Șoșoacă – panicată, dar și mincinoasă: „Marți, Comisia Juridică a Senatului mă va judeca! Se solicită interzicerea oricărui drept sau obligații parlamentare!”

3
1966

Senatoarea Diana Șoșoacă și-a anunțat susținătorii, într-un mesaj panicat postat pe Facebook, că urmează să fie trasă la răspundere pentru acțiunile sale iresponsabile și că o paște interzicerea tuturor drepturilor și obligațiilor ca parlamentar. Mesajul a fost publicat puțin după miezul nopții de luni, în stilul caracteristic, cu majuscule (care, în metalimbajul online, înseamnă că persoana respectivă țipă).

Conspiraționista, care a participat la toate acțiunile de subminare a măsurilor împotriva Covid și militează împotriva vaccinării, pare luată prin surprindere. Din tonul mesajului rezultă că Șoșoacă nu se aștepta să suporte consecințele propriilor fapte.

De la o vreme, senatoarea e bântuită de tot felul de gânduri. Postează în miez de noapte apeluri alarmate despre războaie biologice și li se plânge fanilor, la mitinguri, că urmează să fie dusă la spitalul de nebuni.

În urmă cu câteva luni spunea că știe, din surse sigure, că armata va scoate oamenii din case, îi va interna în lagăre și-i va vaccina cu forța.

În ianuarie, când a fost în delegația AUR la consultări cu președintele Iohannis, a povestit că toată lumea, în frunte cu șeful statului, a urmărit-o doar pe ea, că personalul și SPP-iștii o priveau cu teamă, iar la venire i se atrăsese atenția să nu bea și să nu mănânce nimic, ca să nu fie otrăvită.

Duminică a afirmat, într-un miting ținut la Cluj și la care au participat 40 de persoane, că până la sfârșitul anului România va fi dezmembrată în 5 părți.

Mesajul disperat al senatoarei Diana Șoșoacă

„MARTI, 13 APRILIE 2021, ORA 12-SENATUL ROMANIEI, COMISIA JURIDICA A SENATULUI MA VA JUDECA PT ACTIVITATEA MEA PARLAMENTARA, LA SOLICITAREA PNL-ULUI IN FRUNTE CU ALINA GORGHIU SI IULIA SCÂNTEI. SE SOLICITA INTERZICEREA ORICĂRUI DREPT SI ORICĂREI OBLIGATII PARLAMENTARE, DE LA INTERZICEREA LUARILOR DE CUVANT , PANA LA INTERZICEREA PARTICIPARII LA SEDINTELE DIN PLEN, INCALCANDU-SE CONSTITUTIA ROMANIEI! DE CE? PT CA LE DERANJEZ ARANJAMENTELE, LINIȘTEA SI SOMNUL PENTRU CARE IAU BANI!

MULȚUMESC RETELEI PROFESIONISTILOR «RENASTEM»!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

3 COMENTARII

  1. M-am intrebat de ce presedintele tarii poate fi suspendat din functie iar apoi prin referendum poate fi demis, insa un parlamentar iresponsabil de ce ramane in functie intregul mandat daca nu nu a fost condamnat definitiv cu executare pentru ca a comis o fapta penala? Ma bucura sa aud ca totusi exista o procedura care sa-i ingradeasca putin libertatea acestei balene isterice de a-si etala delirul conspirationist.

  2. Asta e de Balaceanca din nastere!!!! Asta e comportament de parlamentar sanatos la cap, vede doar amenintari si atacuri la persoana ei, asa cum era si dragnea cu cei patru asasini!?!? Zbiara si scoate minciuni si prostii pe gura cum numai unul cu probleme mentale grave face. Cica toata lumea o ataca si incearca sa o otraveasca, sa o bage la nebuni, daaaah!?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here