Cumplitul accident al Lilianei Oneț, prefect de Timiș. Și-a rupt piciorul la schi: dublă fractură de tibie și peroneu

1
3258
Liliana Oneț și groaznicul ei accident

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț (50 de ani), a suferit un accident grav la schi vineri, 22 ianuarie. Ea se afla în concediu pe Muntele Mic, județul Caraș-Severin, unde a căzut pe pârtie și și-a rupt un picior. Diagnosticul: dublă fractură de tibie și peroneu.

Liliana Oneț a primit îngrijiri medicale imediat, apoi a fost transportată cu o ambulanță la Spitalul Județean din Timișoara, secția Ortopedie. Acolo a fost supusă unui control de specialitate și a fost diagnosticată cu dublă fractură de tibie și peroneu.

Doamna prefect a fost supusă unei complicate intervenţii chirurgicale. După ce va părăsi spitalul, ea va avea nevoie de o perioadă de câteva luni de recuperare.

Liliana Oneț a fost numită prefect de Timiş pe 6 ianuarie 2020, prin Hotărâre de Guvern. Ea i-a luat locul Evei Andreaș, care își înaintase demisia.

De-a lungul carierei, Liliana Oneț a fost subprefect de Timiș (mai 2011 – martie 2014), precum și jurist Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CAS Timiș).

Membră PNL, Liliana Oneț este mare amatoare de schi, sport pe care-l practică de multă vreme.

Liliana Oneț la schi / Foto: profilul personal de Facebook

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Eram la Scroviștea, cu soțul meu. Stănescu și Dragnea mi-au cerut amnistia și grațierea”. În cartea ei, Dăncilă susține că, dacă ar fi fost la Guvern pe 10 august 2018, represiunea ordonată de Dragnea și Carmen Dan n-ar fi avut loc

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.