VIDEO. Șoșoacă, viitoare senatoare AUR: „Ne vor lua cu Armata, ne vor duce la abator, ca pe vite, la moarte”

6
55331
Diana Iovanovici-Șoșoacă

Una dintre vocile zgomotoase ale Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), partidul naționalist-conspiraționist de sorginte rusească intrat în Parlament cu peste 9%, este avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă. Aceasta este autoarea unor enormități care o descalifică din start.

Vineri, 4 decembrie, cu două zile înaintea alegerilor, Diana Șoșoacă a făcut mai multe live-uri pe Facebook, de pe o băncuță dintr-un parc. Printre înjurături groase și mobilizări la vot, Șoșoacă a ventilat puternic teoriile conspiraționiste privind pandemia de Covid-19 și iminenta campanie de vaccinare.

Viitoarea senatoare striga, de pe băncuța din parc, că românii vor fi luați cu forța din casele lor, de către militari ai Armatei române, și vor fi vaccinați împotriva voinței lor, în noile spitale modulare.

„Vor să ne ducă precum vitele la abator, la moarte!”, a spus Șoșoacă, referitor la vaccinare.

VIDEO: Aberațiile conspiraționiste ale senatoarei Șoșoacă

Monologul dement al avocatei Șoșoacă, viitoare senatoare AUR

  • „În momentul ăsta voi spune un adevăr în premieră națională. Toate spitalele mobile, inclusiv la Romexpo – atenție! – este un abator pentru români! Romexpo, Lețcani, «Ana Aslan» și toate celelalte spitale modulare construite de ăștia, și ăla ce a fost construit spre Chitila, toate astea sunt abatoare ale poporului roman, pentru că acolo se va face vaccinarea forțată. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage Armata, domnule Iohannis! Hai, că spun eu ce vrei sa faci, ca să știe poporul român. Dacă noi nu intrăm în Parlament, va trebui să luptăm la baionetă cu ăștia, pentru că ne vor lua pe sus.”
  • „Deci, toată legislația pe cre ei vor s-o pună acum în aplicare este pentru a ne băga efectiv… să ne facă… ca la abator, vitele – duși la abator, la moarte.”
  • „Dacă veți vedea vreodată că Iohannis cu Orban și cu toți ăștia se vaccinează… Arafat și Tătaru… să știți că ăla nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă. Să fiți foarte siguri! Uite, vă spun io! Uite, vă spun io! Ăla nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă. Da? Ascultați-mă ce vă spun!”
  • „Vor să discrediteze Armata română, să-i pună cu Armata să ne smulgă din case și să ne ducă acolo ca pe vite la tăiere.”
  • „Uitați-vă că sunt reprezentanți ai OMS-ului, sunt pe Youtube o groază de articole și înregistrări ale acestora în care vorbesc despre nanotehnologia folosită în vaccin.”
  • „Și, doi la mână, noi suntem țară experimentală a vaccinurilor. S-a semnat anul trecut – și noi, și Italia. Ne-au vândut ăștia ca pe niște vite. Ascultați-mă ce vă spun: România, în momentul ăsta, este abator. Abator de oameni! Ascultați-mă ce vă spun! S-a semnat anul trecut că noi suntem țară experimentală pentru tratamente medicale și vaccinuri. Putea să se testeze, să fie experiment domnu’ Iohannis, că și așa este cel mai negru experiment al României.”
  • „Sper sa scăpăm odată de nemernicii ăștia, nu se poate așa ceva. Deci, nu se poate. D-aia, domn’e, se feresc de mine, d-aia! Pentru că eu le spun lucrurilor… ce e-n gușă, și-n căpușă. Și tot ce aflu, dau publicității. L-ați auzit pe vreunul că are curaj să vă spună ce vă spun io?”
  • „De ce țin spitalele alea goale, când – vezi, Doamne – nu mai sunt locuri la ATI și în spitale?!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

  1. Ce … sa mai comentam pe tema data ? Cand 70 din 100 „electori” au XXXXrit acasa pe post de „observatori”, sa nu ne mire faptul, ca 3 cu mintea ratacita si diurna permanenta la Sputnik , din totalul celor 100, vor face legi si „democratie” rasariteana in parlamentul romanesc. Chiar nu are rost sa mai comentam absolut nimic, sa’i lasam pe cei 70 de romanasi comozi la minte si la suflet sa-i traiasca soarta. Pacat c-au compromis viitorul tarii noastre si au creat victime colaterale.

  2. Știe sa pledeze, ehe acum vreți ori nu e senatoare de stinga au mai fost destui mielușei și ce au făcut asa grozav? Datorii pina – n git și peste suntem vinduti asa măcar sa vedem și cu ea ce o mai trăii și apoi sa o judecam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here