VIDEO. Clipul electoral al PSD, un dezastru. Dragnea, pe post de Farfuridi. „Trădare să fie, dacă o cer interesele partidului…”

3
14651

Ca şi PNL ieri, Partidul Social Democrat a publicat şi el pe pagina sa de Facebook clipul electoral care va fi distribuit pe toate canalele media, în campania electorală.

Realizarea este un rateu total, atât din punct de vedere tehnic, dar mai ales ca mesaj politic.

Practic, montajul pare făcut parcă special pentru a îngropa şi mai mult un partid aflat în cădere liberă. De ce?

1 – Este o treabă de doi lei, pe care o făcea mai bine şi un simplu utilizator de smartphone. Nicio idee deşteaptă, nimic creativ, doar o „frecţie” de înregistrare video, de la ultimul miting al PSD la Craiova, organizat de clanul Olguţa Vasilescu-Claudiu Manda.

2 – Când te afli în plină prăbuşire de încredere, cu un scor sub jumătate faţă de doar acum doi ani în urmă, nu-l scoţi în faţă chiar pe cel care ţi-a garantat dezastrul: Liviu Dragnea. În mod normal, nişte consilieri care mai au şi ceva în cap în afară de a te „mulge” de milioane de euro (doar pentru că s-au autoştampilat „consultanţi israelieni”) ar fi ştiut un fapt elementar, pe care l-au aflat şi băbuţele din Teleorman: ascunde-l pe Dragnea cât poţi de mult de contactul cu publicul!

Caragiale, în direct!

Nu e deloc aşa, dimpotrivă: PSD îl plimbă pe Dragnea ca pe urs, pe unde poate: la TV, prin ţară, la mitingurile unde fuge de lume şi, mai nou, şi în recuzita de campanie.

Banii lor, procentele lor.

Cât priveşte mesajul din clipul de mai jos, în care apare vorbind numai Liviu Dragnea, el nici nu merită reprodus. Este o bălmăjeală patriotard-populistă a la Farfuridi şi Brânzovenescu cap-coadă, din care nici Floricica-Dansatoarea n-ar crede o iotă. Ai zice că Dragnea îşi sabotează şi partidul din interior.

Vorba celor din „O scrisoare pierdută”, a marelui Caragiale:

BRÂNZOVENESCU (cu îndoială) : Să fie trădare la mijloc? ‘ai?

FARFURIDI: Eu merg și mai departe și zic: trădare să fie, dacă o cer interesele partidului, dar s-o știm și noi!…

Vizionare plăcută!

CITIŢI ŞI:

VIDEO. Clipul electoral al PNL – senzaţional! „Cum ar fi dacă ţara la care visăm pentru o viaţă mai bună ar fi… ROMÂNIA?”

Juncker anunţă sfârşitul lui Dragnea şi Tăriceanu

Unde pot vota românii din diaspora. Lista și adresele celor 441 de secții de votare

VIDEO. Exorcizarea PSD, metoda africană

Carmen Avram, propagandistă penibilă. „Klaus Iohannis face foarte mult rău României. Fiecare om care îl va susține pe Klaus Iohannis va vota împotriva României”

3 COMENTARII

 1. PSD e creația rabinilor care l-au criptat: Partidul Semiților Democrați de Chicago.

  De la idee la fapte e mare distanță. Dumnezeu iubește copiii lui democrați.
  Isus Christos vrea liberali decişi să fie dragoste şi libertate.
  Eu am iubit pe Radu Câmpeanu. Când nu voi mai fi voi şti că nu am greșit. Edenul din Decembrie 2018 va fi refăcut. Isus Mântuitorul va avea vârsta de 44 de ani ca Rege la Ierusalim. Veți spune: l-am iubit.

  Alexander Macedon e Macedonarul

 2. PSD își plătește consilierii ( buni sau rău ) din legea finanțării partidelor așa ca pentru aceste “ minți sclipitoare “ nu este nicio paguba. Aceasta lege a finanțării partidelor trebuie ca guvernul următor care va fi acela trebuie s-o abroge ca este un furt din buzunarele romanilor.
  Degeaba bagă tot felul de clipuri electorale ca PSD este in cădere libera nu vor avea la europarlamentare mai mult de 21/23% cam la jumătate de la ultimele alegeri.
  Ne umfla capul ca au crescut pensiile cu nu știu câte procente dar șmecherași ăștia “ uita “ ca inflația și creșterea pensiilor NU crescut nici la jumătate. De ce acești indivizi de la PSD nu au crescut pensiile cu inflația de la 1 Ianuarie, fac premeditat acessta șmecherie , creșterea punctului de pensie in raport cu inflația este alta gogorița. Msi bine sr pune 80% impozit pe toate pensiile care depășesc 10000 lei , asta este echitatea pe care tot ne umflați capul.
  De ce toți acești magistrați de tot felul și alte structuri ale statului au 80% și cei care Creează VALORI MARERIALE IN STATUL ROMAN AU 45% ASTA NU POT SA ÎNȚELEG NICIODATĂ , SUNTEȚI DE-A DREPTUL CINICI !!!!!! DUMNEZEU O SA DEA LA FIECARE DUPĂ CE A FĂCUT PE LUMEA ASTA !!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here