Realitatea TV se descompune. Şi Andra Miron părăseşte televiziunea făcută praf de Guşă&co.

7
13809

Jurnalista Andra Miron părăseşte şi ea postul TV controlat de Cozmin Guşă şi Maricel Păcuraru. Este a doua ruptură de răsunet, după plecarea lui Rareş Bogdan de la pupitrul celui mai de succes talk-show. 

Ştirea privind despărţirea de Realitatea TV a moderatoarei de la „Prime Time News” a fost publicată de pagina personală de socializare de Nora Dincă, prezentatoare a rubricii „Meteo” şi una dintre victimele de răsunet ale represiunii din 10 august puse la cale de Guvernul PSD-ALDE.

Postarea Norei Dincă despre plecarea Andrei Miron

După imaginea asta, ai putea crede că e ușor să te desprinzi de 14 ani din viața ta.
Nu e, desigur. Nici pentru cei ce pleacă, nici pentru cei ce rămân.

Desenăm un zâmbet, soare peste furtuna de lacrimi, și mergem mai departe.
În urmă, 14 ani de amintiri, 14 ani din viața noastră.
Înainte, speranța că vom construi altele de neuitat de importante și de frumoase.

„Nimeni nu este de neînlocuit” e o minciună -cu care ne mințim, sau suntem mințiți, ca să nu cădem -nici cei ce pleacă, nici cei ce rămân- de pe sârma asta care este viața. Sau optica unor oameni care nu prețuiesc nimic, pentru că nu știu să vadă nimic în afara propriei persoane -oameni săraci, oricâte avuții ar strânge.

Andra Miron, asemeni multora care au plecat și care vor mai pleca, va fi înlocuită, desigur, dar asta nu înseamnă că Andra nu a fost de neînlocuit.
Pentru că a fi de neînlocuit nu înseamnă că nu mai am ce să pun în locul tău, într-o organigramă.
A fi de neînlocuit înseamnă că atunci când pleci, pleci cu o bucățică din locul acela și lași în loc o bucățică din tine.

Realitatea Media SA este o societate aflată în insolvență. La începutul acestei luni, Curtea de Apel București a respins planul de reorganizare, urmând ca instanța să „trimită cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. Realitatea Media SA”.

Situaţia în care a ajuns Realitatea TV este în mare parte răspunderea actualei conduceri, în frunte cu Cozmin Guşă, manager, co-patron, director editorial, realizator de emisiuni etc. Omul care face de toate, orice, dar nu face nimic bine, de fapt. Ba da: îngroapă o televiziune!

A compromis editorial un post TV anti-Ciumă Roşie

Guşă nu doar că a îngropat managerial televiziunea, dar a şi compromis-o editorial prin tot felul de decizii pe placul PSDragnea.

Recent, Cozmin Gușă, co-patronul postului Realitatea TV, și-a pus cortul manipulărilor la Slatina, în generoasa găzduire a baronului Paul Stănescu (PSD), care i-a asigurat inclusiv folcloriste.

Într-un județ roșu, majoritatea invitaților săi au fost PSD-iști, iar partidului-mafie i-a fost făcută o propagandă deșănțată.

Apogeul dezinformării a fost anunțul lui Gușă privind un așa-zis sondaj făcut „de nemți și de francezi”, potrivuit căruia PSD ar avea 35%, PNL „în jur de 20%”, iar USR-PLUS sub 15%.

Ca să crească efectul manipulării, Gușă a dat ordin echipei din regie să ruleze pe ecran – și pe banda de jos, dar și pe cea de sus – titluri de genul „Gușă: PSD are 35% în sondaje” și „Gușă: PNL are în jur de 20% în sondaje”. De observat că un sondaj-fantomă, neatribuit cuiva concret, devine „sondaje”, la plural, insinuând parșiv că mai multe sondaje,ba chiar toate sondajele dau cifrele astea.

În realitate, există un singur sondaj asumat la nivel european, deci și de „nemți și francezi” – vorba lui Gușă. Chiar în această săptămână, un sondaj realizat de Kantar, în toată UE, pentru Parlamentul European a dat următoarele rezultate: PNL 25,2%, PSD, 21,5%, USR-PLUS 17,7%.

Față de aceste rezultate, Gușă a scos din burtă +13,5% pentru PSD, – 5,2% pentru PNL, minus câteva procente și pentru USR-PLUS.

CITIŢI ŞI:

PENIBIL: Guşă şi-a adus copilul în emisiunea sa de la Realitatea TV

Criza din Venezuela. SUA dezvăluie că Rusia a blocat fuga lui Maduro din ţară cu avionul!

Angajaţii Realitatea TV nu mai au voie să intre în sediu

Gușă inventează sondaje în favoarea PSD. Manipulare grosolană împotriva PNL și a USR-PLUS

10 lucruri despre ruptura Rareş Bogdan – Realitatea TV. Cine câştigă şi cine pierde din această despărţire inevitabilă

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

7 COMENTARII

 1. Mare paguba ca pleaca si chioşlia andra miron. Avea audienta doar babe si mosi care nu mai butonau nici telecomanda sa schimbe programul. Populatia tanara venita de la serviciu nu putea suporta vocea nesuferita a andrei miron si cand ii mai auzea si intrebarile tampe schimbau imediat pe alt program.

  • Daaaa, e de notorietate că toate băbăciunile cască ochii doar la Realitatea TV, pe când segmentul tânăr, activ nu-și mai dezlipește ochii de ecranul cu Gâdea și Ciuvică… Ha,ha, ha !
   Laptele e negru, cum ar spune mare filosof precar Nomades Olivianus de Pesedeus.

 2. Postul Realitatea e in cadere rapidas. Toata valoarea lui consta in pozitia ferma impotriva ciumei coruptilor, sustinuta cu sinceritate si talent de Rares Bogdan. Cand Gusa s-a hotarat sa-si dea arama pe fatza si a schimbat macazul, culminand practic cu alungarea lui Rares Bogdan, au ramas mai ales defectele.
  Asa cum spunea cineva aici, Andra Miron era cam exagerata, uneori deplasata. Iar Rifai e de-a dreptul ticnita, cei care vin la emisiunile ei dovedesc un mare curaj. Se scalambaie, tipa, intrerupe, un om mai cu bun simt nu poate sa-si spuna o idee in liniste.
  Imi placea Mititelu, dar in seara asta m-a calcat pe nervi. Era cuprinsa de o agitatie logoreica, vorbea intruna peste invitati, bietii de ei nu puteau spune nimic.As fi vrut sa-l aud pe Dan Ionescu, pe care il apreciez mult, dar si pe ceilalti.
  Nu stiu ce e cu fetele acestea de la RealitateaTv, cred ca Gusa le impune aceasta linie de tupeiste care vornesc intruna peste invitati, ca nu cumva ei sa spuna mai multe adevaruri decat i-ar placea lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here