„A ridicat palma la mine”. Nervi întinși în AUR: mahalagioaica Șoșoacă zice că filosoful Lavric a vrut s-o bată!

3
2527
Sorin Lavric

Îndepărtată din Grupul parlamentar AUR din Senatul României, Diana Iovanovici-Șoșoacă (45 de ani) a spus miercuri seară, la România TV, că filosoful Sorin Lavric (53 de ani), colegul ei de Senat, i-a vorbit urât și a ridicat mâna la ea, amenințător. Lavric este unul dintre cei care, în cadrul conducerii AUR, au insistat pentru „executarea” Dianei Șoșoacă.

„Domnul Lavric a folosit un limbaj de maidan, a ridicat și palma la mine. Era atât de furios… cum nu se poate! I-am zis: «Cum îți permiți tu să încerci să fii violent, verbal și fizic?»”, a comentat Șoșoacă.

Biroul Național de Conducere al Partidului AUR i-a retras sprijinul politic senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă, excluzând-o astfel din Grupul AUR de la Senat. De asemenea, l-a exclus din partid pe deputatul Mihai Lasca.

Șoșoacă n-a putut fi exclusă din AUR, pentru că nu e membră a acestui partid, ci a altuia – Partidul Neamul Românesc (PNR) -, cu care AUR a avut un protocol, expirat în ianuarie.

Declarațiile senatoarei Șoșoacă după excludere

„Domnul Sorin Lavric a ținut cu USR-ul și a solicitat să mi se închidă microfonul”

 • Ei s-au luat de la mai multe. Ultima a fost declarația politică de astăzi, când domnul Sorin Lavric a ținut cu USR-ul și a solicitat să mi se închidă microfonul, pentru că mi-am permis să fac declarații. «Cum mi-am permis să mă revolt împotriva USR, PNL și UDMR? Nu mai suntem în campanie electorală și ar trebui să cer voie pentru discursurile mele, în interiorul partidului».
 • De când trebuie un parlamentar să încalce Constituția? Scrie clar în Legea 96/2006 că fiecare votează după conștiința sa, nu după ordinele de partid.
 • Da, mi s-a reproșat că mi-am permis să-i fac «criminali» pe USR și PNL.

„Domnul Lavric a folosit un limbaj de maidan, a ridicat și palma la mine”

 • M-au întrerupt când am prezentat publicului că 77% dintre efectele adverse ale vaccinului sunt în cazul femeilor și duc la sterilitate și avorturi în rândul gravidelor, se atacă matricea națională cu acest vaccin.
 • Domnul Lavric a folosit un limbaj de maidan, a ridicat și palma la mine. Era atât de furios… cum nu se poate! I-am zis: «Cum îți permiți tu să încerci să fii violent, verbal și fizic?».
 • Doi la mână: niciodată nu m-au considerat AUR, că am venit pe filiera Partidul Neamul Românesc, eu am păstrat aceeași linie.
 • Inclusiv domnul Târziu mi-a spus acum vreo lună că trebuie să înțeleg că nu mai suntem în campanie electorală, s-a votat, trebuie să fim un partid serios ca celelalte și să ne facem treaba.

„Îmi pare rău, George, eu nu pot să stau într-un loc în care mi se pun cătușe și botniță”

 • Am oprit mafia adopțiilor și am scăpat cinci copii de la adopții ilegale. Colegii din partid au mustăcit și mi-au zis să nu mai fiu așa dură, trebuie să înțeleg că asta e politica.
 • Niciodată George Simion nu mi-a spus asta. El este un om foarte OK.
 • Eu voi pleca din partid, nu voi suporta niciodată acest comportament. Nu sunt lăsată să-mi fac treaba, că se încalcă regulamentul cu obstinație.
 • În afară de George Simion și de mine, nimeni nu a mers pe aceeași linie. El nu a fost de acord astăzi, m-a rugat frumos să nu fac… I-am spus: «Îmi pare rău, George, eu nu pot să stau într-un loc în care mi se pun cătușe și botniță», în contextul în care eu am militat mereu pentru libertatea de exprimare și opinie și nu pot să accept să mi se impună să nu mai vorbesc despre ce am vorbit în campanie.

