Gloata lui Dragnea vrea să calce Moldova în picioare pentru a se răzbuna pe ieşenii de „NIMIC”, care l-au alungat

7
3345

Liviu Dragnea nu poate uita umilinţa trăită la ultima sa deplasare în Moldova. Mulţimea anti-PSD l-a obligat să se refugieze în maşină şi să plece în trombă de la conferinţa din Copou, oamenii au refuzat să dea mâna cu el şi i-au spus că n-a făcut „NIMIC” bun la guvernare.

„Nu mulţumesc, eu nu dau mâna cu hoţii”, i-a spus un tânăr în timp ce liderul PSD încerca să facă o baie de mulţime. Un altul i-a strigat de la obraz că PSD n-a făcut nimic bun la guvernare, ceea ce l-a făcut pe Dragnea să-i pună o ştampilă urâtă: „NIMIC EŞTI TU”, l-a jignit liderul PSD pe tânărul ce a fost apoi luat pe sus de „gorilele” de partid.

Pentru toate acestea şi nu numai, Dragnea a decis să se răzbune. Face o mare adunare la Iaşi, pe 9 mai, chiar de Ziua Europei. Vrea să le arate moldovenilor că nu acceptă umilinţele de la ultimul desant electoral şi că Moldova e încă a lui. A PSD-ului.

Mitingul va fi de tipul Craiova. Oameni aduşi cu autobuzul, asistaţi social, pensionari activi de partid, angajaţi la stat obligaţi să joace rolul de militanţi „roşii” pentru a nu-şi pierde locul de muncă.

Potrivit unor surse din PSD, intenţia ar fi chiar provocarea de tensiune şi conflict, de tipul 10 august. Nu cu gaze, ci cu pumni şi sânge între cele două tabere. Violenţele folosesc actualei camarile din fruntea PSD. După marea gazare din Piaţa Victoriei, mulţi tineri şi nu numai tineri au decis să părăsească România, sătui să lupte pentru lege cu un regim care calcă totul în picioare.

Victor Ponta, liderul Pro România, a recunoscut el însuşi că o astfel de mare adunare forţată şi provocatoare este o mare greşeală:

„Vrea să vă spun un lucru. Am zis că învăț mai mult din greșeli decât din lucrurile bune pe care le-am făcut și vă aduceți aminte de acea lansare pe care am făcut-o pe stadion și am pierdut foarte mult. Nu înțeleg de ce PSD face aceleași greșeli! Aduce oameni cu autobuze, îi aduce din instituții publice, îi obligă, se ceartă cu ceilalți. Nu cred că mai este nevoie să facem ca în anii „90-2000 să aducem oamenii cu autobuze. Acum oamenii dacă vor să audă despre candidați pot să o facă și fără să-i așezăm așa ca Partidul Comunist. În al doilea rând, 9 mai este Ziua Europei, este un eveniment important pentru România, e prima dată când toți liderii europeni vin în România la Summit la Sibiu și cred că ar trebui să sprijinim toți acest lucru. Să faci un miting la Iași, cumva împotriva liderilor europeni, cred că este o mare greșeală și o mare prostie”, a spus Victor Ponta, într-o conferință la Bacău.

7 COMENTARII

  1. Realitatea e simplă. CDU Berlin şi PSD Bucureşti numai au decapitat dacii mei puțini din 2008. În noiembrie 2018 cancelarul german Angela Merkell a asasinat cu Viorica Dăncilă şi animalele din păduri nu numai pe români. Au vrut să fugă şi nu mai aveau avioane. Acum am readus dacii în armată şi SRI şi populație dacă integral după resetarea orei Pământului. La 9 mai la Iaşi vom striga: Muie lui Dumnezeu şi Muie Bisericii!

    Isus Christos Olivian

  2. Ce poți vedea la acest Liviu Zdragnea decât prostie și in mintea acestui nebun vede o alta România dar numai pe aceea reala nu o vede. Pai cum s-o vadă, ca merge la tot felul de mitinguri cu microbuz Mercedes sau Wolfwagen. Dedteptu’ Asta a msi fost cu trenul sa vadă in ce hal a ajuns calea ferată, bineînțeles ca nu. Este un personaj toxic de doi bani numai când scoate gura, fără simt oratoric, fără Charisma, nu are deloc viziune, nu vede ca Europa este in schimbare, nu are niciun fel talent de politician . Este un parvenit venit in PSD de la PDL , de trista amintire, înconjurat de o Gașca de politicieni, incompetenți, neprofesioniști , care ne vântură tot felul de minciuni dar împănate uneori di cu chestiuni adevărate dat care nu au niciun fel de relevantă. De unde s avut bani acest excroc politic sa facă atâtea deplasări in Brazilia, MALDIVE când este un individ care a fost angajat la stat? De unde domnule Dragnea, dumneata te adresezi la un bazin electoral care poate nu a fost in viața lor nici pana la bulgari!!!!! Jalnica prestație și intr-adevăr numai puteți păcăli pe nimeni cu tot felul de faramituri. Si mai este ceva domnule Dragnea , ultimii la la salarizare trebuia sa fiți voi parlamentarii care pana la urma ați fost votați de romani, care își plătesc taxele și impozite. Dumneata Luviu Dragnea te adresezi la un public care nu are nici măcar cunoștințe minime economice darmite sa înțeleagă ceva dintr-un discurs anost care nu are nicio relevantă in plan electoral. Credeți ca puteți rupe sumele de bani date prin legea finanțării politice doar pe aceste mitinguri , cu oameni veniți liber fără niciun fel de presiuni sau șantaje, nu vii atunci găsește-ți alt loc de munca.
    Prin toată activitatea dumitale din ultimele săptămâni nu ati reușit decât sa atragi o si mai mare ura din partea romanilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here