentru fraude cu fonduri UE

Nu există zi fără să se reconfirme că Mafia, ajunsă la putere, nu poate genera decât și mai multă ticăloșie și oroare. Fiul primarului PSD din comuna Crizbav, județul Brașov, i-a tăiat degetul unui orfan de 16 ani pe care-l ținea sclav la o stână.

Tatăl ticălosului, primarul Sorin Balași, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru fraude cu fonduri UE.

PSD, 2020: Tatăl primar fură fonduri UE, fiul sclavagește oameni și îi mutilează când încearcă să fugă

Fiul primarului din Crizbav l-a prins pe orfanul ținut sclav la stână când adolescentul încerca să fugă, să scape de sclavie. Ca să-l pedepsească, i-a tăiat un deget cu toporul și l-a aruncat unui câine, ca să-l mănânce. Rana provocată băiatului a sângerat puternic, iar copilul a ajuns la spital, relatează Monitorul Expres.

Medicii, îngroziți de ce au văzut și auzit de la victimă, au chemat poliția. Băiatul mutilat a fost preluat de autoritățile de la Direcția pentru Protecția Copilului, iar fiul primarului PSD a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tatăl nemernicului, Sorin Balași, a băgat mâna în fondurile UE, conform procurorilor DNA. Aceștia l-au trimis anul trecut în judecată, sub acuzația de folosire și prezentare cu rea-credință de documente și declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Balași senior a folosit acte false, în perioada 2009-2014, în baza cărora a primit subvenții agricole de la UE în valoare de 800.140 de lei.

„A depus cu rea-credinţă la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) mai multe documente false în scopul de a obţine în mod injust sume de bani în cadrul schemelor de sprijin direct pe suprafaţă, pentru suprafeţe de păşune pe care nu le-a utilizat potrivit scopului declarat în realitate (anii 2009 şi 2010 – 19,10 ha, în anul 2011 – 15,86 ha, în anii 2012 şi 2013 – 30,62 ha, şi în anul 2014 – 21,05 ha)”, scrie în rechizitoriul DNA.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

A murit criminalul în serie care i-a dat foc fetei de 17 ani! S-a spânzurat cu tricoul în pușcărie, a decedat la spital

loading...

2 COMENTARII

  1. Chestia asta cu „folosire și prezentare cu rea-credință de documente și declarații false, inexacte sau incomplete” este o practica curenta. Chiar institutii ale statului o practica. Chiar guvernul Dancila a procedat la fel, furnizand date fals institutiilor Eu.. Asa ca… e o practica curenta. Doar ca, pana acum, nu a fost nimeni pedepsit. O vedeti pe Dancila si chiparosul ei luati la intrebari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările