George Simion și-a luat „escortă” pe litoral: cârciumarul care a chemat-o pe Oana Lovin să-l hărțuiască pe Dan Barna!

6
3560
George Simion - Horațiu Șerb

George Simion, copreședinte al partidului anti-european Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), s-a lăudat vineri, pe Facebook, cu nemaipomenitele sale „fapte de vitejie”: a fost pe litoral, la Vama Veche, și a dat mâna cu câțiva cetățeni, „nu ca Florin Cîțu, care e mare fricos”!

George Simion a postat pe Facebook mai multe fotografii cu el in Vama Veche, unde n-a fost singur, ci însoțit de un tovarăș de rusofilie: Horațiu Șerb, patronul restaurantului La Copac din centrul Bucureștiului.

Horațiu Șerb și cârciuma sa au căpătat notorietate națională în urma scandalului pe care l-a vuvuzeaua rusofilă Oana Lovin. Anunțată de Șerb că vicepremierul Dan Barna și soția sa se aflau la o masă de pe terasa restaurantului La Copac, videochatista a venit și l-a hărțuit pe copreședintele USR-PLUS cu întrebări stupide, propagandiste, într-un loc total nepotrivit. În timp ce protejata sa își făcea numărul de „striptis moral”, patronul cârciumii asista mulțumit de la masa vecină.

Imediat după acel scandal, Horațiu Șerb a anunțat că se înscrie în AUR și-i îndeamnă pe cât mai mulți români să facă la fel.

Acum, el s-a afișat în suita lui George Simion, la Vama Veche. Amândoi au transformat momentul în propagandă ieftină pe Facebook.

George Simio se promovează și printre sticle și pahare, alături de cârciumarul Horațiu Șerb

George Simion: „Florin Cîțu a fugit și de Vama Veche! Deși promisese repetat că vine, nu a mai dat fața cu românii. Mare fricos!”.

Horațiu Șerb: „Împreună cu președintele AUR, George Simion, la Vama Veche. Noi nu ne ferim de oameni, cum face premierul Cîțu, care a promis că vine în Vama Veche, dar nu a mai avut curajul să dea ochii cu AUR! Dar politicienii care se află la guvernare se tem și de pagina mea de Facebook, care este blocată în continuare…”

Poza postată de Horațiu Șerb

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* AUR aduce droguri în Parlament! Purtătorul de cuvânt al partidului, apropiat al lui George Simion din galeria dinamovistă, a fost prins cu cannabis de către ofițerii SPP. Legăturile liderului AUR cu lumea ultrașilor

* Senator USR-PLUS: „Să recuperăm partidul din mâinile unor găşti acaparatoare, conduse de Barna şi Cioloş!”

* Scrisorea lui Dacian Cioloş către USR-iști și PLUS-iști. „Dacă nu vom reuși să construim un partid mare, vom dispărea” / „Pentru mine, Nicuşor Dan rămâne o enigmă. O parte din mine îl stimează, o parte nu-l înţelege”

* Gigi Becali, „dat în primire” de fostul său avocat: a făcut pe bolnavul ca să iasă din pușcărie. „Se făcea banditu’ că e cocoșat. Vrăjeală! Escrocule, pe tine nu te doare nici glezna!”

* Fenomenul falsei vaccinări ia amploare. Peste 370 de certificate sub bănuiala că au fost eliberate de medici fără vaccinarea oamenilor

* VIDEO. Hoții de lemne l-au bătut pe pădurar cu bâtele, chiar în curtea sa. Trei dintre cele 5 bestii au fost arestate

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

* Suceveanca Ermina, care refuză să plece din Afganistan, face propagandă pro-talibani, critică Occidentul și jignește presa internațională: „jurnalism înfometat”! Și părinții ei din România și-au pierdut încrederea în judecata ei

* Talibanii l-au pus sub arest la domiciliu pe fostul președinte afgan Hamid Karzai, cel care dă numele aeroportului din Kabul!

* A murit o mare sportivă: Ileana Gyulai Drîmbă Ienei, soția lui Emeric Ienei. A fost campioană mondială și dublă medaliată olimpică

6 COMENTARII

 1. NU l-a băgat NIMENI în seamă acolo, la Vama-Veche, pe George Simion: seee… MILOGEA (!!!) pe stradă să dea cineva mâna cu el (ne-au povestit azi, în Olimp, oameni care au fost de față!!!), căci „VAMAIOȚII”… NU-I ÎNGHIT PE NĂIMIȚII FASCISTULUI de PUTIN!!!

  • Ne-au mai povestit tinerii aceia, pe care i-am întâlnit sâmbătă la o terasă din Olimp, că cel care-l însoțea pe Simion (ei nici nu știau cine este, dar ni l-au descris așa: „unu’ slab ca un țăr, ciolănos, cu barbă și pălărie-de-paie”!) era atâțt de PENIBIL încât, la un moment dat, cam… începuse să-i amenințe (!!!) pe trecătorii care NU acceptau să dea mâna cu ei căăă… „Las’ că venim noi la Putere și facem ordine și curățenie în țara asta, o să vedeți voi pe dracu’ atunci!”

   S-au cărat… „mintenaaaaș”, și Simion și belemecu’ ăla caraghios…, când au început tinerii din Vamă (care, SE ȘTIE, cam sunt de tip … „#REZIST” !!!) să se ia de ei!!!

  • Și ne-au mai spus ceva IMPORTANT băieții ăia, azi-noapte: George Simion, care… doar întindea mâna ca un NĂTĂRĂU-APUCAT șiii… nouă din zece inși SEEE… FEREAU DE EL, CU SILĂ (!!!), avea un RÂNJET-FIX deee… TÂMPIT sau deee… DROGAT (!), iar bărbosu’ părea într-unnn… (FOARTE-AVANSAT!!!) EXTAZ… INDUS-ARTIFICIAL (!!!), OCHII AMBILOR ERAU… EXOFTALMICI și leee… LUCEAU-CIUDAT, ce maiii…, păreauuu… „HIGH” rău/SUS-de-TOOOOT!!!

   Ceea ce se potrivește și cuuu… drogurile găsite asupra purtătorului de cuvânt al A.U.R., nuuuuuuuuuuuuuu?!!!

   • Concluzia e una singură: DROGAȚI AU BA…, Simion și „BATENGARD”-ul său scheletic au înregistrat un… (NOU!) IMEEENS EȘEC/FIASCO, (ȘI!!!) în… „Oaza-LIBERTĂȚII” de la Vama-Veche, daaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here