Mesaj de la Dragnea către PSD-iști: „Fiți mai curajoși! Dați-mi dovada cā nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid!”. Purtătorul “vorbelor”: Codrin Ștefănescu

7
1635
Liviu Dragnea își transmite mesajele către PSD prin scutierul Codrin Ștefănescu

Eliberarea lui Liviu Dragnea din pușcărie a generat aproape instantaneu forfotă în PSD, unde „parlamentari, primari, aleși locali“ au început să trimită mesaje către fostul lider, chemându-l să-și ia „tronul“ ocupat „abuziv“ de „securistoizi“.

Pe contul său de Facebook, Codrin Ștefănescu – pajul personal al lui Liviu Dragnea și purtătorul neoficial de cuvânt al acestuia – a anunțat duminică: „Vreau să vă transmit un mesaj!”. Nu a specificat clar din partea cui, dar conținutul “mesajului” a fost mai mult decât elocvent: o chemare la răscoală.

Dragnea, sub control judiciar și cu alte dosare pe cap, tatonează deocamdată terenul și caută să vadă câtă priză mai are la membrii PSD, de aceea apelează la mesaje indirecte, prin interpuși. El a spus însă, imediat după eliberare, că se va întoarce în politică „dacă am cu cine și dacă am pentru cine“.

Inimioare și aprecieri pentru Codrin Ștefănescu, comentarii furioase și somații pentru Marcel Ciolacu

Postarea lui Codrin Ștefănescu a fost întâmpinată cu inimioare și aprecieri de peste 2.800 de persoane. Acesta spune că e bombardat cu mesaje de susținere pentru Dragnea, dar că nu e suficient ca PSD-iștii să-și transmită pe furiș sprijinul pentru fostul lider al partidului și că e nevoie ca ei să-și asculte electoratul și să iasă la luptă împotriva actualei conduceri.

Cuvintele argatului lui Dragnea nu sunt complet lipsite de acoperire. Baroni precum Arsene „Ciorăpel“ și-au arătat public susținerea față de stăpânul ieșit din penitenciar. Pe contul de Facebook al lui Marcel Ciolacu, actualul președinte al PSD, e festival. Mii de mesaje furioase de la membri ai partidului îi cer să se dea la o parte și să-l lase pe Dragnea să revină la putere.

Linia actualei conduceri a PSD e considerată prea „moale“ de susținătorii partidului. Dragnea a reușit, în anii în care a condus PSD, să-și sădească bine temele conspiraționiste, anti-UE și anti-occidentale.

Anii de propagandă anti-occidentală, interesele clientelei de partid și impresia românilor că „niciodată n-a fost mai rău ca acum” – motoarele nostalgiei după Dragnea

Mulți simpatizanți ai partidului, îndoctrinați de televiziunile oligarhilor și inteligent manipulați în anii în care propaganda naționalistă a fost condusă în PSD de experți israelieni, chiar cred că sunt asupriți și exploatați. Epoca ceaușistă e acum un coșmar foarte îndepărtat, pe care prea puțini și-l mai amintesc sau l-au trăit.

Cu vacanțe în străinătate și mașini la poartă, îmbrăcați în haine de firmă și mâncând regulat la restaurant, mulți români trăiesc cu impresia că niciodată n-au dus-o mai rău și că pentru asta Occidentul și Uniunea Europeană sunt de vină.

Acestei pături de populație i se adaugă și activul de partid al PSD care chiar are de ce să fie nemulțumit, odată cu pierderea puterii și decuplarea progresivă de la resursele statului. Pentru zeci de mii de membri PSD ascunși în administrația de stat, presiunea și teama unei reforme care să modernizeze statul este copleșitoare. Doar Dragnea este garantul că lucrurile vor fi păstrate așa cum au fost până în 2019.

Codrin Ștefănescu, purtătorul de cuvânt al lui Liviu Dragnea pe Facebook

„Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multā emoție, așteptare, speranțā! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta! Unii au luat și poziție publicā, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD! Îmi spuneți cā sunteți pregătiți, cā stați cu “arma la picior”, cā electoratul vostru face presiuni sā deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși! Dați-mi, in primul rând mie, dovada cā nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid! Și au făcut-o profitând de lipsa voastrā de reacție, de slugărnicia cu care i-ați pupat in fund, de spaima voastrā de a nu ajunge pe mâna sistemului care-i coordoneazā! Apoi, vorbim! La treabā!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Vasile Blaga și Emil Boc intervin în războiul Orban – Cîțu. Blaga: „Te rog, Ludovic, te rog, Florine, țineți partidul unit! Struniți-i pe nărăvași!”. Boc: „Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie!”

* Filiera din justiție care l-a scos pe Dragnea din pușcărie. Rolul judecătoarei anti-#Rezist de la Giurgiu, anchetată de DNA după ce l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

* VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

* Ministrul Ghinea despre iubita lui Dragnea: „Era un fel de împărăteasă a Parlamentului. Iordache îi ținea liftul!”

* Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Cum au fost capturați mercenarii columbieni care l-au asasinat pe președintele din Haiti. Unii au încercat să se ascundă în mocirla unui canal, alții într-un magazin părăsit. Ultimul adăpost: ambasada Taiwanului

7 COMENTARII

 1. Poporul asta nu a invatat nimic in ultimii 30 de ani, infractorul asta de dracnea nu ar mai trebui bagat in seama de nimeni, tot ce a facut si invartit a fost a fost doar pt el, si NUMAI EL, la naiba cu restul!!!!!!!

 2. Fraza asta e ciudata rau de tot.
  Romania nu inseamna numai Bucuresti sau Cluj…

  „Cu vacanțe în străinătate și mașini la poartă, îmbrăcați în haine de firmă și mâncând regulat la restaurant, mulți români trăiesc cu impresia că niciodată n-au dus-o mai rău și că pentru asta Occidentul și Uniunea Europeană sunt de vină.”

 3. Oculta, multinationalele, SRI, #rezist, Soros, Gates, etc, i-au volatilizat Celui Nefacut In Eprubeta cele 8 spitale regionale promise cu lacrimi in ochi si vocea tremuranda la haznaua 3, unde altundeva?, si acum saracutul cioflingar, Supremu’ de Teleorman, Dintaiu’ de Romania, Ciocoiu’ vechi si nou Liviu Paturica nu are alta solutie decat sa se opereze in strainatate, pe bani multi, ca orice vataf social democrat, si asta cu lacrimi in ochi si sugrumat de dragostea de tara, singura care l-a tinut in viata in timp ce isi satisfacea binemeritatul stagiu la puscarie… si dragostea pentru amanta veche pe care a pus-o ministru MAI… si dragostea pentrul amanta noua, cu 30 de ani mai tanara, alaturi de care s-a afisat si a votat la exercitiul PR facut la comanda, cunoscut si sub numele de referendum pentru familia traditionala… si viloiul din Alexandria, capitala judetului unde cuvantul bilbioteca exista doar in DEX, daca poate cumpara cinev un DEX in acel judet condus spre pauperitate… si pentru SUV-ul de 130k euro cu care a fost luat acasa dupa ce a absolvit treapta intai a puscariei … si viloiul din brazilia …

  si ca sa simtim mai bine in freza flegma, a cata?, data printre dintii-i innegriti, cioflingarul, dupa ce a terfelit simbolul national al iei, terfeleste si simbolul instrumentului national, naiul, si imnul national, pe care i l-a cantat la nai, cu dedicatie, in intimitatea teresai vilei din Bucuresti, un lautaras venit sa gaseasca in sfarsit atentia pe care nu i-au dat-o parintii cand era mic… si sa ne spuna ca cioflingarul este, inca o data, tinta multor asasini si entitati care il vor mort, dupa ce si-a inceput primul stagiu la Rahova ca detinut de drept comun, ratimp in care s-a metamorfozat si de unde a iesit nici mai mult nici mai putin detinut politic…

 4. E adevarat, niciodata nu a fost mai rau decat acum. Dupa doi ani de guvernare PNL si sase luni de guvernare cu USR+: justitia nu ii face dreptate omului de rand si cinstit, crima organizata zburda, guvernul a dat mana libera companiilor de gaz si electricitate in plina pandemie sa ia pielea de pe romani, fiind inchis in case, cand sa se intereseze romanul de oferte si contracte, padurile se macelaresc, se arde si se moare in spitale, romanii traiesc si muncesc in conditii jalnice la fermele din occident, cititi reportajele din Libertatea si Deutsche Welle, legile mariririi pensiilor si alocatiilor au fost incalcate de guvern prin „amanare”. Cine mananca regulat la restaurant?!Cei 200 000 de copii, viitorul tarii care se culca nemancati?!

  • Băiii…, RUSKOIULE „tudor”OV, chiar așaaa… (te citez, TROLL-PUTINIST ce ești): „E adevarat, niciodata nu a fost mai rau decat acum”!…

   Ți-ai dat arama pe față, AGENT-RUS ce ești!

   Ce sperați voi, măi TRĂDĂTORILOR-de-Țară, să obțineți cu valul ăsta de CRETINISME pe care-l revărsați aici: să ajungem noi, simpatizanții P.N.L.-iști și/sau U.S.R.-iști, niște… „ȘOȘOCI” IMBECILI???!

 5. Băiii…, RUSKOIULE „tudor”OV, chiar așaaa… (te citez, TROLL-PUTINIST ce ești): „E adevarat, niciodata nu a fost mai rau decat acum”!…

  Ți-ai dat arama pe față, AGENT-RUS ce ești!

  Ce sperați voi, măi TRĂDĂTORILOR-de-Țară, să obțineți cu valul ăsta de CRETINISME pe care-l revărsați aici: să ajungem noi, simpatizanții P.N.L.-iști și/sau U.S.R.-iști, niște… „ȘOȘOCI” IMBECILI???!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.