Cazul Cumpănașu: Poliția a descoperit mai multe fete de 14-15 ani acostate de acesta pe Facebook. Minorele au fost audiate

1
9389
Fețele nevrotice ale Cumpănașului

Ancheta penală în scandalul Alexandru Cumpănașu face progrese, scrie Antena3.ro, citând surse judiciare. Polițiștii au descoperit și audiat deja 6 persoane, găsind probe relevante.

Cumpănașu, răsfățat al sistemului conectat la banii publici și promovat de autorități, a ajuns ținta unei plângeri penale după ce au apărut dovezi că acesta acosta minore și le făcea propuneri și aluzii cu tentă sexuală.

Impostor agresiv și manipulator, Cumpănașu se recomandă pe TikTok drept “profu.online”. Le cântă în strună adolescenților povestindu-le cum a făcut el sex cu profesoare prin WC-uri și îndemnându-i să desconsidere școala, cadrele didactice și învățătura, în general.

A strâns deja circa 500.000 de urmăritori, iar în discuțiile cu unele dintre adolescente nu ezită să facă tot felul de remarci cu tentă sexuală, povestindu-le cât de bine dotat e el și lăudându-le că sunt “bine dezvoltate”.

Propuneri de sex în trei, pe WhatsApp, unei fete de 17 ani

Rapid a ieșit la iveală și povestea unei liceene de 17 ani pe care Cumpănașu a acostat-o într-o vizită la un liceu, când fusese adus chiar de Inspectoratul Școlar! Sub pretextul că o implică într-un proiect, Cumpănașu i-a luat numărul de telefon, apoi a început s-o bombardeze pe WhatsApp cu propuneri de sex în trei, împreună cu soția sa!

Prins asupra faptului, Cumpănașu a negat întâi faptele, apoi – când au apărut capturile conversației de pe WhatsApp – a pretins că a făcut-o ca să vadă “ce o duce mintea” pe fată. În final, iritat, el a amenințat victima cu procesul și le-a râs în nas tuturor: nu poate fi băgat la corupere de minore, pentru că legea încadrează această faptă la 13-16 ani, iar fata hărțuită de el avea 17 ani!

Acum, în cursul anchetei, polițiștii au descoperit că multe dintre fetele care i-au căzut victime lui Cumpănașu erau din provincie. Acesta intra în legătură cu ele pe Facebook, pretinzând că susține cauza nepoatei Alexandra (victima criminalului Dincă, din Caracal), și le “trăgea” apoi pe un grup de WhastApp, pentru “discuții detaliate”.

Fetele aveau 14-15 ani, scrie Antena3.ro.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Studiu oficial: persoanele vaccinate cu BioNTech-Pfizer nu transmit virusul! Lovitură năucitoare încasată de conspiraționiști

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

* „Atacurile violente” la adresa lui Ivan Patzaichin au venit de la președintele USR Sulina! Repudiat de partid, acesta și-a dat demisia, dar Patzaichin nu se răzgândește

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here