Jurnalistul Mălin Bot a reușit să-l execute pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

1
6076

Jurnalistul Mălin Bot (44 de ani) l-a executat silit pe patronul-paravan al EVZ.ro, Dan Andronic (50 de ani). Suma de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată într-un proces pierdut de Andronic, a fost extrasă din contul EVZ.ro și virată lui Bot.

Deși anul trecut a pierdut definitiv procesul pe care i-l intentase lui Mălin Bot, Dan Andronic refuza să-i achite acestuia suma de 3.000 de lei, stabilită de instanță drept cheltuieli de judecată. Jurnalistul a fost nevoit să apeleze la executorul judecătoresc, care a extras respectiva sumă (plus celtuielile procedurii de executare – 119 lei) din contul publicației.

Dintr-un alt dosar, am aflat că adevărata proprietară a EVZ.ro este Elena Udrea, care a primit ziarul drept șpagă din partea lui Bogdan Buzăianu, celebru „băiat deștept” al energiei ieftine, pe vremea când ministrul Udrea îi putea prelungi din pix contractee preferențiale cu Hidroelectrica. Interceptările discuțiilor dintre Dan Andronic și Elena Udrea confirmau faptul că politiciana se manifesta ca adevărata proprietară a ziarului, dându-i indicații lui Andronic câte știri pozitive să publice despre ea și servindu-i interviuri gata făcute cu ea însăși.

Dan Andronic l-a dat în judecată pe Mălin Bot (fost coordonator al EVZ.ro) întrucât acesta l-a inclus în Mafia Media, mai ales după întâlnirea de taină de la Belgrad cu Sebastian Ghiță și Cozmin Gușă. Patronul-paravan al EVZ.ro a pierdut procesul.

Andronic – Gușă – Ghiță, trioul de la Belgrad

Dan Andronic este condamnat penal, definitiv, la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru mărturie mincinoasă, în dosarul „Ferma Băneasa”, care i-a avut în prim-plan pe Remus Truică (aflat acum după gratii), Prințul Paul (fugit din țară, ca să nu-și execute pedeapsa) și cetățenii israelieni Beny Steinmetz și Tal Silberstein (trubaduri prin lumea largă).

Anunțul făcut de Mălin Bot pe Facebook

„Punct final în procesul câștigat cu mogulul infractor Dan Andronic: Patronul penal de la EVZ și Capital a fost executat silit.

Executorul a retras cheltuielile de judecată datorate de Andronic chiar din conturile EVZ.
Infractorul Dan Andronic m-a dat în judecată acum aproape 4 ani cu scopul să mă hărțuiască pentru a mă intimida și să nu mai fac dezvăluiri despre Cartelul Mafia Media și în special parteneriatul media penal cu fugarul Sebastian Ghiță.

Nu m-a intimidat, am făcut dezvăluiri mai departe, am dus procesul.

Detalii despre proces sunt în comentariul acesta:

Trei instanțe au constatat că am dreptate, că informațiile mele sunt corecte, că există Cartelul Mafia Media și au respins toate acțiunile infractorului Dan Andronic.

Anul trecut, mogulul penal Andronic a fost obligat să-mi achite și 3.000 de lei cheltuieli de judecată.

Patronul penal de la EVZ & Capital a refuzat să achite onest cheltuielile de judecată, așa că l-am executat silit. Din conturile EVZ a fost extrasă suma de 3.000 de lei, plus cheltuielile provocate de executarea silită.

Eu vă mulțumesc din suflet tuturor celor care mă susțineți – moral, dar și direct pe Patreon. Susținerea voastră m-a ajutat decisiv să duc acest război.”

DOVADA: Suma luată din contul EVZ: 3.000 de lei Mălin Bot + 119 lei executorul judecătoresc

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

* Bendeac: „Am încredere în medici și în cei care iau Nobelul, nu în cei care scriu «miau» ca pisica”. Actorul s-a vaccinat cu AstraZeneca

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.