„Pe Lavric și Târziu nu i-am văzut niciodată în campanie, pe nicăieri”

 • Eu am luptat pentru popor, împotriva aubzurilor și corupției. Am ajutat acest popor cât s-a putut, de aceea s-au ținut aceste abuzuri sub control. Am ajuns cea mai liberă țară și ni se datorează nouă, tuturor, celor care am luptat împotriva Sistemului. Oamenii aceștia, juriștii și cei care au ieșit în stradă, trebuie să fie felicitați.
 • Eu pe Lavric și Târziu nu i-am văzut niciodată în campanie, pe nicăieri.
 • Mi s-a spus că trebuie să urmez direcțiile conducătorilor. Conducătorul meu este Dumnezeu, iar după El este poporul.
 • Voi puteți avea oricâte funcții, trebuie să ne respectăm. Nu să-mi impui o anumită atitudine, fiind arogant de pe scaunul de șef. Nu se poate așa ceva!

„Eu sunt neamul românesc pe persoană fizică”

 • Eu nu mă pot asocia celorlaltor partide, împotriva cărora am luptat, am crezut că și alții luptă împotriva… nu a tuturor, că sunt oameni extraordinari în celelalte partide,  majoritatea dintre ei. Au și ei uscăturile lor, pe care nu-i mai suportă nici ei, să știți.
 • Nu mă duc nicăieri. Eu sunt neamul românesc pe persoană fizică, dacă vreți să cităm un clasic în viață.
 • O să mai vedeți excluderi, ieșiri, demisii.
 • Sinceră să fiu, e mai bine să fiu singură. Eu știu ce am de făcut, nu mă voi dezice de promisiunile din campania electorală,.
 • De vreo 20 și ceva de ani am spus doar adevărul.
 • Eu nu am avut nicio ceartă cu George, dimpotrivă, ne-am sunat, ne-am scris, ne-am întâlnit în privat, nu am ce să-i reproșez lui.
 • Eu, la Comisia de abuzuri, am 500 de dosare într-o lună, în contextul în care anul trecut au fost 500 tot anul. Toate sunt adresate «doamnei senator Diana Șoșoacă». Românii se simt reprezentați, în sfârșit. Lucrez dosarele temeinic, așa cum fac și la cabinet.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. Presa a luat-o razna. Nu mai exista ratiune, fapte si echidistanta, doar noi si ai nostri, semn ca in Romania Ceausescu a fost omorat degeaba. Lavric care este un misogin frustrat, intretinut de nevasta, dat afara din Uniunea Scriitorilor, un biped care arata ca un mascul dar se comporta ca o carpa frustrata este prezentat in articol ca „filozof”( Kant si Noica se invart in morminte) in timp ce Diana Sosoaca cu cariera si cabinet de avocatura, privata si platitoare de taxe la stat este o ” mahalagioaica”!!! Incredibil!

  • Băi nea Tudorică, din momentul în care ai năvălit (!) intempestiv aici, te-ai și dat de gol: ești… NĂIMIT (tooot… RUBLE-convertibile, ca-nainte, sau vă dau acum euro și dolari?) să o ridici în slăvi pe SCROAFA asta GUIȚĂTOARE de Șoșoacă!

   Mutarea Șoșoacăi ÎNAPOI la Partidul Neamul Românesc și susținerea pentru IPOCHIMENUL ăsta, exprimată cu atâta avânt-proletar/bolșevic de către cei de TEAPA ta, ne demonstrează că oamenii din România ai CRIMINALULUI de Putin (TRĂDĂTORI de Neam și Țară!) sunt îndemnați/încurajați să execute ceea ce securiștii lui Ceaușescu (din rândul cărora… nu ar fi DELOC exclus să provii și tu!) numeau:
   „MAI RĂSFIRAȚI, băieți și fete, MAI RĂSFIRAȚI!”

   • În plus…, credem că mai și pricepi greu/GREȘIT ceea ce citești, căci din articol NU reiese… ABSOLUT NICIO susținere pentru unul ca Sorin Lavric (ale cărui ieșiri misogine, în-scris, sunt cunoscute și VEHEMENT-CONDAMNATE!), ba chiar… DIMPOTRIVĂ (!): sunt înfățișați în toată MIZERIA lor MORALĂ… AMBII oameni-de-GROTĂ, Lavric și Șoșoacă!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here