Codrin Ștefănescu e devastat: „Securicii lui Ciolacu se bucură de răul lui Dragnea! Uită că-i țineau plasa cu pește, dădeau la rame la Belina!”

6
1185
Liviu Dragnea - Codrin Ștefănescu

Refuzul Tribunalului București de a-l elibera condiționat pe Liviu Dragnea l-a scos din minți pe lacheul său Codrin Ștefănescu. Acesta a „explodat” pe televiziunile de casă ale infractorilor, Antena 3 și România TV.

Reacțiile fostului secretar general al PSD sunt stupide, comice, caricaturale. El e „super-judecătorul” care dă verdicte publice peste capul judecătorilor de profesie.

Anterior deciziei Tribunalului București, Ștefănescu s-a smiorcăit și pe pagina sa de Facebook.

Codin Ștefănescu la Antena 3: „Foarte mulți oameni din România devin tot mai nervoși” pentru că Dragnea e ținut în arest

„Sunt siderat, la fel ca multi alți români, în acest moment. Se pare că Sistemul nu vrea… încalcă toate legile, dreptul constituțional, dreptul penal, absolut tot ce există în legislația românească, pentru a-l ține pe Dragnea după gratii. Toată lumea a început să vadă acest lucru și foarte mulți oameni din România devin tot mai nervoși vizavi de acest subiect, așa cum suntem și noi, prietenii și apropiații lui”.

Codin Ștefănescu la RTV: „A fost scos noaptea să se plimbe într-o cușcă de 4 metri pătrați”

„Liviu Dragnea este supus unor abuzuri inimaginabile! I s-au încălcat dreptul la muncă, dreptul la sănătate, dreptul la pachet… nici măcar un pachet de țigări nu are voie să-și cumpere, de la magazinul din penitenciar. A fost scos noaptea să se plimbe într-o cușcă de 4 metri pătrați, ca pe vremea lui Stalin! Toți se bucură, de la #Rezist la conducerea PSD, la Ciolacu… Se bucură de răul lui Dragnea, cu care meregeau la pescuit, dădeau la rame la Belina… Uită că-i țineau plasa cu pește!”.

Codin Ștefănescu pe Facebook: „Le e frică de acest OM! Inclusiv celor din «noul» PSD, condus de securicii lui Ciolacu!”

„Liviu Dragnea! Supus unor abuzuri și ilegalități inimaginabile într-o democrație! Zi de zi, clipă de clipă! Se recuzează instanțe, se ignoră decizii judecătorești, se interpretează legi clare, se calcă în picioare toate principiile morale și de drept constituțional! Doar să nu iasă din închisoare! Cu riscul de a enerva imens de multā lume, cu riscul de a se anula toate prevederile legale! Ca să înțelegeți cât de mult le este frică de acest OM! Inclusiv celor din «noul» PSD, condus de securicii lui Ciolacu!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cadou la „aniversarea” a doi ani de pușcărie: Liviu Dragnea mai rămâne după gratii cel puțin trei luni! Până la 27 august nu mai are voie să depună cerere de eliberare

* Adrian Năstase recunoaște că doi securiști grei l-au sfătuit să-l aducă pe Cozmin Gușă în PSD: generalul Iulian Vlad și turnătorul Dan Voiculescu

* VIDEO. Șoșoacă, vulgară în Parlament. Orban i-a tăiat microfonul, anarhista a strigat: „Dvs. nici măcar un minut nu rezistați!”

* VIDEO. „Patriotul” George Simion l-a confundat pe Eminescu cu Bamboi! Și din Bamboi a recitat, grav, în fața națiunii!

* Tolontan e anchetat de tabăra denunțătorului său, primarul Băluță! De dosar se ocupă soțul avocatei care a luat bani de la clanul Goleac, despre care au scris ziariștii. În tablou apar și două deputate PSD, dar și nașul fugar Daniel Dragomir

* Metrul pătrat de gazon din Sectorul 6 s-a ieftinit de 5,5 ori după venirea lui Ciucu în locul lui Mutu la Primărie!

* Emilia Șercan i-a distrus pe șantajiștii care conduceau Academia de Poliție: 3 ani de închisoare + 80.000 de lei daune morale + muncă în folosul comunității + funcții pierdute

* La o zi după Ion Dichiseanu, a murit un alt mare actor: Bogdan Caragea, consăteanul lui Grigore Cartianu

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

* VIDEO. Mama jurnalistului răpit de Lukașenko: „L-au lovit la nas, i-au acoperit vânătăile cu pudră. L-au strâns de gât ca să scoată dovezi de la el”

* Finală fabuloasă în Europa League: Villarreal – Manchester United 11-10 la penalty-uri! Al patrulea trofeu pentru antrenorul Unai Emery

6 COMENTARII

  1. Liviu Dragnea va fi transfet cât mai repede la Guantanamo Bay USA prison pentru teroriști. Mi-a eliminat gazul sarin roșu conform unei formule abstracte aflate din romanul lui Vâlsan Olivian Simion numit „La Gomera Rugala Adevan”. Eu sunt Dumnezeu și protejez informativ pe Șeful Masoneriei Alteța Sa Diavolul, care la rândul său a fost împușcat de Poliție în piciorul drept. Liviu Dragnea nu era un om ușor vreodată. E condamnat la pușcărie.

  2. Îngâmfatul de Codrin, acum nu mai poate, iar marele dracnea nu va fi eliberat până nu-și recunoaște vina, iar să nu uite, pușcăria nu e casino, iar afirmația că știe de ce stă la zdp nu înseamnă recunoaștere, întâi recunoaștere și pe urmă căință ce pușcăriașul nostru nu a demonstrat !!!!

  3. Uite cum aflăm noi, acu’, cine-i ținea râma (Sic!) lu’ Livacheee…

    Haiii…, mai spuneți, băieți, mai depănați…, cu talent și curaj, că suntem și noi curioși!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here