Acasă Alegeri 2019 Bravo, Simona Halep! Păcat, Gică Hagi! Marea tenismenă a votat la Paris,...

Bravo, Simona Halep! Păcat, Gică Hagi! Marea tenismenă a votat la Paris, unde își pregătește debutul la Roland Garros

În aceste zile, doi mari sportivi ne-au oferit exemple diametral opuse. Marea tenismenă Simona Halep a votat la Paris, fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi a dezvoltat o teorie bezmetică despre alegeri.

Aplauze pentru Simona la Paris

Simona Halep (27 de ani, numărul 3 mondial) și-a făcut timp să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul pe justiţie. Aflată la Paris, acolo unde se pregăteşte să ia starul la Roland Garros, deținătoarea trofeului de la Openul francez a entuziasmat mulțimea așezată la coada de la o secție de votare. Mai precis, la cea de la Ambasada României din Paris.

Bucuroși s-o vadă pe Simona alături de ei, românii i-au făcut loc în faţă, rugând-o să nu piardă vremea la coadă, pentru că orice oră e prețioasă pentru ea înaintea marelui turneu de tenis.

Simona Halep a fost întâmpinată cu aplauze de către românii prezenţi în capitala Franţei. Aceştia i-au scandat numele după ce a ieşit de la urnă, au aplaudat-o pe sportivă şi au rugat-o să facă poze şi selfie-uri cu ea. Unul dintre românii din diaspora chiar i-a pupat mâna la plecare, scrie fanatik.ro.

Tot la Paris au votat și alți tenismeni de top: Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Horia Tecău și Marius Copil, aflați și ei înaintea debutului la Roland Garros. De asemenea, a votat și fostul tenismen de top Andrei Pavel.

Hagi: „Ne interesează fotbalul și nu altceva”

Gheorghe Hagi

Antrenorul-patron al echipei de fotbal Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi, a oferit un răspuns năucitor la întrebare despre alegeri. Chestionat, înaintea finalei Cupei României (pe care a și câștigat-o, 2-1 cu Astra Giurgiu), dacă va merge împreună cu echipa sa la vot, fostul mare fotbalist s-a mirat: „La vot? Nici nu știam. Noi muncim, noi facem fotbal și ne interesează fotbalul. Fotbalul ne interesează și nu altceva”.

Hagi a fost un mare fotbalist, este un bun antrenor și un admirabil patron de club (are cea mai bună Academie de Fotbal din România), dar în plan politico-civic a dezamăgit. Oamenii așteaptă implicare din partea unor modele sportive sau artistice, nu pasivitate sau indiferență.

CITIȚI ȘI:

* Noi rezultate, după numărarea a 75% din voturi: PNL menține avansul de 3% față de PSD; crește USR-PLUS

Rezultate după numărarea a 63% din voturi: PNL – 27,87%, PSD – 24,88%, USR-PLUS – 18,06%

Exit-poll final. „Din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL; 2. USR-PLUS; 3. PSD”

Iohannis: „Dragi români, sunteți fantastici!” / „Felicitări, PNL! Felicitări, USR!” / „Acest accident al democrației, care e guvernarea PSD, trebuie să dispară!”

Zdrobit de români, Dragnea e „generos”: propune la prezidențiale două „mortăciuni” – Firea și Tăriceanu

Exit-poll oficial pentru ora 19.00: PNL – 25,8%, PSD – 25,8%, USR – 23,9%. Diaspora și ultimele două ore vor zdrobi PSD-ul!

Eroism în diaspora: peste 300.000 de voturi la ora 20.00, în condiții infernale

PSD cade spre locul 3 și în exit-poll-ul bâjbâit de Pieleanu! Bătălie crâncenă la ora 18.00: PNL – 27%, USR-PLUS – 24%, PSD – 24%. Tăriceanu ar putea rata pragul de 5%

E terminat! Dragnea a venit să voteze la 19.30, cu față de mort. Parșiv, a votat și la referendum, trădându-și electoratul

La 18.15, prezența la vot a depășit-o pe cea finală de la alegerile parlamentare din 2016: 39,5%

Cvorumul de 30% a fost atins la ora 17.16, referendumul e valid! Trebuie votat însă în continuare, pentru a nu avea emoții cu condiția a doua

La europarlamentare „am făcut cvorumul” de 30% încă de la ora 15.40! La referendum mai avem nevoie de 5 procente

Cifre superbe la jumătatea zilei: 23,91% la europarlamentare, 19,61% la referendum. E revoluția votului!

Șoc și groază la PSD! După 6 ore, prezență la vot de aproape 20%. Și mai sunt 8 ore

Votăm și pentru arestarea lui Dragnea

Doi președinți, Iohannis și Băsescu, votează și dau semnalui care va zdrobi Ciuma Roșie!

„1-0 împotriva hoţiei. Hai că se poate!”. Românul care a votat primul în lume anti-PSD, în 2014, a fost primul şi azi, în Noua Zeelandă

Eroina din Republica Manda-Olguța: doctorița care n-a lăsat morții să voteze. „O să-ți smotocesc mutra aia, bandito!”, a amenințat-o primarul PSD

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările