VIDEO. Rareș Bogdan a revenit cu „Jocuri de Putere”! Nu la Guşă TV, ci… altfel

2
5733

Recent plecat de la Realitatea TV, televiziunea îngropată de Cozmin Guşă, şi plonjat direct în politică, pe lista PNL la europarlamentare, jurnalistul Rareş Bogdan n-a stat prea mult departe de talk-show-ul său favorit.

Sătul probabil să mai aştepte să fie tratat corect de posturile TV de ştiri – cam toate fie invidioase pe succesul său de audienţă, fie având ordin să-l ţină pe tuşă -, Rareş Bogdan a decis în această seară să revină în postura de moderator TV dintr-un studiou altfel decât cel cu care şi-a obişnuit publicul tot mai numeros.

Astfel, el şi-a amenajat un talkshow online, pe Facebook, în dialog „una la unu”, îmbinând experienţa de moderator cu cea de proaspăt „politician” candidat pentru Parlamentul European.

Evident, beneficiarul direct al acestei combinaţii nu putea fi altul decât partidul care l-a propulsat pe listă, care a mediatizat puternic revenirea lui Rareş Bogdan cu „Jocuri de Putere”… altfel.

„Jocuri de Putere ALTFEL. Dialog incendiar Rareș Bogdan – Florin Cîţu. Pulverizăm cu argumente guvernările PSD, dar nu doar atât! Arătăm și alternativa”, a fost textul de promovare postat de organizaţia PNL Olt pentru „live”-ul făcut pe Facebook de Rareş Bogdan şi Florin Cîţu, ambii membri PNL, cel din urmă şi senator.

Însă dincolo de această delimitare politică foarte clară, dezbaterea e una cu adevărat interesantă, pe argumente tehnice şi context politic, care depăşeşte interesul de partid şi bate spre interesul publicului general.

Miza e tragedia în care se scufundă România, cu premeditarea guvernării PSD-ALDE, care îşi doreşte să îngroape economia pentru ca viitoarea guvernare (a Opoziţiei de azi) să fie obligată să taie în carne vie şi să fie apoi alungată de la putere de populaţie.

Cei care au rămas ataşaţi de „Jocuri de Putere”, au primit în această seară o compensaţie. Pe Facebook, acolo unde clanurile media nu pot să facă… jocurile.

Precizare: din calitatea de candidat, Rareș Bogdan nu mai poate modera emisiuni în audio-vizualul clasic, dar legea nu-i interzice să facă astfel de emisiuni în online sau pe Facebook.

VOTAȚI PE ZIARISTII.COM!

SONDAJ: Cine merită votat, dintre candidații de pe locul 1 ai partidelor la europarlamentare?

CITIŢI ŞI:

Realitatea TV se descompune. Şi Andra Miron părăseşte televiziunea făcută praf de Guşă&co.

PENIBIL: Guşă şi-a adus copilul în emisiunea sa de la Realitatea TV

Criza din Venezuela. SUA dezvăluie că Rusia a blocat fuga lui Maduro din ţară cu avionul!

Angajaţii Realitatea TV nu mai au voie să intre în sediu

Gușă inventează sondaje în favoarea PSD. Manipulare grosolană împotriva PNL și a USR-PLUS

10 lucruri despre ruptura Rareş Bogdan – Realitatea TV. Cine câştigă şi cine pierde din această despărţire inevitabilă

Ion Cristoiu, diversionist: „Ion Iliescu e acuzat de crime împotriva umanității pentru că l-a răsturnat pe Ceaușescu!”

Cioloş, replică magistrală! „Dragnea e slugă la străini. Îi plăteşte ca să-i vândă prostii cu «aragaze»”

2 COMENTARII

  1. Bravo, Rares Bogdan! Ma bucura grozav ca putem urmari inca o data emisiunea ta, mai ales ca realitatea tv e pe duca, si nici macar o emisiune nu mai e ce-a fost! In on-line, nu mai avem nici interminabilele intreruperi pentru publicitate. Sper sa continui emisiunea ta altfel, sunt multe lucruri pe care nu le stim, nu le aflam de nicaieri, si doar tu cu invitatii tai ai putea sa le analizezi pe indelete. Pe cand si alti invitati ai emisiunii tale, pe dl. Diaconescu nu l-am vazut de-o vesnicie!

  2. Gabriela , va rog sa citiți articolul din EVZ și acolo o sa vedeți cu ochii dumneavoastră , pe “ adevăratul luptător “ pe numele sau Rareș Bogdan așa cum nu-ți v-ați imaginat cine este acest personaj. Sa știți ca romanii sunt extrem de usor de manipulat și mai ales in spațiul public.
    Sa nu va luați după aparente ca s-ar putea sa va înșelați amarnic. Este un parvenit ca mulți alti politicieni de după 1989!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here