VIDEO. Clipul electoral al PNL – senzaţional! „Cum ar fi dacă ţara la care visăm pentru o viaţă mai bună ar fi… ROMÂNIA?”

8
5408

Partidul Naţional Liberal a postat pe pagina sa de socializare clipul electoral care urmează să fie difuzat şi pe televiziuni în perioada campaniei electorale.

Înregistrarea este o producţie media de 43 de secunde, care va funcţiona probabil şi în formule editate mai scurte, al cărei mesaj este adresat cu precădere publicului activ, vizat oricum în general de PNL, dar la care partidul n-a ajuns în trecut într-un procent covârşitor.

De data aceasta, PNL şi-a propus să „atace” direct acest segment electoral, care n-a ieşit întotdeauna la vot în număr mare, cu un mesaj într-adevăr reuşit din punct de vedere al creaţiei publicitare.

Realizarea video este una de calitate, iar conţinutul este realmente emoţionant: „Cum ar fi dacă ţara la care visăm pentru o viaţă mai bună ar fi… ROMÂNIA?!”

Clipul publicitar al PNL ţinteşte inclusiv publicul românesc din Diaspora. Mesajul conţine vocea unui copil, care spune: „Cum ar fi dacă tata s-ar întoarce acasă?”.

8 COMENTARII

 1. România, leagănul credinței omului bun, a omului simplu, a omului bogat în ochii lui Dumnezeu, cel care aducea liniște şi pace pretutindeni spre cinstirea mâine pe zi a pomului cireș japonez bun şi azi a celor care iubesc soarele impunător, un astru care nu are asemănare şi magie în locul unde Isus Christos a simțit dragostea copiilor cu ochi de peruzea, a femeilor evreice frumoase ce împlinesc datoria de mamă şi tată, dragul meu pământ al celor care sunt eroi şi raport către El Greco, nu voi fi un general într-un labirint din care nu pot ieși sau înainta, la amiaz pe ogor voi bea vin roşu şi voi munci porumbul, draga mea patrie cu prefaceri de bine am auzit de lumina veşnică care ridică memoria din crude morminte, am ajuns la anii pe care Isus nu-i credea a fi cuveniți mie spre ea, cinstea de a fi opus în gândirea suicid, am fost pe fronturi unde sângele curgea de prin Antichitate în valuri crezând că Roma e plânsul unui copil bun care parcurge trei scrisori de pricini şi menire, apoi am visat munți înalți şi necesarul de ordine crudă dar morală în locul vinei de a exista, iar dealurile mi le-am purtat pe umeri ca un colos de prin marile coroane biblice ca nu cumva un amorez să jupoaie o femeie, am iubit Marea şi Dunărea cu obrajii arşi de Austrul îndepărtat ce mi-a colorat ochii şi părul negru aur spre a pune mantia de la talpa satului pe umerii unui Christos, un domn cu vorba lină şi mers de zeu, care mi-a adus aminte ce sunt şi gândesc, deci sms cuprins lumea şi bisericile tale albe m-au surprins cu drag de menire.

  Roman „Mă numesc Parmenion Calas”

 2. Măi propagandiștilor, clipuri electorale că ăsta au fost cu miile de la revoluție încoace și tot degeaba. PNL-ul nu este Mesia pe pământ. Mai ușor cu propaganda, încercați să fiți jurnaliști.

 3. Mie nu-mi place clipul, probabil e făcut IT-istii de la resurse interne. E o voce la un moment dat care , vrând să fie gravă, te bagă in sperieți.
  Să apeleze PNL-ul la firme specializate pe acest domeniu. Papaya de exemplu. Scump, dar bun.

 4. Cum ar fi să nu mai distribuim pliante cu avort obligatoriu și alte fake news?
  Cum ar fi să facem altfel decât PSD, fără oameni duși la Alexandria cu autocarul?
  Cum ar fi să promovăm oameni chiar ok, nu doar un pic mai decenți decât ceilalți?

 5. ❓Un mesaj trist cu muzică și mai tristă.
  Zici ca România a murit și PNLiștii sunt babe bocitoare.
  Mergea ceva motivațional, care sa inspire forța și încredere. Ceva gen melodia We are the champions…

 6. Toate bune si frumoase, dar PNL are in senat 9 senatori ce au fost si cu USL…
  Au si deputati din aceeasi perioada…
  De ce i-as crede acum?
  Numai fiindca in vorbe se opun PSD?
  Ia luati-i la examinat ce au facut in Parlament?
  O sa aveti ceva surprize neplacute…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here