Șocat de colapsul economiei ruse, fostul președinte Medvedev se pregătește să fugă în Dubai. Soția sa ar fi exportat acolo tot capitalul și activele familiei

1
25683
Dmitri Medvedev

Dmitri Medvedev, fost președinte al Federației Ruse (2008-2012), s-ar pregăti să-și părăsească țara cu destinația Dubai, acolo unde soția sa ar fi transferat capitalul și activele familiei. Informația a apărut pe site-ul postului de televiziune ucrainean Canal 24, care-l citează în acest sens pe purtătorul de cuvânt al administrației militare din Odessa, Serghei Bratciuk.

Dmitri Medvedev (56 de ani) este vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse (din 16 ianuarie 2020) și președinte al Partidului Rusia Unită (din 26 mai 2012). A deținut funcția de președinte al Federației Ruse timp de 4 ani (2008-2012), ținându-i locul cald lui Vladimir Putin, și pe cea de premier timp de 8 ani (2012-2020).

Până acum, Medvedev n-a lăsat să se înțeleagă, prin nicio declarație, că ar intenționa să plece în străinătate. Dimpotrivă, a încurajat asaltul „putiniștilor” în statul vecin.

Purtătorul de cuvânt al administrației militare din Odessa, Serghei Bratciuk, citat de Canal 24: „Medvedev, realizând colapsul economiei ruse, se pregătește să fugă. Soția lui zboară în mod regulat cu propriul avion către Dubai, unde exportă capital și activele acumulate. Se pare că actualul guvern rus speră că schimbarea liderilor îl va salva de responsabilitate. Dar suntem siguri că nu se va întâmpla. Putin și acoliții săi vor fi cu siguranță pedepsiți corespunzător pentru crime împotriva Ucrainei”.

Top 4 vinovați pe lista lui Putin: ministrul Apărării, șeful FSB, comandantul Gărzii Naționale, autoproclamatul președinte al Ceceniei

Tot Canal 24 face alte dezvăluiri incredibile în legătură cu ceea ce se petrece la Kremlin. Criminalul de război Vladimir Putin caută acum țapi ispășitori pentru eșecul absolut al Blitzkrieg-ului din Ucraina. Printre cei vizați sunt, în primul rând, Serghei Șoigu (ministrul Apărării), Aleksandr Bortnikov (șeful Serviciului Federal de Securitate), Viktor Zolotov (comandantul Gărzii Naționale Ruse) și Ramzan Kadîrov (autoproclamatul președinte al Republicii Cecenia, parte a Federației Ruse).

Într-o postare pe Facebook, Serghei Bratciuk divulgă cine anume va fi pedepsit în Rusia pentru dezastrul „operațiunii militare speciale” comandată de fostul colonel KGB la data de 24 februarie 2022.

Serghei Șoigu n-a mai apărut cu adevărat în public din data de 11 martie. Circulă mai multe scenarii în privința dispariției lui, pe care site-ul Ziaristii.com le-a prezentat deja: fie a făcut infarct din cauza eșecului înregistrat pe frontul ucrainean, fie a fost otrăvit la ordinul lui Putin. Surse din interiorul Kremlinului au mărturisit pentru Canal 24 că Șoigu este internat în spital în stare gravă de mai bine de două săptămâni.

Înlocuitorul „brațului armat” al lui Putin la Ministerul rus al Apărării este, în acest moment, generalul Dmitri Bulgakov. Din postura sa de ministru interimar, acesta a dat un ordin de „creare a unui fals Șoigu”, document semnat pe 23 martie: propagandiștii Kremlinului trebuie să conceapă fotografii și videoclipuri măsluite cu participarea lui Șoigu la ședințe, să demonstreze astfel oamenilor că ministrul este oficial la serviciu, nu la spital, așa cum s-a scris.

„Realizând nivelul scăzut de pregătire al militanților lui Kadîrov, FSB contează pe pierderea celor mai antrenați luptători ai acestuia. Într-o bătălie, armata rusă i-a împușcat intenționat pe luptătorii ceceni”

Analiza lui Serghei Bratciuk, purtătorul de cuvânt al administrației militare din Odessa

Ministrul Apărării, Serghei Șoigu, și șeful FSB, Aleksandr Bortnikov. „Putin îi învinovățește pentru faptul că niciunul dintre ei nu a reușit să pună în aplicare un Blitzkrieg (război-fulger – n. red.) împotriva Ucrainei din cauza evaluării incorecte a informațiilor, a muncii slabe a agenției de informații, a subestimării puterii Forțelor Armate și a pregătirii necorespunzătoare a armatei ruse”.

Comandantul Gărzii Naționale Ruse Viktor Zolotov. „Următoarea lovitură a FSB este planificată pentru comandantul șef al Gărzii Naționale Ruse, Viktor Zolotov. Fostul bodyguard al lui Putin ar putea deveni un alt țap ispășitor după ce gruparea lui Medvedev va fi scoasă din accesul la șeful Kremlinului”.

Autoproclamatul președinte cecen Ramzan Kadîrov. „FSB este extrem de nemulțumit de el. Este posibil ca militanții ceceni să fi fost trimiși în Ucraina pentru a face curățenie. FSB, realizând nivelul scăzut de pregătire al militanților lui Kadîrov pentru acțiuni militare, contează pe pierderea celor mai antrenați luptători ai acestuia. Acest lucru este confirmat și de luptele recente de lângă Kiev, unde cecenii au suferit victime. În plus, în timpul uneia dintre lupte, armata rusă i-a împușcat intenționat pe luptătorii lui Kadîrov într-una dintre poziții”.

„Dictatorul de la Kremlin îl vede pe fiul lui Șestakov drept succesorul său”

Tiranul Vladimir Putin (69 de ani) își pregătește succesorul la „tron”. Pe poziția numărul 1 la Kremlin s-ar bate doi candidați: Dmitri Patrușev (44 de ani), ministrul Agriculturii, și Ilia Șestakov (43 de ani), adjunctul acestuia.

Dmitri Patrușev e fiul secretarului Consiliului de Securitate al Rusiei, Mikola Patrușev (70 de ani). „Mikola Patrușev pledează pentru continuarea războiului împotriva Ucrainei și încearcă să le ia locul (lui Șoigu și Bortnikov – n. red.) înconjurat de dictatorul rus. A început deja să uzurpe puterea în jurul său”.

Ilia Șestakov e fiul președintelui Federației Internaționale de Sambo din Rusia, Vasili Șestakov (68 de ani). „Mikola Patrușev îl consideră pe Vasili Șestakov, prietenul lui Putin, drept cel mai mare rival al său. Potrivit lui Bratciuk, dictatorul de la Kremlin îl vede pe fiul lui Șestakov drept succesorul său. În același timp, Patrușev vrea să-și promoveze fiul în acest «rol», așa că va încerca să discrediteze familia Șestakov”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Durii lui Putin” i-au otrăvit pe negociatorii ucraineni și pe Abramovici! „Nu exista intenţia de a ucide, a fost doar un avertisment”

VIDEO. Discursul istoric al lui Joe Biden în Polonia. „Ucraina nu va fi niciodată a Rusiei, nu vă temeți!” / „Voi, poporul rus, nu sunteți dușmanul nostru!”

„Unitatea de elită a armatei lui Putin a fost îngropată și practic a încetat să mai existe”. Armata 1-a de tancuri fusese înființată de Stalin în 1943

„Șoigu e în stare critică din cauza otrăvirii ordonate de Putin!” Ministru interimar la Apărare a fost numit un general de 73 de ani, veteran al războiului din Afganistan

VIDEO. „Măcelarii” ceceni din Mariupol sunt conduși de ucigașul lui Boris Nemțov, opozantul rus asasinat în 2015 la comanda lui Putin

Al 7-lea general rus căsăpit de ucraineni într-o lună de război. Generalul Rezanțev era „comandantul de aur al Kremlinului”

„La Kremlin se formează un pluton de execuție circular, toți cei prezenți își îndreaptă armele unii spre alții. Regimul Putin se clatină pentru prima oară” – analiza profesorului Galeotti, expert în Rusia lui Putin

Anunț oficial al NATO: Rusia a pierdut 40.000 de oameni în Ucraina – morți, răniți, prizonieri și dispăruți în luptă (21% din totalul efectivelor)

VIDEO. Un batalion din Belarus a „dezertat” de la Lukașenko și luptă alături de ucraineni, împotriva invadatorilor ruși

AUDIO. Generalul rus care ucide civili în Mariupol: „De ce nu e mutilat încă? De ce n-are urechea tăiată? De ce nu șchioapătă acest bastard?” / „Să fie găsit la reanimare și să i se împingă o sticlă spartă de bere! Puneți totul pe seama boschetarilor!”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

Deportări ca pe vremea lui Stalin: ucrainenii sunt duși de ruși pe insula Sahalin din Extremul Orient, în Pacific!

Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

Un militar rus s-a înfuriat pe comandantul său și a trecut cu tancul peste el! Brigada condusă de colonelul Medvedev pierduse 50% din personal pe frontul ucrainean

Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

Germania va apăra și România cu scutul antirachetă pe care-l va cumpăra din Israel. Protejate vor fi și Polonia, şi ţările baltice

Senatorul Lavric, lider AUR: „Depinde cine va câștiga, Putin sau globaliștii. Se vrea distrugerea națiunilor creștine”. Rusia devine astfel, din agresor, un erou care luptă pentru libertate

Codruța Kovesi, activitate intensă la Parchetul European. Peste 500 de anchete, cu daune de 5,4 miliarde de euro. Câte dosare sunt din România

Șoc în fotbal: Italia, campioana Europei, eliminată acasă de Macedonia de Nord! Al doilea Mondial consecutiv fără cvadrupla campioană a lumii

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here