Adjunctul șefului Poliției Capitalei a petrecut ilegal, alături de alți doi polițiști și doi procurori, la Hanul lui Manuc

3
3932
Radu Gavriș la plecarea din restaurant

Comisarul-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, împreună cu alți doi polițiști și doi procurori, au fost depistați vineri seară de o echipă de la Poliția Sectorului 3 consumând alcool, la o masă, în restaurantul Hanul lui Manuc, din Centrul Vechi al Capitalei.

În restaurant se aflau, în total, 27 de clienți, deși localul ar fi trebuit să fie închis, ca urmare a restricțiilor impuse de autorități în pandemis de Covid-19. La altă masă se „omenea” un cetățean din Călărași aflat în carantină, dar care a plecat ilegal de acasă.

De luni, 25 ianuarie, restaurantele din București vor fi deschise, activitatea lor fiind limitată la 30% din capacitate (numărul de locuri disponibile) și doar în intervalul orar 6.00 – 21.00.

Poliţişti de la Sectorul 3 au efectuat controale în Centrul Vechi al Capitalei, verificând dacă măsurile stabilite de autorităţi sunt respectate. Ei au descoperit 27 de persoane care consumau alcool în celebrul restaurant Hanul lui Manuc (Str. Franceză, în zona Unirii).

Printre aceștia, la o masă, se aflau:

  • Radu Gavriș – comisar-șef, director general adjunct al Poliției Capitalei;
  • Ioan Costel – agent la Poliția Capitalei;
  • Alexandru Solatan – agent la Poliția Capitalei;
  • Florin Baran – procuror la Parchetul Tribunalului București;
  • Codruț Popoiu – procuror la Parchetul Tribunalului București.

În restaurant se afla şi Anton Mihai Florian, din Călărași, care ar fi trebuit să stea în carantină, fiind suspect de coronavirus de pe data de 16 ianuarie.

VIDEO: Filmarea care a surprins „trupa lui Radu Gavriș”

Comunicatul Poliţiei Capitalei

„La data de 22.01.2021, polițiști din cadrul Poliției Sectorului 3 au desfășurat o acțiune care a vizat modalitatea practică de respectare a prevederilor legale ce reglementează prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, la adresa din Str. Franceză, nr. 62-64, sector 3 (Hanul lui Manuc).

Cu aceasta ocazie, în interiorul acestei societăți (spațiu închis) au fost depistate și identificate un număr de 27 de persoane.

Printre persoanele depistate și legitimate, la una dintre mese se afla și comisarul-șef Gavriș Radu Emilian, director general adjunct  al Poliției Capitalei, care consuma băuturi alcoolice,  împreună cu numiții Ioan Costel, Baran Florin, Solatan Alexandru și Popoiu Codruț.

De asemenea, în aceeași locație a fost identificat și numitul Anton Mihai Florian, persoana cu privire la care s-a constatat faptul că figurează cu alertă coronavirus, fiind carantinat , începând cu data de 16.01.2021, la adresa din municipiul Călărași, Str. Crizantemelor, nr. 7.

Având în vedere neregulile constatate, societatea comerciala Distinct Operation SRL (restaurant Hanul lui Manuc) a fost sancționată contravențional cu suma de 5.000 de lei.

Se continuă verificările pentru a se dispune măsuri de sancționare contravențională și față de cele 27 persoane.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

3 COMENTARII

  1. Cand tu procuror stai si bei cu un agent, iti dai seama de cat de „subțire” a ajuns aceasta tagma. Pe de alta parte, eu as fi deschis toate restaurantele cu exceptia celor care in perioada de suspendare nu ai respectat regulile si au fost amendate. Asa ar fi normal si corect si fata de cei care au fost corecti.

    • Bai,betivanilor,nu se poate misca economia fara restaurante,terase,birturi si bodegi?? Omul era la pont acolo,politia l-a acoperit cu un comunicat general,fara a-l incrimina,tocmai pentru a nu sari in ochi faptul ca era in misiune,e seful sectiei „omoruri”,totusi!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here