Doi deputați PSD la protestele CapVid: după agramatul Daniel Ghiță, a ieșit și coruptul Daniel Tudorache. Amândoi, din „clanul Firea-Pandele”

0
968
Daniel Tudorache în Piața Victoriei

Anemicele proteste CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare) încep să capete două noi dimensiuni: pro-corupție și anti-limba română. Cei care punctează aceste caracteristici sunt doi deputați PSD, singurii care au coborât în stradă până acum: Daniel Tudorache (fostul primar al Sectorului 1) și Daniel Ghiță (fost luptător de kick-boxing).

Daniel Tudorache a trecut sâmbătă, 10 aprilie, prin Piața Victoriei, iar protestatarii CapVid n-au avut nicio problemă cu faptul că li se alătură un exponent al corupției agresive.

Tudorache a scris pe Facebook: „Ce s-a întâmplat azi-noapte la Spitalul Foișor este inacceptabil! Să scoți la miezul nopții, când afară sunt 6 grade, pacienți bolnavi, bătrâni, în pijamale, să-i cari pe tărgi și să-i înghesui în portbagaje este inuman. Degeaba încearcă să dea explicații domnii Arafat și Voiculescu. Tot inuman rămâne. Cei doi trebuie să plece. Cât mai repede”.

Tudorache este cercetat de DNA pentru luare de mită în formă continuată. Fostul primar și-a folosit fosta soție și menajera pentru a ascunde șpăgi de peste 3,3 milioane de euro.

Este a doua ieșire în stradă a deputatului corupt Daniel Tudorache. La începutul lunii februarie, el a protestat, alături de senatoarea Gabriela Firea (amândoi, ex-primari perdanți în septembrie 2020), împotriva primăriței Clotilde Armand de la Sectorul 1 (succesoarea lui Tudorache).

Celălalt PSD-ist protestatar, Daniel Ghiță, a ieșit în Piața Victoriei în ziua de luni, 29 martie, cu 12 zile înaintea lui Tudorache. Acesta este un adevărat idol pentru protestatarii CapVid, fiind perfect compatibil cu ei: nu poartă mască, ventilează teorii conspiraționiste și accidentează grav limba română.

Daniel Ghiță protestează pentru ca toți românii să fie agramați ca el

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* După ce i-a fraierit pe români, Bănicioiu le ia banii și celor din Malawi, care sunt de 32 de ori mai săraci! E consilier al președintelui Chakwera

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

* Sexy-Șoșoacă, fake-news grotesc la Cluj: „Până la finalul anului, România trebuie să se dezintegreze în 5 părți”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here