Gigi Becali recidivează la RTV, încurajat de Ciutacu: „Nu mă vaccinez, pentru că după vaccin vine cipu’! Nu vreau cip!!!”

3
4923
Gigi Becali

Gigi Becali și-a continuat joi seara, la România TV, propaganda primitivă anti-vaccin. E a doua oară, în mai puțin de o lună, când latifundiarul din Pipera îi sperie pe români cu minciuna favorită a conspiraționiștilor: „ne bagă cipul”!

„Vaccinu’ ăsta e doar începutu’, după aia vine cipu’! Eu așa cred: că după vaccin, vor să ne bage cipu’, ca să ne controleze total – când intri în magazin… peste tot”, au vorbit demonii din Gigi Becali, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Slujbașul infractorului fugar Sebastian Ghiță nu i-a combătut ignoranța periculoasă, ci l-a aprobat oscilant: când a tăcut complice, când i-a cântat în strună.

„Nu mă vaccinează nimeni pe mine! Nu vreau vaccin, pentru că nu vreau cip!”, a mai țipat Becali, rătăcit prin secolul XIV.

Ex-pușcăriașul, ex-deputatul (PNL / Crin Antonescu) și ex-europarlamentarul (PRM / C. V. Tudor) e recidivist pe tema vaccinului și a „cipului”. În urmă cu aproape o lună, pe 25 decembrie 2020, chiar în ziua de Crăciun, Becali explica rolul diavolului în campania de vaccinare, iar moderatoarea Cristina Șincai dădea din cap aprobator.

„Eu nu-mi fac vaccinul niciodată! Niciodată! Nu mi-l fac de-aș ști că mor pe loc! Și știi de ce? Pentru că odată cu vaccinul, îmi bagă placheta. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Și fac și 10G, că e lumea plină de păcat!”, spunea Becali, ca un veritabil mesager al minciunii diavolești.

Aberațiile Gigi Becali – 21 ianuarie 2021

  • „Vaccinu’ ăsta e doar începutu’, după aia vine cipu’! Eu așa cred: că după vaccin, vor să ne bage cipu’, ca să ne controleze total – când intri în magazin… peste tot.”
  • „Eu nu mă vaccinez nici dacă aș ști că mor! Dacă-mi zice unu’… oricine… cel mai mare specialist: «Fă vaccinu’, că altfel mori!», eu spun: «Nu-l fac! Mai bine mor decât să mă vaccinez!».”
  • „Nu mă vaccinează nimeni pe mine! Nu vreau vaccin, pentru că nu vreau cip!!!”

Aberațiile Gigi Becali – 25 decembrie 2020

  • „Eu nu-mi fac vaccinul niciodată! Niciodată! Nu mi-l fac de-aș ști că mor pe loc! Și știi de ce? Pentru că odată cu vaccinul, îmi bagă placheta. Placheta aia cu 666! Diavolul! Satana! Necuratul! Că acum nu mai au doar 5G, au ajuns la 9G! Și fac și 10G, că e lumea plină de păcat!”
  • „Când îți face vaccinul, vine și cu cipul – ți-l bagă în mână sau la ceafă. Zice că trebuie să știe ce-ai avut, ce vaccin ți-a făcut…”
  • „Eu, decât să-mi faci vaccinul, mai bine îmi tai capul! Uite, taie-mi capul, dar vaccin nu fac!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here