Sexy-Șoșoacă, fake-news grotesc la Cluj: „Până la finalul anului, România trebuie să se dezintegreze în 5 părți”

2
3495
Șoșoacă și copiii anti-5G

Senatoarea urlătoare Diana Iovanovici-Șoșoacă a participat duminică la anemicul miting CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare) de la Cluj-Napoca. Ea a folosit în mod abuziv câțiva copii, plasați în fața scenei. Minorii țineau pancarte cu mesajul ”Stop 5G!”, relatează site-ul Stiridecluj.ro.

Șoșoacă a venit echipată cu o fustă largă, pe care, în bătaia vântului, nu mai știa cum s-o țină la locul ei. Sexy, nu glumă! Sexy-urlătoarea!

”Eu nu sunt politician. M-am săturat să fiu numită politician”, a mințit Șoșoacă din start pe cei câteva zeci de clujeni, care la televiziunile de propagandă deveneau miraculos „sute de protestatari”.

Și a venit gogonata nucleară: ”Nu știu dacă știți, dar până la finalul anului România trebuie să se dezintegreze în 5 părți. Dar, vorba maramureșanului – «Vom merge ș-om lupta!»”.

Șoșoacă a spus că „spiritul lui Corneliu Vadim Tudor trăiește”. Ea l-a lăudat pe rebutul naționalist Gheorghe Funar, fost primar al Clujului.

”O spun cu tărie că România este condusă de trădători de țară”, a urlat anarhista.

Fake-news-urile au fost scuipate apoi cu cadență de mitralieră.

  • „Arafat ne-a spus că avem voie să mergem la Înviere. Păi, tu ne spui nouă ce avem voie să facem? Păi, noi facem ce vrem!”
  • „Când vă duceți la înmormântare, să aprindeți o lumânare pentru cei omorâți în spitale. Cum e posibil să omorâți oameni? Ați văzut imaginile de pe internet în care se zicea «Ți-am mai făcut rost de 10 bucăți»? Cele 10 bucăți sunt alți 10 morți.”
  • „Asta ajung oamenii. Le dau 12 medicamente o dată. Am vorbit cu un medic din Maramureș și mi-a spus că nici cailor nu le dau 12 medicamente!”
  • „Nu este niciun studiu care să arate că «botnița» asta nenorocită apără de virus. Nu e pentru virus. Au spus și medicii din sălile de operație că o poartă ca să nu le cadă scuipat.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* După ce i-a fraierit pe români, Bănicioiu le ia banii și celor din Malawi, care sunt de 32 de ori mai săraci! E consilier al președintelui Chakwera

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca visez, aceasta nemernica, desantata, nimeni nu are acc de cojocul ei? Ea este parlamentara de IASI, ce cauta in Cluj? Deci, prin confirmare, nu-si exercita statutule de parlamentar

  2. Ce facurati bre moldovenilor, o votarati pe „desteapta” asta, frumos va sta!!!! Culmea e ca muierea nici macar nu-si da seama cat e de ridicola si de rasul curcilor!!!!! Acu se duse si la Cluj sa imputa si pe acolo aerul, si apropo ai cui sunt copiii aia de care-si bate joc?!?! Asta e cica parlamentar, asa se comporta un parlamentar?!?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here