Lupta infractorului Severin cu „referendumul anticristic”. Zice că noi suntem „dracii” care „se înfurie și reacționează isteric”. Escrocul ne cere milostenie față de corupți

4
2262
Adrian Severin

Săptămâna Mare l-a găsit pe Adrian Severin la Moscova, unde prietenii ruși l-au invitat alături de alți infractori, impostori și dictatori, la o reuniune boicotată de țările occidentale.

De la Moscova, dar și după revenirea la București, între două întâlniri cu iscoadele muscale Bogdan Alexandru Duca și Iulian Capsali, infractorul Severin și-a folosit pagina de Facebook pentru a cere clemență pentru corupți (care, pasă-mi-te, n-ar fi periculoși ca tâlharii și violatorii) și pentru a înfiera „referendumul anticristic” al lui Iohannis. Ceea ce pentru noi e justițiar, pentru coruptul Severin e „anticristic”.

Hulit de apărătorii dreptății, Severin se compară cu Iisus, crezându-se „insultat, scuipat și biciuit”. Noi, justițiarii, suntem „dracii” care „se înfurie și reacționează isteric”.

Înalt Prea Coruptul Severin, fost europarlamentar, produs al PSD, etalează o gândire de răufăcător incorigibil, semn că pușcăria nu l-a reeducat, ci l-a făcut și mai ticălos.

Jurnalul coruptului Adrian Severin

25 aprilie

„A participa la un referendum care tinde la modificarea Constituției prin încălcarea ei, înseamnă să fii complice la o tentativă de lovitură de stat. Iată de ce participarea trebuie refuzată.”

26 aprilie

„Ceea ce mă supără cel mai mult la Klaus Iohannis nu sunt prostia sau opțiunile politice rele, ci provincialismul și neomenia. Prin ele a devorat energia pozitivă a națiunii.”

27 aprilie

„După ce, prin boicot anticristic, s-a invalidat referendumul asupra familiei creștine, ar fi tragic să ni se impună, prin referendum anticristic, scoaterea iertării creștine în afara legii.”

29 aprilie

„Gândul pios la deținuții politici din timpul comunismului nu trebuie să ne facă să îi uităm pe deținuții politici de astăzi. Dimpotrivă!”

2 mai

„Referendumul la care suntem chemați urmărește însă să interzică iertarea, să ne oblige a nu ierta vreodată, să scoată iertarea în afara legii. Iar asta tocmai pentru fapte săvârșite fără violență, pe care niciun legiuitor din lume nu le consideră a fi cele mai grave.

Condamnarea este rezultatul unei judecați și oricând, oameni fiind, putem judeca eronat. Iertând, însă, urmăm exemplul de milostenie dat de Isus și astfel, după chiar spusele Lui, nu venim să stricăm legea, ci să o împlinim.

Pentru asemenea idei unii ne umplu de insulte, ne scuipă și ne biciuiesc. Este firesc. Când în iad rostești numele Domnului, dracii se înfurie și reacționează isteric. Asta nu face decât să probeze că acest referendum este anticristic.

Închei cu cuvintele înțelepte citate de unul dintre cei care au intervenit în dezbaterea pe rețelele sociale: «Când condamni, poți greși. Când ierți, nu greșești niciodată».”

De Paște, Dragnea (patriot) mănâncă banane de Giurgiu, caracatiță de Teleorman și măsline de capră

4 COMENTARII

  1. Îmi pare rău de Adrian Severin , ne cunoaștem de copii de cartier, cu tot felul de giumbușlucuri , bătăi in cartier, jocuri gen risca și altele ( bunicii lui erau amândoi profesori ) dar din cauza avaritiei , a ajuns la nivelul cel mai de jos( nu știe ce înseamnă sa fii părinte ca nu are copii). Păcat Adriane ca te-ai dat cu Hoții din țara asta!!!!Trebuia sa știi ca Ziariștii britanici sunt cei mai mare bandiți in domeniul lor profesional, îți fac tot felul de porcarii de cazi ca un prost, deci politicieni din România nu va lăsați pacăliți și feriți-va de jurnaliștii britanici nici dacă va oferă luna de pe cer, sunt plătiți sa însceneze politicienilor tot felul de povesti care la prima vedere par adevărate dar te dau in gât!!!!

  2. Gunoiul asta de Adrian Severin este nepotul Anei Pauker si ginerele lui Silviu Brucan si a fost ,,cadru didactic” pina in decembrie ’89 la fabrica de boi alui Ceusescu adica la Academia ,,Stefan Gheorghiu ” ! Asa ca ce poti sa-i ceri caci de unde nu e nici Dumnezeu nu cere !

  3. Pentru 66% hidrogen in apa e de ris!
    Pentru chestia cu Insula Serpilor si Bucovina de pe cind era ministru de externe e de judecat si condamnat penru tradare de tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.