VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

5
8016
Cerva Urlătoarea

Ies la iveală noi imagini de vineri seara, de la evacuarea Spitalului Foișor – imagini pe care televiziunile propagandei PSD evită să le difuzeze. Două personaje sinistre, din zona conspiraționismului anarhist, s-au sat în stambă în curtea spitalului: Codruța Cerva și Pompiliu Diplan, agitatori cunoscuți ai protestelor CapVid.

Anarhista Cerva, veche activistă PSD, a avut crize de isterie într-un moment critic, țipând ca apucata, în preajma tărgilor cu bolnavi care erau duși la ambulanțe pentru a fi transferați la alte spitale. Mai mult, agitatoarea rusofilă a îmbrâncit un ambulanțier care avea bolnav pe targă.

Codruța Cerva, “vedetă civică” la Romania TV, mai avea puțin și se urca pe targă. Ea i-a băgat telefonul în față pacientei de pe targă, pentru a o filma. Sunteți operată? De când? Vă doare? De ce v-ați operat?”, o întreba insistent Cerva pe pacientă. Amănunt important: Cerva nu e jurnalistă.

În iureșul transferului, ambulanțierul care manevra targa a atins-o pe Cerva, care încurca trecerea. Activista PSD a reacționat isteric, îmbrâncindu-l și înjurându-l pe acesta: Băi, ăsta! Băi, ăsta! Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre să fiți! Criminalii dreacu care sunteți!”.

VIDEO: Cerva înjură isteric

Codruța Cerva a țipat și în fața jandarmilor: De ce ascultați ordinele lui Arafat? De ce vă bateți joc de români?”.

Un jandarm îi spune, calm: „Doamnă, nu mai țipați!”.

Jandarmii i-au cerut apoi să facă loc și să elibereze intrarea în spital. “Nu ne dăm la o parte, vrem să știm de ce au fost scoși din spital!”, a zbierat Cerva.

Ea a continuat să țipe și să plângă în fața spitalului, în timp ce era filmată de România TV. ”Noaptea, ca hoții, sunt scoși oameni cu durere din spital”, s-a smiorcăit populist Cerva la RTV.

VIDEO: Recital de isterie – Codruța Cerva

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

* Sexy-Șoșoacă, fake-news grotesc la Cluj: „Până la finalul anului, România trebuie să se dezintegreze în 5 părți”

5 COMENTARII

 1. Barbatii in uniforma au ajuns sa se comporte precum mutalaii in fata unor muieri tampe si isterizate!!!! Pai cand aia a atins pacientul trebuia saltata si trasa deoparte pt hartuire la pacient si ambulantier!!!! Pe ambulantieri cine ii protejeaza, aloooooooo, politia lui peste!!!!!
  Unde in lume ati mai vazut femei comportandu-se precum ale noaste vasnice romance care par scapate de la balamuc!?!?! Doamne pazeste de nebune, ca-s peste tot, si la televiziuni si pe strada, si-n parlament!!!!!!
  Si cand naiba inchideti Antena 3 si televiziunea lui guitza, ca asa nu se mai poate!!!!!!!

  • Poate nu stiai,e o organizatie numita CNA,care se ocupa-adica mai degraba NU se ocupa -cu desfiintarea si infiintarea de posturi radio si teve..Si acolo,sunt pusi cei ce hotarasc asta de partidele parlamentare,deci parlamentul ,plus un om pus de presedinte…puterea lor o da parlamentul,in functie de procentele din alegeri ale partidelor…de aceea ,sa nu mai ne ofuscam aiurea,DUPA CUM AU ALES ROMANII,ASTA AVEM ACUM…

 2. Asta e tara lasata de izbeliste de cei care s-au angajat sa o conduca.
  Nu i-a obligat nimeni sa ne fie conducatori, ei au vrut, chiar ne-au cerut voturile… Acum, de ce dorm pe scaune?
  Cum sa pretinzi jandarmului sa faca ordine, daca sefului ii dardaie pantalonii de frica presei corupte?
  Democratie nu inseamna ca fiecare nebun sa-si faca mendrele, imbrancind jandarmii peste bolnavul din targa. Nu inseamna ca rivalii politici au dreptul sa se foloseasca de indivizi dezaxati sau platiti ca sa faca atmosfera defavorabila adversarului politic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here