“M-au îngropat de viu!” Ciorbea, sluga PSD când era Avocatul Poporului, reclamă acum abuzurile PSD! Firea și Tudorache au avizat ilegal defrișarea Parcului Floreasca și construcția de blocuri

3
7727
Avizele pentru defrișarea zonei verzi din Floreasca s-au dat de către administrația PSD după ce a pierdut alegerile din 27 septembrie. Constructorul s-a apucat imediat de treabă, de frică să nu fie blocat de noii primari. FOTO: HotNews.ro

Cine crede că nu există destin se poate uita la cazul Victor Ciorbea. Fostul Avocat al Poporului, devenit celebru pentru slugărnicia față de PSD și față de Dragnea, a cărui carieră infamă a culminat cu nepăsarea față de abuzurile jandarmilor din 10 august 2018, este acum el însuși victima ticăloșiilor și corupției din acest partid.

Ciorbea a depus o plângere la Tribunalul București, reclamând “abuzuri” și “exces de putere” al Gabrielei Firea și al lui Daniel Tudorache, foștii primari PSD ai Bucureștiului și Sectorului 1, scrie Aktual24.ro. Aceștia au dat avize pentru tăierea unei părți din Parcul Floreasca și construirea de blocuri chiar în fața locuinței lui Ciorbea.

Firea și Tudorache au avizat ilegal defrișarea din Parcul Floreasca, după ce PUZ-ul criminal al Sectorului 1 fusese suspendat de Tribunal

Fostul Avocat al Poporului plânge acum neputincios, arătând că e victima unui exces de putere din partea fostei administrații PSD. Și-a adus brusc aminte de Constituție și legislația UE, pe care nu dădea doi bani când era în funcție și mână-n mână cu Dragnea.

Soția avocatului, Lacrima Ciorbea, este disperată și simte că nimeni nu poate opri ilegalitățile girate de Firea și Tudorache, care au semnat avizele necesare chiar în ultimele zile de mandat, pe 1 octombrie 2020, adică DUPĂ ce au pierdut alegerile.

S-a defrișat deja o parte din Parcul Sportiv Floreasca, unde se află reședința familiei Ciorbea, în loc urmând să “crească” blocuri de 6 etaje. Beneficiarul avizelor date de administrațiile PSD e firma SC One Peninsula SRL.

Pe vremea când era Avocat al Poporului, Ciorbea a fost complicele regimului Dragnea – PSD la toate abuzurile posibile, inclusiv măcelărirea legislației penale.

Astfel de cazuri, prin care corupția din administrația PSD ruina și învenina viața a nenumărați oameni, erau tratate cu cinism și nepăsare de Ciorbea. Azi, prin incredibila întorsătură a destinului, ajunge el însuși victima abuzurilor pe care le-a ocrotit și încurajat.

Acum, când este el însuși confruntat cu caracatița mafiei imobiliare, Ciorbea a devenit brusc speriat și caută disperat protecția legii.

Culmea e că și Ciorbea și-a ridicat viloiul în zona Floreasca din răsplata ticăloșiilor comise în slujba PSD!

Plângerea depusă la Tribunalul București de 23 de familii din zona Floreasca, între care și cea a lui Victor Ciorbea

În perimetrul dintre strada Intrarea Navigatorilor, Strada Navigatorilor și Strada Intrarea Valului, la limita cu imobilele proprietatea noastră, în baza autorizației de defrișare, au fost scoși din rădăcină peste 2.000 de arbori din multe specii, au fost distruse fostul Parc sportiv Floreasca și zona verde cu vegetație forestieră, precum și microclimatul și habitatul necesare pentru nenumărate specii de vietuițoare.

În prezent se realizează construcția ansamblului ONE Peninsula. Acest spațiu a fost zonă verde, după care a fost transformat în zonă L – locuințe, unde conform PUZ-ului inițial al Sectorului 1 (care a fost amânat sau la care s-a renunțat) erau proiectate vile sau blocuri P+2.

În prezent, prin certificatele de urbanism nr. 1176 / 62 / N / 41041 din 23.09.2020 și nr. 1177 / 63 / N /41040 din 23.09.2020, emise de pârâtul Sectorul 1 prin Primar în mod nelegal și cu încălcarea tuturor normelor de mediu, etc, se dorește transformarea Zonei în zonă de blocuri cu înălțime ridicată și accente înalte, având cel puțin 6 nivele.

(…)

Anularea în tot a următoarelor acte administrative individuale și a documentațiilor care stau la baza acestora întrucât sunt emise prin exces de putere, în mod abuziv, cu încălcarea dispozițiilor Constituționale, legale, Directivelor Uniunii Europene și ale celorlalte legi și reglementări în materie și încalcă grav drepurile și interesele legitime ale subsemnatelor persoane vătămate.

(…)

Prin aprobarea autorizațiilor și documentațiilor a căror anulare o solicităm, Peninsula Floreasca, care era un «plămân verde», o zonă verde de ameliorare a climatului Nordului Bucureștiului, compusă în proporție de 90% din spații VERZI, se va transforma din cauza dezvoltatorilor imobiliari într-o aglomerație de blocuri și clădiri comerciale ce vor sufoca traficul, vor crește masiv poluarea din Zonă și vor crea un mediu irespirabil.

Aceasta ne va afecta în mod grav pe subsemnații rezidenți din Strada Intrarea Valului, precum și pe cei din zonele învecinate. Strada Intrarea Valului, care este în prezent singura stradă cu circuit închis cu locuințe mici P+2 din Peninsula Floreasca, va fi umbrită și sufocată de blocuri din ambele părți ale acestei străzi.

La toate acestea se adaugă disconfortul olfactiv foarte pronunțat, insuportabil, generat de întregul ansamblu, în mod deosebit de blocul zid lung de 150 m, cu 6 nivele și cu o înălțime de 20 m, care pornește de la nivelul 0 situat cu 2 m mai sus decât Strada Intrarea Valului și este amplasat cu spatele spre casele noastre, având toate geamurile de la bucătării și WC-uri spre noi. Vom fi astfel «îngropați de vii», cu concursul autorităților Statului, nu vom mai vedea lumina soarelui, vom fi înconjurați de un zid tip «pușcărie» și vom fi asfixiați la propriu si la figurat.

(…)

Solicităm obligarea pârâților la plata în solidar a sumei de 5.000.000 Ron cu titlu de reparații pentru daunele morale cauzate subsemnaților prin faptele comise de aceștia până în prezent.

Calitatea vieții noastre a fost profund afectată și lezată prin tăierea lizierei din Strada Navigatorilor și deschiderea unui șantier de construcții, distrugerea, deteriorarea zonei verzi din Peninsula Floreasca, fapte ce afectează mediul, habitatul natural, biodiversitatea, flora și fauna din acest areal“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Studiu oficial: persoanele vaccinate cu BioNTech-Pfizer nu transmit virusul! Lovitură năucitoare încasată de conspiraționiști

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

* „Atacurile violente” la adresa lui Ivan Patzaichin au venit de la președintele USR Sulina! Repudiat de partid, acesta și-a dat demisia, dar Patzaichin nu se răzgândește

 

3 COMENTARII

  1. Ticalosul asta chiar merita ce i se intampla. Dar ii sugerez sa-si vanda vila afaceristului/dezvoltator imobiliar, care o va demola si va construi un bloc in locul ei. Asta asa ca sa ramana pe linia de la … avocatul poporului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here