Ședință la PSD: Dragnea își face partid cu Meleșcanu! Ciolacu și-a anunțat ciracii și își tot repetă că “Daddy” „nu va rupe din filiale”

3
5099
Nu poate fi pace între Ciolacu și Dragnea

Marcel Ciolacu și-a anunțat ciracii din Consiliul Politic Național al PSD, la ultima ședință, că Liviu Dragnea își face propriul partid. Vestea pesemne că a provocat reacții, pentru că actualul președinte al social-democraților dă asigurări și repetă că “Daddy” nu va reuși să rupă filiale.

Vestea despre alerta din CPN a răsuflat rapid, iar la ieșire Ciolacu a fost luat la sigur de jurnaliști. Strâns cu ușa, el a recunoscut: “A fost o discuție între colegi că ar exista această posibilitate (ca Dragnea să-și facă partid – n.red.)”.

În schimb, președintele PSD a repetat ceea ce spusese și în ședință, când a fost întrebat dacă Dragnea va rupe din filialele PSD: „Este exclusă această posibilitate!”.

În schimb, alte surse spun că Marcel Ciolacu le-ar fi spus mult mai multe colegilor săi din conducerea partidului. El i-a avertizat că Dragnea își va face noua formațiune politică împreună cu Teodor Meleșcanu. Noul partid se va numi “Alianța pentru România”.

În acest moment, tabăra Ciolacu și tabăra Dragnea se acuză reciproc că ar fi trădat și că ar fi, de fapt, marionetele serviciilor secrete.

Ciolacu l-a avertizat pe Dragnea să își vadă de treabă și să nu joace așa cum îi cântă președintele Iohannis și serviciile, încercând să rupă din PSD.

Pe de altă parte, Codrin Ștefănescu, lacheul și purtătorul de cuvânt al lui Liviu Dragnea, l-a acuzat de nenumărate ori pe Ciolacu de faptul că ar fi omul serviciilor. Nu mai departe de duminică, Ștefănescu îi făcea cu ou și cu oțet pe Ciolacu și colegii săi: „Vreau sā vā spun un secret dureros! Noul psd, condus de Ciolacu, nu are nici o treabā cu demiterea Clotildei de la primārie! Nici nu-i pasā, nu are ordin sā o facā, îl doare fix in cur! De academistu’ Ciolacu, zic! E o vrājealā securistoidā ca sā abatā atenția de la alte lucruri grave și sā mimeze opoziția! (…) Ciolacu e doar un trădător dovedit și tot doveditā slugā la ordinul noii stăpâniri!“.

Acum câteva săptămâni, făcându-se din nou ecoul vorbelor stăpânului său, Codrin Ștefănescu îi îndemna pe PSD-iști să iasă la iveală, să fie bărbați și să îndrăznească să spună public ceea ce îi spun lui în particular. Ștefănescu afirma că sunt numeroși lideri din teritoriu care ar vrea să i se alăture lui Dragnea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Bilanț rușinos al Secției Speciale: 7 procurori au făcut doar 5 rechizitorii în 3 ani, dar au blocat 6.465 de dosare! „Moftul lui Dragnea” ne-a costat peste 4,5 milioane de euro și încurajarea corupției în justiție

VIDEO. Șoșoacă a mutat circul pe Transfăgărășan, la întâlnirea cu urșii. Nostalgică după Ceaușescu, i-a certat pe localnici că respectă legea: alungă animalele, în loc să le dea mâncare

George Simion și-a luat „escortă” pe litoral: cârciumarul care a chemat-o pe Oana Lovin să-l hărțuiască pe Dan Barna!

Gigi Becali, „dat în primire” de fostul său avocat: a făcut pe bolnavul ca să iasă din pușcărie. „Se făcea banditu’ că e cocoșat. Vrăjeală! Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna!”

