VIDEO. Primarul PSD din Focşani, amenințări mafiote către viceprimarul PNL: „Poate dă vreun tractor peste dvs., pe stradă! Poate vă loviți de vreunul întâmplător”

0
1925
Cristi Misăilă (PSD) - Ana-Maria Dimitriu (PNL)

Dialog incredibil în ședința Consiliului Local Focșani de vineri, 9 aprilie, între primarul Cristi Misăilă (PSD) și viceprimarul Ana-Maria Dimitriu (PNL). Omul fostului baron Marian Oprișan i-a adresat amenințări de tip interlop adversarei sale politice, atunci când aceasta i-a reproșat umflarea de 2-3 ori a prețului de achiziție pentru trei tractoare.

”Poate dă vreun tractor peste dumneavoastră! Probabil nu le vedeți pe stradă… Poate vă loviți de vreunul întâmplător!” – au fost replicile primarului Cristi Misăilă către viceprimarul Ana-Maria Dimitriu.

Înregistrarea video/audio a fost publicată pe pagina de Facebook a PNL Focșani.

La Focșani, PSD a pierdut majoritatea în Consiliul Local după alegerile din 27 septembrie 2020. Cei doi primari sunt de la PNL (Ana-Maria Dimitriu) și USR-PLUS (Alexandra Tătaru). De asemenea, PSD a pierdut și președinția Consiliului Județean Vrancea, fiind învins la alegeri de Cătălin Toma (PNL), care a fost susținut și de USR-PLUS.

Dialogul dintre primarul PSD și viceprimarul PNL, în Consiliul Local Focșani

Ana-Maria Dimitriu (viceprimar PNL): Achizițiile de utilaje neperformante, fără nicio logică tehnică… Dacă vă uitați la ce s-a achiziționat – în speță, de exemplu, trei tractoare, cu prețuri foarte mari, de aproximativ 150.000 de euro, ele fiind pe piața liberă între 50.000 de euro și 70.000 de euro. Cred că aceste tractoare…

Cristi Misăilă (primar PSD): Poate dă vreunul peste dumneavoastră!

Ana-Maria Dimitriu: Este o amenințare? Este o amenințare publică?

Cristi Misăilă: Nu, ca să vă dați seama cum funcționează…

Ana-Maria Dimitriu: Mulțumesc, este foarte bine!

Cristi Misăilă: Probabil nu le vedeți pe stradă, de-asta zic… Poate vă loviți de vreunul întâmplător…

Ana-Maria Dimitriu: … și readuc în atenția focșănenilor că aceste tractoare sunt plătite…

Cristi Misăilă: Poate vă loviți de vreunul întâmplător!

Ana-Maria Dimitriu: … sunt plătite din banii focșănenilor.

VIDEO: Amenințările de tip interlop ale primarului Cristi Misăilă

 

Precizările PNL Focșani (pe Facebook)

VIDEO: Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă (PSD), amenințări către doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL): ”Poate vă lovește vreun tractor pe stradă. Poate dă întâmplător peste dvs.!”

„Partidul Național Liberal – Filiala Vrancea protestează în mod ferm împotriva manifestărilor extreme, care vizează viața persoanei, manifestări de care a dat dovadă primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă (PSD), în ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi.

În lipsa unor argumente, primarul Misăilă a trecut la amenințări la adresa doamnei viceprimar Ana-Maria Dimitriu (PNL), căreia i-a transmis că ar putea fi lovită de tractoarele de la CUP Salubritate pe stradă.

Reacția halucinantă a primarului a venit după ce doamna viceprimar Ana-Maria Dimitriu îi spusese că au fost cumpărate tractoare la prețul de 150.000 de euro bucata, în condițiile în care există pe piață la circa 70.000 de euro bucata. «Am fost amenințată în cel mai dureros mod cu putință. Să te amenințe cineva cu moartea, chiar și indirect, mi se pare o chestiune inacceptabilă. Este prima dată în viața mea când primesc o astfel de amenințare», a precizat Ana-Maria Dimitriu.

Nu este întâia oară când primarul Misăilă o amenință pe doamna viceprimar, însă de data aceasta a depășit orice limită. Amenințările de orice fel și limbajul violent nu au ce căuta în administrația publică locală.

PNL Vrancea îi solicită primarului Misăilă să-și ceară scuze în mod public pentru amenințările proferate în ședința de Consiliu Local de astăzi!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

* Bendeac: „Am încredere în medici și în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu «miau» ca pisica”. Actorul s-a vaccinat cu AstraZeneca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here