Zdrobit de români, Dragnea e „generos”: propune la prezidențiale două „mortăciuni” – Firea și Tăriceanu

1
2069
Liviu Dragnea la sosirea la secția de votare

Înfrângerea zdrobitoare a PSD (care e certă, după ce vor fi numărate și voturile din diaspora) nu a adus nicio demisie la vârful partidului-mafie. Liviu Dragnea s-a refugiat într-o retorică de pungaș.

Dragnea a spus că trebuie stabilit cât mai repede candidatul comun al PSD-ALDE la președinție și că alegerea ar trebui făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu.

Evident, sunt propuneri neserioase. E ca și cum un sașiu ar propune un chior și un orb. Firea exprimă votul de sub 15% al PSD în București, iar valoarea lui Tăriceanu e data de scorul ALDE, care probabil nu va lua nici măcar 5% ca să intre în Parlamentul European.

Discursul bezmetic al lui Liviu Dragnea

Între Firea și Tăriceanu

 • „Nu am spus niciodată că voi candida la prezidențiale, mi-au cerut-o mulți.”
 • „Eu cred că PSD foarte curând trebuie să își desemneze un potențial candidat la prezidențiale. Trebuie să facem analiza să vedem care candidat are cele mai multe șanse. Cred că analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Tăriceanu. Nu știu dacă Firea mai vrea, după ce a trecut prin ce a trecut.”
 • „O să solicit colegilor  în a doua parte a lunii iunie să se organizeze un congres pentru a se stabili parcursul viitor al partidului și candidatul la prezidențiale.”

„O furtună a urii”

 • „PSD a mai trecut prin momente mult mai grele, în 2007 și 2015, și apoi a câștigat alegerile.”
 • „Îi cer doameni premier Dăncilă să nu care cumva să-și depună mandatul, indiferent de presiunile lui Iohannis.”
 • „Avem un mandat dat, acestea au fost alegeri europarlamentare.”
 • „Completul de judecată, dacă va rezista presiunilor inimaginabile, va da achitare.”
 • „A fost o furtună a urii, poate noi suntem vinovați. Sper ca ALDE să treacă totuși pragul, să așteptăm numărătoarea.”

Iohannis e de vină pentru cozile din diaspora!

 • „În diaspora, alegerile le organizează ambasadorii: Spania, Italia, Marea Britanie. Sunt ambasadori numiți de Iohannis și Cioloș. Erau obligați să se organizeze, să informeze românii unde sunt amplasate toate secțiile de vot.”
 • „Au fost mult mai multe secții decât oricând, nu poate spune cineva că guvernul în ansamblu a făcut ceva împotriva diasporei.”
 • „Nu trebuie cedată guvernarea. Schimbarea guvernării acum ar înseamna că majoritatea programelor care fac bine la români ar fi oprite.”

CITIȚI ȘI:

* Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

PSD cade spre locul 3 și în exit-poll-ul bâjbâit de Pieleanu! Bătălie crâncenă la ora 18.00: PNL – 27%, USR-PLUS – 24%, PSD – 24%. Tăriceanu ar putea rata pragul de 5%

La ora 20.00, prezență la vot impresionantă: 46,40% la europarlamentare, 38,96% la referendum

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Șoc și groază la PSD! După 6 ore, prezență la vot de aproape 20%. Și mai sunt 8 ore

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

Doi președinți, Iohannis și Băsescu, votează și dau semnalui care va zdrobi Ciuma Roșie!

„1-0 împotriva hoţiei. Hai că se poate!”. Românul care a votat primul în lume anti-PSD, în 2014, a fost primul şi azi, în Noua Zeelandă

* Eroina din Republica Manda-Olguța: doctorița care n-a lăsat morții să voteze. „O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”, a amenințat-o primarul PSD

1 COMENTARIU

 1. Liber la Rahova, ai un loc caldut, dragneo!!!!! ROMANII NU TE MAI VOR, PE TINE SI PARTIDUL TAU DE BORFASI!!!!! DISPARI!!!! Sfanta razbunare!!!!!! Multumim, POPOR ROMAN!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here