* Hoții de lemne care l-au bătut pe pădurar la el acasă sunt recidiviști. Ei l-au atacat cu topoarele pe primarul din Butimanu, care-i prinsese la furat de porumb

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

* VIDEO. În Afganistan, dezbaterile TV au loc sub amenințarea mitralierelor! Talibani înarmați îl încadrează pe moderator în studio

Crimă amoroasă la nivel înalt: ambsadorul Greciei în Brazilia a fost omorât de amantul soției sale braziliene, la comanda acesteia

3 COMENTARII

 1. Am fost prezenți ieri, împreună cu colegii din presa locală și națională/”centrală”, la Neptun, la Complexul-Turistic „Doina” (al R.A.P.P.S. – Regia Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat), la conferința-de-presă a lui Marcel Ciolacu (la lucrări NU a fost acceptată presa…, cel puțin NU și cea din Constanța…, decât pentru fotografii, înainte de începere!) și vă putem spune că președintele P.S.D. a refuzat cu obstinație să admită că Liviu Dragnea ar putea să ia de la P.S.D. niște voturi măcar… , cu atât mai puțin… membri, ce să mai vorbim despre organizații întregi!!!

  Bineee…, dar când vorbim despre Ciolacuuu…, mai bine schimbăm subiectu’ (șiii… trecem la lucruri mai serioase!), nuuuuuuuuuuu?!!!

 2. Mi s-a făcut o greață desăvârșită de toți cei care, de 31 ani, batjocorăsc niște cuvinte sfinte: popor, democrație, dreptate, cinste. Începând cu 20 mai 1990 au târât acest blajin popor în mocirla analfabeto-comunistă și național-securistă.
  Nu mai e nimic de făcut. Ne-am îmbătat cu apa rece oferită, din plin, de FSN. Apa s-a dovedit a fi otrăvită și s-a împărțit, mai apoi, în monștri PSDR, PSD, PDL, USL și (vai!) PNL și USR+PLUS. Toți un drac.
  Am intrat, cu tot corpul zdrobit, în gard. Nu mai e nimic de făcut! Să mai așteptăm la iarnă facturi ridicole și sfidătoare…poate.

  • Poate căăă…, totuși…, NU ESTE (CHIAR!) TOTUL PIERDUT…, poate căăă… „NU ESTE DRACU’ CHIAR ATÂT DE NEGRU”…, noi zicem că o brumă deee… OPTIMISM (așadar deee… ÎNCREDERE-și-SPERANȚĂ!!!) nu numai că… NU ARE CE SĂ STRICE, dar chiar este… NECESARĂ(-CA-AERUL!), ba mai mult chiar: eee… JUSTIFICABILĂ, în sensul deee… ARGUMENTABILĂ!!!

   Haideți să fim SINCERI-și-(implicit:-)CORECȚI: oricât de mult ne supără (șiii… PE BUNĂ DREPTATE!) cei aflați la Putere acum, totuși… NU POT FI (și NU SUNT!!!) LA FEL DE TICĂLOȘI PRECUM… „CIUMAȚII” (!!!!!), adică ăia de laaa… (P.C.R.-)F.S.N.-F.D.S.N.-P.D.S.R.-P.S.D. sau SLUGILE-lui-PUTIN de la A.U.R., „Neamul-Românesc”, „Șoșocarii” ș.a.m.d.!!!

   În actuala coaliție de centru-dreapta guvernamental-parlamentară, adică la U.S.R.-P.L.U.S. și P.N.L. (careee… trebuie să-și ÎNFRÂNGĂ-și-ALUNGE… DEMONII-„U.S.L.”-iști din INTERIOR!!!), ba chiar și pe laaa… U.D.M.R. (un… Péter Eckstein-Kovács, de exemplu!), MAJORITATEA (!!!) liderilor, membrilor și simpatizanților-activi sunt chiar O.K.!!!
   Trebuie doar să funcționeze mai bine… FILTRELE-de-SELECȚIE (!), asta-i tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.