POZA SĂPTĂMÂNII: „cămașa cu fereastră” a ministrului Educației. CTP: „Elena Ceaușescu jucând volei în papuci cu toc”

3
1139
Sorin Cîmpeanu și cămașa minunată

Imaginea săptămânii este cea cu ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la vaccinare – miercuri, 20 ianuarie, când a fozt imunizat tot Guvernul. Cîmpeanu n-a venit îmbrăcat nici în tricou (precum Klaus Iohannis), nici în cămașă (ca Traian Băsescu), ci în „cămașă cu fereastră” specială pentru vaccinare!

Publicistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a comentat la Digi 24 imaginea cu ministrul Cîmpeanu la vaccinare, mai precis cămașa specială a politicianului.

„I-aș recomanda să o trimită la Muzeul românesc al kitsch-ului. Există în București așa ceva. În capul meu, această costumație a domnului ministru este echivalentă cu Elena Ceaușescu jucând volei cu tovarășii din Comitetul Central, în papuci cu toc și în halat de plastic”, a comentat CTP.

Comentariul lui CTP

„Domnul Cîmpeanu… Imaginea cu dânsul la vaccinare s-a viralizat mai mult decât deschiderea școlilor. Așa e în media. Nu mă gândeam la imaginea cu președintele Iohannis, dar există o legătură între cele două.

Pentru că domnul Cîmpeanu… ce și-a zis dânsul? În acea imagine, domnul Cîmpeanu apare într-o cămașă slim fit. Am aflat și eu de termenul ăsta. Adică este strânsă pe dânsul – și are ce să strângă cămașa! -, cu cravată, și și-a dat această gaură, această ferestruică în cămașă.

Știți la ce m-am gândit? Primul gând mi s-a dus la o statuetă de gips a lui Salvador Dali – «Venus din Milo cu sertărașe», dar aceea e operă de artă, a lui Dali. «Venus cu sertărașe» reprezenta o obsesie erotică din copilărie, intensă, a lui Salvator Dali. Sertărașele alea presupuneau pătrunderea în interiorul acestei zeițe a erosului. În cazul nostru, vaccinarea.

Ce a făcut domnul Cîmpeanu cu cămașa aceasta după vaccinare? A aruncat-o? A, vine și rapelul. O păstrează, probabil, și vine cu ea la rapel. Nu știu dacă o s-o păstreze…

Are și lipici, acum văd. Are cu arici. I-aș recomanda domnului ministru s-o trimită la Muzeul românesc al kitsch-ului. Există în București așa ceva. Sunt tot felul de exponate acolo.

În capul meu, această costumație a domnului ministru este echivalentă cu Elena Ceaușescu jucând volei cu tovarășii din Comitetul Central, în papuci cu toc și în halat de plastic, de-ăsta de mamaie.

Această inadecvare totală… De ce trebuie să te vaccinezi cu cravată, domn’e? Sau, hai să mă gândesc acum la Ilie Năstase, la Wimbledon, în 1974, care ia o umbrelă de la un spectator și joacă cu umbrela în mâna stângă și cu racheta în dreapta. De asta îmi aduce aminte.

Apoi, această cămașă… A distrus o cămașă care cu siguranță nu era ieftină. De ce trebuia să facă asta? S-a muncit, cămașa aia au făcut-o niște oameni, a costat niște bani.

Știți ce soluție avea domnul Cîmpeanu? Avea o soluție foarte corectă, nu știu dacă a folosit-o cineva. Să ceară să se ducă să se schimbe într-o cameră, în spate, după paravan, și să ceară un halat din acela fără mâneci, pentru pacienți. Ăla care se închide cu nojițe. N-are mâneci. Îl punea frumos pe el și cu asta, basta.

Asta spune ceva. Disperarea asta de a păstra aparența – să fiu eu cu cravată și cu cămașa asta slim fit pe mine, ca să fiu vaccinat, spune ceva despre persoana respectivă.

Dacă nu voia să apară în tricou, din anumite considerente, nu știu… Apropo de imaginea cu domnul Iohannis: probabil că dânsul, știind că nu are cantitatea de biceps și triceps comparabilă cu a domnului Iohannis, sau chiar cu a domnului Cîțu, a zis: «Domn’e, nu pot eu să mă pun, că politic pierd. Pierd, că n-am brand».

Traian Băsescu nu a avut nimic de pierdut. El nu mai are nimic de pierdut, de mult. Traian Băsescu se distrează în general, și are impresia că ne distrează și pe noi. Poate pe unii dintre noi, deci nu contează.”

Iată două poze de arhivă, cu Elena Ceaușescu jucând volei!

Trage nea Nicu, coana Leana la blocaj!
Întâiul voleibalist al țării și inegalabila lui coechipieră!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

3 COMENTARII

 1. Nici o surpriză.
  Un ministru repetent, care a făcut un (CENZURAT) în timpul mandatului precedent.
  Păi și-atunci de ce n-ar rămâne și elevii repetenți?!
  Care ar fi diferența?

  Pentru ce viitor se pregătesc copiii noștri? Pentru teze?! Pentru scutiri la ora de sport, în cazul în care copiii nu pot să participe la ora ONLINE?! Doar pentru ca profesorii de sport să-și poată justifica salariile?!

  Sistemul bugetar românesc bugetar e putred din temelii.
  După ce vom elimina această cangrenă, mai vorbim despre viitorul României…

 2. Inca o mizerie de postac aparut ,bineinteles ,pe site-uri democratice,nu latrine..ca e ordin,ca intotdeauna,improscati cu noroi nu sunt pesedistii care au facut tara praf 30 de ani,furand-o caramida cu caramida ,marind salariile profesorilor si altor bugetari din pix,creand o casta de privilegiati cu salarii si pensii speciale,facute cu banii celor ce si-au platit taxele si impozitele ca prostii ,corect si au muncit la firme private ,ducand greul economiei… Valea,pesedistule,ca mirosi a rahat de puscariasi latrinisti!!

 3. Bineinteles,barfitorul nr.1 al natiunii trebuia sa mai scoata o gluma proasta,ca altfel nu se simtea bine si mai ales ,bagat in seama,ca pe aici,pd la dvs,pe site…Alte stiri nu mai gasiti,doar d-astea de tip „Can-can”,sau „buble pescurse”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here