Dragnea conduce România de la Rahova. Continuă atacul clonelor sale!

0
4872

PSD este azi o gloată amestecată, dar nu mai are nicio legătură cu istoria PSD de după Revoluţie, cu bunele şi cu relele (multe) sale.

PSD-ul de azi, cel fără Dragnea, este o adunătură de interese cu aspect toxic şi anti-european. Cine sunt cei care dau tonul şi direcţia? Codrin Ştefănescu, Cătălin Rădulescu (alias „deputatul mitralieră”), Olguţa Vasilescu, Claudiu Manda, Florin Iordache, Eugen NIcolicea, Şerban Nicolae, Paul Stănescu, Claudiu Manda, Marian Oprişan, Nicolae Bădălău, Marian Arsene, Darius Vâlcov, Viorica Vasilica Dăncilă.

Toţi au anunţat astăzi, în timp ce Liviu Dragnea intra cu escortă pe poarta închisorii, că „rămân uniţi”. Uniţi în ce altceva decât ce i-a unit şi până acum?

Cum arată această panoplie de PSD-işti? Rău! Mai rău decât cea care compunea PRM-ul lui Corneliu Vadim Tudor. Este o „oaste de strânsură” cu discurs rudimentar, populist, antioccidental, o veritabilă armată de baroni al căror scop e simplu şi foarte pragmatic: să rămână la bani.

Îi leagă banii. Sume imense!

Celebrul PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală, zis şi „Programul Naţional Dragnea Liviu”) este cea mai grasă vacă de muls de la buget. Dar rămân multe altele, sunt ministerele toate pe care respectivii le controlează prin interpuşi (vezi cazul Cuc, la Transporturi, omul lui Arsene de la Neamţ, tovarăş la cataramă cu Dragnea şi Vâlcov), başca toată reţeaua de funcţii publice rămasă de împărţit, de sus până jos.

Ce înseamnă toate astea? Bani şi putere. Cine este deasupra tuturor? Cel care i-a pus şi care seamănă cu ei, având acelaşi interes: să nu piardă accesul la resurse nici în situaţii de criză cum este cea de acum cu Liviu Dragnea plecat puţin după gratii.

Banii ţin majoritatea în Parlament

Acest nucleu dur de la vârful PSD, fidel total lui Liviu Dragnea, rămâne unit în jurul unui interes comun: banii şi puterea. Iar asta e o resursă suficientă pentru a menţine guvernarea, oferind aceleaşi avantaje aliaţilor din ALDE, UDMR, Minorităţi.

Practic, Dragnea e în continuare la putere, chiar dacă nu mai apare în public. Prin oamenii săi, el conduce în continuare România de la Rahova. În ciuda condamnării sale şi a votului de duminică, unul masiv pro-justiţie şi pro-Opoziţie.

Rămân la putere chiar dacă mor pe limba lor

Românii nu mai vor PSD, ALDE, UDMR şi Minorităţile la putere, dar PSD, ALDE, UDMR şi Minorităţile rămân la putere prin majoritatea din Parlament.

Accesul la banul public îi ţine strâns uniţi şi deloc dispuşi să piardă guvernarea chiar dacă ar ajunge toţi sub pragul de 5%.

Singura şansă de a scăpa de această caracatiţă este o moţiune de cenzură. Dar actuala majoritate, căreia poporul i-a întors spatele, va face tot posibilul să nu piardă puterea. Cea mai sigură cale de a-i îndepărta este şi singura care a dat roade până acum: protestul de stradă.

CITIȚI ȘI:

L-au prins! Prima fotografie cu Liviu Dragnea în maşina care-l duce spre puşcărie

Adio, Liviu Dragnea! Merge la puşcărie: Înalta Curte l-a condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare!

A ieşit „ca prostul” din casă şi din viaţa politică. Dragnea a plecat să se predea într-o maşină cu geamuri opace. Pe tot traseul, bolidul a fost urmărit şi lovit cu pumnii

Abia azi, Revoluţia din 1989 s-a împlinit! România a răpus DEFINITIV stafia comunismului

Marș la pușcărie, nimicule!

Opoziţia pregăteşte asaltul. Prima ţintă: şefia Camerei Deputaţilor. Dăncilă trebuie să plece urgent!

Situația PSD e tot mai rea. Mai are doar 0,67% peste USR-PLUS și riscă să cadă pe locul 3. PNL urcă peste 27%

Robert Negoiţă, atac devastator la Dragnea: „Acest individ trebuia să plece demult pentru modul ticălos în care a condus România”

După numărarea a 96,7% din voturi: PNL se distanțează la peste 3,4% în fața PSD; USR-PLUS se apropie la sub 2% de PSD

S-au numărat 95% din voturi: PNL – 26,87%, PSD – 23,50%, USR-PLUS – 21,16%. ALDE e out!

Situația după numărarea a 90% din voturi: PNL – 27%, PSD – sub 24%, USR-PLUS își continuă creșterea

Noi rezultate, după numărarea a 75% din voturi: PNL menține avansul de 3% față de PSD; crește USR-PLUS

Rezultate după numărarea a 63% din voturi: PNL – 27,87%, PSD – 24,88%, USR-PLUS – 18,06%

Bravo, Simona Halep! Păcat, Gică Hagi! Marea tenismenă a votat la Paris, unde își pregătește debutul la Roland Garros

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here