marți, martie 5, 2024
AcasăSondajRareș Bogdan o spulberă pe Carmen Avram: 84% - 4%

Rareș Bogdan o spulberă pe Carmen Avram: 84% – 4%

-

Sondajul cu întrebarea „În care jurnalist-politician aveți mai multă încredere: în Rareș Bogdan sau în Carmen Avram?”, derulat pe ziaristii.com, a adus victoria zdrobitoare a fostului moderator de la Realitatea TV.

Rareș Bogdan și Carmen Avram

84% din cei 5.560 de votanți au mai multă încredere în Rareș Bogdan și doar 4% merg pe mâna lui Carmen Avram. Restul de 12% nu au încredere nici în candidatul PNL, nici în cel al PSD.

Evident, aceasta nu este o cercetare sociologică derulată pe criterii științifice. Ea reprezintă părerea a peste 5.500 din cititorii ziaristii.com, un site cu conținut radical anti-corupție, anti-hoție, anti-minciună și, prin urmare, anti-PSD.

Puteți vota în continuare la acest sondaj AICI:

CITIȚI ȘI:

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Rareş Bogdan e cel mai bun jurnalist post decembrist al Daciei Superior. E lingvist şi foarte bun politician. Sigur, vor afirma lingăii, omul Rareş Bogdan nu e chiar alegere pentru PNL dar viitorul aparține acelor liberali care cred în Dumnezeu. Nu e simplu să vii din jurnalism să faci din politică un Eden electoral. Dar e notabil că Rareş Bogdan pune umărul pentru noul stat Dacia Mare. Singurul om care a crezut şi a impus crezul liberal ca Dacia să fie soarele sus pe cer. Principial un om câştigă voturi dacă e european onest, adică să nu promiți ceea ce este puteri de realizat, să nu minți copiii şi bătrânii sau să aduci binele pe drumul care mergi. Rareş Bogdan este un transilvănean. Un om bun, calin, un domn fără regrete care îl pot trage spre un final nefericit. Războiul purtat de liberali are un scop fericit. Acolo unde sunt liberali se trăiește bine. Dacă Zamolxe nu ar fi trăit în Carpați dacii mei din secolul 21 nu s-ar mai întors ca să pună la pământ masoneria şi socialul.

    Emperor Traian Băsescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -